• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

kızlar ben herşeyden sıkılır oldum nolcak benim bu halim elime ne iş alsam yarım bırakıyorum normalmi sizce

Esracım geçmiş olsun canım

Benimde midem çok feci öyle böyle değil çok ama çok bulanıyor zor tutuyorum kendimi kusmamak için yanımdaki arkadaşta hasta oldu bende fenalaşırsam müdürem kafayı yer heralde bugün

kızlar ben herşeyden sıkılır oldum nolcak benim bu halim elime ne iş alsam yarım bırakıyorum normalmi sizce

Bende aynıyım canım merak etme,arkadaşımın oğluna atkı başladım 10 gündür elimde sürünüyor örücemde vericem hediye olarak ki daha şapka da yapıcam doğurmadan yaparım inş.

:9:
dün çarşıdaydım şöyle bir baktım etrafıma valla dedim bende böyle rtahat rahat gezmeyi ne kadarda özledim hızlı hızlı yürümeyi her hareketi yapabilmeyi diye geçirdim içimden doğumdan sonrada bebeğimi içimde hissetmeyi özleyeceğim muhakkak

Bende aynıyım canım merak etme,arkadaşımın oğluna atkı başladım 10 gündür elimde sürünüyor örücemde vericem hediye olarak ki daha şapka da yapıcam doğurmadan yaparım inş.
demek oluyo bööle

Cnm sevdiğin bişeyleri yapmaya çalış,
canım valla el işlerine acaip meraklıydım çalışırken bile eve gelince yapayım diye bakardım ama şimdi hiiiççç banamısın demiyo geçen sene bütün arkadaşların bebişlerine neler ördüm kendi kızıma bi atkı bile öremedim sıkılıveriyorum hemen.dışarı çıksam dışardan sıkılıyorum ayy bunalımamı giriyorum yoksa hamileliğin doğal sürecimi anlmadım.

Esracım geçmiş olsun canım

Benimde midem çok feci öyle böyle değil çok ama çok bulanıyor zor tutuyorum kendimi kusmamak için yanımdaki arkadaşta hasta oldu bende fenalaşırsam müdürem kafayı yer heralde bugün
ayy ne bu ya bence yağış yok ondan virüzler çoğalıo

kizlar h&mden siparis ettigim tunik geldi hic hosuma gitmedi yaa balina gibi oldum giyince:60:

kızlar ben bebekle ilgili ilk etapta gerekli şeyleri tamamladım artık geriside doğumdan sonraya kalsın
şimdilik bebişimin kıyafetlerini yıkayıp ütülemek ve doğum çantasını hazırlamak var sırada
çantayı hazırlayınca eksiklerde çıkar zaten diğer türlü son ana bırakısak unutacağımız çok şey çıkar gibi geliyor bana

kendim için
2 gecelik (biri kısa kollu,biri uzun kollu), gecelliğim sabahlığı
1 pijama ve sabahlık
hastanede kullanmak için tek kişilik nevresim takımı
emzirme sütyeni, iç çamaşırı, lohusa pedi, gece pedi, günlük ped( hangisini kullanmam gerekirse onu kullanırım)
çorap
lohusa tacı
patik
el havlusu ve yüz havlusu
ıslak mendil,kağıt havlu
kolonya
hamilelik takip dosyam
gögüs ucu kremi (daha almadım)
makyaj malzemesi( tabii fırsat bulup yapabilecekmiyim çok merak ediyorum)
fotoğraf makinası
oda spreyi
deodorant
bunları koymayı düşünüyorum ekliyeceklerim olur muhakkak kocaman bir bavulla gideceğiz anlaşılan

bebek için
10' lu hastane çıkışı
2 adet 5' li zıbın takımı
çorap
eldiven
şapka
fermuarlı battaniye
penye battaniye hastane çıkışının içinde olacak
unibaby yenidoğan ıslak mendil
emzik,kutusu
biberon
5-6 tane bebek bezi (yeterli olurmu acaba)
pişik kremi
1 yelek
süt gelmemesi ihtimaline karşı mama alıp götürmek doğru olurmu acaba çünkü hemşireler o anda mama istiyorlar?????

şimdilik bunlar geldi aklıma birde buraya yazmışken kağıda da not alayım şunları çantayı hazırlarken kolaylık olsun

Dillerim_lal başınız sağ olsun canım.allah sabır versinn.
Esracım sanada çok geçmiş olsunn.
çağlayann nane mercanköşkü limon bulabilirsen mideni rahatlatır sanırımm.

Back
X