Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hıçkırığı çok anlamıyorum cnm ama acayip hareketli maşallahkızlar yakşalık 30 dkdır falan kızım karnımın üst kısmına başaşağı döndüğü için ayaklarıyla sanırım çok sık tekmeler atıyo.yani aslında aralıklar o kadar sıkki hıçkırık gibi ama hıçkırıkta hiç dışardan belli olmuyodu bu dışardan belli oluyo ya çok kuvvetli hıçkırıyo ki ciğerleri gelişyoyada benimle oyun oynuyo:)
sizin hıçkırıklar dışardan belli oluyomu?
mrb kızlar nasılsınız?çok şükür iyiyiz biz bugün babamız evde birazdan dışarı çıkıcaz inş...dün kızımızın taşıma koltuğunu aldık 65tl ye pembeehemn kendi kendime kızıyorum herşeyimiz pembe oldu diye sonra bişi almaya gidine yine hep elim pembeye gidiyor napimm çok tatlılar.....çarşamba günü doktora gidicezz çok heyecanlıyımmmm:86:
gözün aydın maşallah kızına görmüşsün sonunda videosunu izleyemedim ama resmi çok güzel allah nazarlardan saklasınSelam kızlar nasılsınız biz geldik kızımla hiç geçmişe daha bakamadım cumartesi dr.gittik kızım 1.350 gr olmuş dr.gayet iyi dedi boyumuzda 40cm oldu.Ama uyuyordu uyandıramadık bir türlü kızçemi 4 boyutluyada girdim kızımı gördüm canlı kanlı ayy çok güzeldi o anlar size bir tanede video ekliycem boş kaldığım zaman
Saol'un kızlar şimdi size sevil hümanın annesine son dklarda yaptığı gösteriyi izletiyim inş.izleyebilirsiniz.
Sevil Hüma | Videonuyukle.com
Eki Görüntüle 110711
günaydın kızlar nasılsınız nasıl geçti hafta sonunuz? biz çok gezdik ctesi günü işe geldim 10 gibi patronumla doğum iznimi konustum daha hiç konusu bile geçmemişti allhtan bi pürüz cıkarmadılar cok iyi davrandılar bnde cok mutlu oldum tabii iş çıkışı babamız geldi kızımızın eksiklerimizi aldık burun pompası biberon chiconun kauçuk olanından tırnak makası birde emzirme sütyenimide aldım ordan deniz kenarı sahil yaptık oturduk çiğdemimizi çıtlattık evimize gittik ama akşamada yatılı misafiriğe gittik pazar sabahı eşimn iş arkadaşına kahvaltıdaydık kapanışıda akşam babannemizde yemekle son buldu :) şimdide buradayız....
bak bak bakkkk bide bana hamaret diyolar.kız sende az değilmişsin.vay be kendin yaptın demekki.aslına evet olabilir.ama kuzenimiz hediye getirecekti bende bunu görünce hoşuma gitti.
birde braun un kulaktan ateş ölçerini almaya karar verdik sordum epey yere 100 ila 120 lira arası en son çıkan modeli oda amerikada 50 dolarmış onuda ordan istedik
canım ben sana yazmıştım aslında ama farketmedin sanırım o seramik hamurundan yapılıyo ve hamurun yapımıda çok kolay tutkal tuz ve nişasta bi dene istersen ben kuzneim doğduğunda yapmıştım 6 yaşında şimdi ve hala sapa sağlam
canım geçmiş olsun malesef devlet hastanelerine korkarak gidiyoruz benim 6 haftalıkken çok yoğun bi kanamam olmuştu sabaha karşı ve pazar olkunca burtda çok bilindik bi kadın doğum hastanesine gittik o kanamasyla yarım saat doktor bekledim o çatal denen lanet şeyde etraf kan gölü oldu diye fırça yedim bider doktor gözlerini ovuştura ovuştura geldi bebek düşmüş kürtaj yapıcaz dedi eşimden evrak istei o sıra kendi doktorumu arattım eşime o kaçın ordan dedi kürtaj yapacakları bebeğim doğmaya hazırlanıyor
canlarım cuma günü doktor kontrolümüz oldu 28+4 teyiz 1500 kg olmuş sahra bebek ama doktor bebek ters duruyor dedi sezaryan olacak muhtemelen dedi ki benim doktorum kesinlikle sezeryana karşı napabilirim sizce düzelmesi için birde çok kilo aldım kendini firenlemelisin dedi mümkünmü doymuyorum bile(((
adım geçmiş kadının biri olarak
hepinize hayırlı doğumlar dilerim![]()
mrb kızlar nasılsınız?çok şükür iyiyiz biz bugün babamız evde birazdan dışarı çıkıcaz inş...dün kızımızın taşıma koltuğunu aldık 65tl ye pembeehemn kendi kendime kızıyorum herşeyimiz pembe oldu diye sonra bişi almaya gidine yine hep elim pembeye gidiyor napimm çok tatlılar.....çarşamba günü doktora gidicezz çok heyecanlıyımmmm:86:
selam kızlarrr herkes iyidir inşallah
biz dün anneannemizle babamızla ve teyzemizle alışverişe çıktık beşiğmizi aldık bide 5 çekmecelişifonyer aldık ana kucagı ve port bebe takımımızı aldık çok mutlu olduk
eskisi kadar giremeyecegim artık siteye çünkü eleman aldık benim yerime bende masamı ona verdim arada bir sizlere bakmaya geliyorum.
arrtık cok az vaktmiz kaldı kızlar zaman yaklaştıkça daha çok heyecanlanıyorum ve korkularımda coğalmaya başladı ya bebeğime bişey olursa diye heleki dogumdan sonrası için çok korkuyorum ya bakamazsam en iyi şekilde diye endişelerim cok var yersiz ama kendime engel olamıyorum. sizlerde öylesinizdir eminim .
kendinize ve bebişlere iyi bakın hepinizi öpüyoruzz :))![]()
günaydın kızlarr... red_cake beşiğiniz çok güzel ii günlerde yatsın bebişin....bende bugün kontrole gittim 1.5 kilo olmuş kızım boyuda 38 cm sanki kilosu az boyuda kısa gibi geldi bana ama dr normal dedii...bi de enfeksiyon vardı idrarda geçmemiş iğne verdi dr 6tane sabah akşam vurulcakmışım....en son 27. haftada gitmiştim 1 kiloydu 500 gr almışş:26: