2011 Şubat Anneleri

iyiyim canım iki gündür evdeyiz raporluyum yatıyorum saolsun kayınvalşdem bakıyor bugünde ağım yok ama bebeğimin kasılmaları vr

yok cnm bir nedenii benin en başından kasılmalarım vardı ama bukadr sık değildi magensium vermişti bnm kızceme yaramadı sanırım ama bnde cok yordum sanırım buaralar kndimi işleride yoğundı dayanamadı kızım sanırım

kıyamam ben onaaa heveslenmesin öyle daha gelemez mis gibi sıcacık yer dursunnn...selam söyle bizden bizim bebeklerimizden büyük olmasın aynı zaman olsunlar

hoşgeldin gözde valla gözşlerimiz yolda kaldı merak etmedim desem yalan olur

nasılsın?

ayy sorma canım yaaa inernetsizlik ne zormuş ööle apartmanın intrneti iptal olunca bizde kendimiz bağlatmak zorunda kaldık o da ancak bugün olabildi geçmişe bi bakayım dedim ama 200 sayfayı geçmiş maşşallah.senden alayım bari haberleri ne var ne yok bakalım?
hediyeler gönderildimi ben bugün ancak verebildim daha doğrusu eşim verdi o da haftanın 3 günü ilçede olunca bugün ancak verebildi.sizlerde ne var ne yok

ayy sorma canım yaaa inernetsizlik ne zormuş ööle apartmanın intrneti iptal olunca bizde kendimiz bağlatmak zorunda kaldık o da ancak bugün olabildi geçmişe bi bakayım dedim ama 200 sayfayı geçmiş maşşallah.senden alayım bari haberleri ne var ne yok bakalım?
hediyeler gönderildimi ben bugün ancak verebildim daha doğrusu eşim verdi o da haftanın 3 günü ilçede olunca bugün ancak verebildi.sizlerde ne var ne yok

hediyeleri ulaşanlar var fotoğraflar hediye topiğinde yeni gönderilenlerde var sırayla gidiyor işte

senin hediyen gelmedimi dahasempatiksalakcinni

hediyeleri ulaşanlar var fotoğraflar hediye topiğinde yeni gönderilenlerde var sırayla gidiyor işte

senin hediyen gelmedimi dahasempatiksalakcinni

yok canım gelmedi benimki henüz bekliyorum :D benim yolladığım arkadaşın beklediği gibi :))) seninki geldimi duyr bi bakiyim şu hediye topiğine

ayy ne cici şeyler gelmiş ööle kızım bunları görünce kıpır kıpır oldu valla :))

Vee hatunlar doğumu konuştuk, doktor parası ve hastane masrafları ilaç ve bebek bakımı dahil sgkdanda yararlanınca 1000 tl dedi, 39. haftanın sonunda alırız, o zamana kadar doğum başlarsa daha önce alırız ama 39 haftayı emme güçlüğü çekmemesi açısından doldurmasını istiyorum dedi, siz doğum için ne konuştunuz kızlar ücret doktor parası falan dahil olarak, 1000 tl iyimi,
Ben oğlumu askeri hastanede doğurmuştum ilkinde para vermedik, ama orası hep sezaryen yaptığı için güvenim tamdı burasını bilemiyorum bu yüzden özel hastane olsun istedik

slm cnm..
2 oğluşununda ii olmasına çok sewindim. Sanırım sen ailenin yanında doğumu yapıcaktın değil mi? Ben Lüleburgazda yaşıyorum. Geçende çerkezköyde olan özel güven hastanesine gittim. Biliyorsun benimde eşim asker we yeni sgk dan yararlanmaya başladık. Muayene ücretine 20 tl ödedik we 40 dk dr muayene etti. Ben çok ama çok memnun kaldım. Doğumu ben de konuştum. Normal 200 sezeryan 400 dedi. 3 geceye kadarda yatak we herşey onlara ait. Üstelik bu fiyat indirimsiz fiyattı. Çerkezköy Tekirdağ a bağlı. Eğer araba we ulaşım sorununuz yoksa bence sende bir o hastane we drla görüş derim. Buradan Ayşegül arkadaşımızda aynı doktora gidiyor. Ben doktoruda hastaneyide çok beğendim.

gülşahcım biraz daha iyi olmana çok sevindim...doktorun ne diyosa yap canım bak şanslısında annende kayınvalidende yanında bol bol dinlenin prensesle...kendine ve minişine dikkat et olur muopuyorumnanaktan

hoşgeldin nur gözün aydın arkadaşın geliyormuşşş

bugün ulusta bebek şekerleri için malzeme yapan bi yer gördüm şöle dışardan baktım içeri girmedim acayip yağmur yağıyordu artık dönüyorduk yavaş yavaş bebek şekeri olayınada girsem fena olmayacak sanırım

evet canım çok şükür arkadaşım gelio benim için çok iyi olcak inş...zaten sonrada yoğunnluk başlıcakk...haftaya kayınvalidemlere gidicez bileciğe sonraki haftadaa manisayaaa inşş eşim beni bırakcakk ben kalıcamm birazz annneciğimle çok özledimmmkaydirigubbakcemile2
ulusta suluhanda bebek şekeri yapan çok yer var canım dolaşmak lazım bende kendim yapmak istiyordum ama eşim tutturdu yaptıralımm diyekaydirigubbakcemile3 bende bir tane beğendimm ama çok dolaşmadımm dolaşalım diom eşime o da beğendiğimiz güzel dio bakalım bizde bayramdan sonra hızlandırcazz işlerimizi artıkkkaydirigubbakcemile4

günaydın çağlayancım bende burdayımm

seninde bayramın kutlu olsun ve bütün arkadaşlarımızın

merhaba annecikler .... ben 2011 mart annesiyim ve o gruptayım. inşallah herşey çok güzel olur sizler için de. mart ayı annelerinin cogu unnado adlı anne bebek çocuk özel alışveriş sitesine üye olduk. bu sitenin işleyişi limango,trendyol ve markafoni siteleri gibi. onları bilenleriniz vardır. bilmeyenler için söyliyim. bu özel alışveriş sitesinde hergün ünlü markaların belli sayıdaki ürünü satışa sunuluyor. bunlar anne-bebek ve çocukla ilgili aklınıza gelebilecek her türlü şey olabiliyor. birkaç gün satışta kalıyor ve siz de ister peşin ister taksitle satın alabiliyorsunuz kendinize ya da bebişlerinize bu ürünleri örneğin şu an ilk hediyem diye bir markanın satışı var 2 kasımda bitiyor. bu firma siparişiniz üzerine bebğinizin adının işlenmiş olduğu bebe battaniyesi, tulum ve havlu gibi ürünler sunuyor size bence çok güzel. sizi de haberdar ediyim dedim. diğer ayların anneciklerine de yazıcam. siteye üyelik girişi davetiye ile oluyor. bana özel mesaj atıp email adresinizi yazarsanız size de davetiye yollarım şöyle bir gezersiniz üyeliğiniz kabul olunca.ben 1-2 haftadır üyeyim. kendime ve topik çekilişinde bana çıkan bir arkadasıma o bebek adının işlendiği ürünlerden sipariş edicem inşallah. yeniden hepinize hayırlı doğımlar ve hayırlı çocukalr diliyorum

Herkese günaydın kızlar okuldan geldim bayram kutlamalarından öğleden sonrada Bursaya bebiş için alışverişe gidicez inş sel sularına kapılmazsak:) Bütün hafta sonu ordayım internete giremiycem dua edin de gönlüme göre bulayım herşeyi.Bu arada sonunda bende kalın bir tunik giyip göbişimi çıkarıp resmini çektim:) Göbiş topiğine ekledim.

bugünn benimmm doğum günümmmm hihoyyyt hihoyyyt

çok grurluyummm, çok onurluyumm böyle bir günde doğduğum içinn :lepi: :lepi:

kızımlada ilk doğum günüm :teytey: :teytey:

bugün şımarabilirmiyim kızlar izninizle delikafadulden sırnaşık şey

Nice yıllaraaaaaaaa canımmmmmmm
kızınla eşinle sevdiklerinle sevenlerinle nice mutlu günler hep seninle olsunnnn :)

Doğum günün kutlu olsun canım kızınla beraber inş.daha çok böyle güzel doğum günleri kutlarsınız inş. opuyorumnanaktan:1hug:

doğum günün kutlu olsun canımmmmm kızınla istediğiniz kadar şımarın bence bugün sizin gününz :)alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyyt:sm_cool:

Herkese günaydın kızlar okuldan geldim bayram kutlamalarından öğleden sonrada Bursaya bebiş için alışverişe gidicez inş sel sularına kapılmazsak:) Bütün hafta sonu ordayım internete giremiycem dua edin de gönlüme göre bulayım herşeyi.Bu arada sonunda bende kalın bir tunik giyip göbişimi çıkarıp resmini çektim:) Göbiş topiğine ekledim.

cnmm inşallah istediğin şeyleri bulursun bursa güzel şehir bence bulucaksın inşallah hadi size ii alışverişler buarada hemen resmine bakıyorum:)

Back
X