Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim burcugeçmiş olsun cnm
kızlar ben herşeyden sıkılır oldum nolcak benim bu halim elime ne iş alsam yarım bırakıyorum normalmi sizce
kızlar ben herşeyden sıkılır oldum nolcak benim bu halim elime ne iş alsam yarım bırakıyorum normalmi sizce
demek oluyo bööleBende aynıyım canım merak etme,arkadaşımın oğluna atkı başladım 10 gündür elimde sürünüyor örücemde vericem hediye olarak ki daha şapka da yapıcam doğurmadan yaparım inş.
canım valla el işlerine acaip meraklıydım çalışırken bile eve gelince yapayım diye bakardım ama şimdi hiiiççç banamısın demiyo geçen sene bütün arkadaşların bebişlerine neler ördüm kendi kızıma bi atkı bile öremedim sıkılıveriyorum hemen.dışarı çıksam dışardan sıkılıyorum ayy bunalımamı giriyorum yoksa hamileliğin doğal sürecimi anlmadım.Cnm sevdiğin bişeyleri yapmaya çalış,
ayy ne bu ya bence yağış yok ondan virüzler çoğalıoEsracım geçmiş olsun canım
Benimde midem çok feci öyle böyle değil çok ama çok bulanıyor zor tutuyorum kendimi kusmamak için yanımdaki arkadaşta hasta oldu bende fenalaşırsam müdürem kafayı yer heralde bugün
kizlar h&mden siparis ettigim tunik geldi hic hosuma gitmedi yaa balina gibi oldum giyince![]()
:44:denememişmiydin üstüne