2011 Şubat Anneleri

hoşgeldin nur gözün aydın arkadaşın geliyormuşşş

bugün ulusta bebek şekerleri için malzeme yapan bi yer gördüm şöle dışardan baktım içeri girmedim acayip yağmur yağıyordu artık dönüyorduk yavaş yavaş bebek şekeri olayınada girsem fena olmayacak sanırım

çok geçmiş olsun canım bebeğin kasılmaları derken nasıl bir kasılma ?

canım salı günü ilk agrım oldu kasıklarımda ve belimde aynı adet agrısı gibi doktorumu aradım akşam 5 gibi hemen pregestan ilacı almamı istedi gece agrın cok olursa ar beni sabhta muaneye gel dedi karnım kasılıyor kasıldıgında agrı giriyor beni ogün nst ye soktu bebeğim kasılıyomuş düşük riskim var doğum kasılmaları gibi kasılmam oluyor bir hafta rapor verdi yerimden kalkmıcakmısı hiç sözünü dinliyoruz iki ündür hiç bi iş yapmıyorm agrım yok ama arada kasılmalarım oluyor bnm kızım cok yaramaz 7. ayda alıcam kucagıma sanırım sabırsız kızımı...

canım salı günü ilk agrım oldu kasıklarımda ve belimde aynı adet agrısı gibi doktorumu aradım akşam 5 gibi hemen pregestan ilacı almamı istedi gece agrın cok olursa ar beni sabhta muaneye gel dedi karnım kasılıyor kasıldıgında agrı giriyor beni ogün nst ye soktu bebeğim kasılıyomuş düşük riskim var doğum kasılmaları gibi kasılmam oluyor bir hafta rapor verdi yerimden kalkmıcakmısı hiç sözünü dinliyoruz iki ündür hiç bi iş yapmıyorm agrım yok ama arada kasılmalarım oluyor bnm kızım cok yaramaz 7. ayda alıcam kucagıma sanırım sabırsız kızımı...

Canım çok dikkatli ol mümkünse kıpırdama bile söyle o yaramaza dursun daha birkaç hafta daha uslu uslu. annesinin karnı karnı güvenli napıcakmış çıkıp da aceleci kız:) valla canım ne yap ne et onu içerde tut:P

canım tekrar tekrar geçmiş olsun
Allah sağlıklı sıhhatli gönderir inşallah,sen iyice dinlen sakın yorma kendiniboshayallersmile

Canım çok dikkatli ol mümkünse kıpırdama bile söyle o yaramaza dursun daha birkaç hafta daha uslu uslu. annesinin karnı karnı güvenli napıcakmış çıkıp da aceleci kız:) valla canım ne yap ne et onu içerde tut:P

bende öyle yapıyorum cnm saolsun kayınvaldem bakıor ilk iki gün kendi annem baktı yatagımdan bile kaldırmıolar cok korktular bnm ufaklık bi 3-4 hfta daha sabretse korkum olmucak söylüyorm ama söz dinlmiyor ki birde maşallh cok kıpırdanıyor hreketlii sanki cok aşagıdaymıs gibi duruyor sürekli kasıklarımda hissediyorum sizinde öylemi?

bende öyle yapıyorum cnm saolsun kayınvaldem bakıor ilk iki gün kendi annem baktı yatagımdan bile kaldırmıolar cok korktular bnm ufaklık bi 3-4 hfta daha sabretse korkum olmucak söylüyorm ama söz dinlmiyor ki birde maşallh cok kıpırdanıyor hreketlii sanki cok aşagıdaymıs gibi duruyor sürekli kasıklarımda hissediyorum sizinde öylemi?

slm aynen benım bebeğimde çok aşağıda arada bende korkuyorum.telaş etme allahım korusun bebeklerimizi

gülşahcım geçmiş olsunn dikkat et kendine

bir nedenden ötürümü böyle oluyormuş yoksa senin kızın aceleciliğindenmi biliyor musun?

eğer varsa bir nedeni bizde bilelimde hatalı bişi yapmayalım

hayatım hareketli de kasılma olayı korkuttu beni daha çok erken o tarz bi kasılma için. neyse sana bakan varmış keyfini çıkar bol bol okşa kuzunu sakin olsun:P

sllmm kıızzlllaarr ben geldim sonunda internetimiz bağlandı ve sizlere kavuştum çok şükür neler yapıyosunuz geçmişi henüz okumadım.gerçi nasıl okurum bilemiyorum :)
gülşahcım geçmiş olsun canım senin kızla benim kız aceleci galiba inş zamanlarını doldurular da ööle gelirler bende çok korkuyorum valla

gülşahcım geçmiş olsunn dikkat et kendine

bir nedenden ötürümü böyle oluyormuş yoksa senin kızın aceleciliğindenmi biliyor musun?

eğer varsa bir nedeni bizde bilelimde hatalı bişi yapmayalım

yok cnm bir nedenii benin en başından kasılmalarım vardı ama bukadr sık değildi magensium vermişti bnm kızceme yaramadı sanırım ama bnde cok yordum sanırım buaralar kndimi işleride yoğundı dayanamadı kızım sanırım

Back
X