• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

kızlarrrrrrrrr.....site geldi hadiii..bu arada oda topiğine tubi bir oda eklemiş muhteşeeeemmm bakın mutlaka

şimdi tokluk 1.saat kan değerim 156 çıktı :14:

Cnm 1. saat yüksek çıkmış ama 2. saat iyiymiş nispeten, melocumda söylemiş ikinci saat önemli diye, sen yinede pek bezelye yeme..
burcuu sen çorludamı yaşıyosun yoksa bende çorludayım

Cnm annemler muratlıda oturuyor, bende doğum dahil burdayım :) sen neresindensin
göğüsmü canım.ben geçenlerde göğüsleri kuşbaşı doğradım biraz soğanı kavurdum bi kaç da yeşil biber sonra balzemik sirke ve soya ssosu koydum (bu arada soğanı suyla kavuruyorum teflonda) sonrada göğüsleri attım iki çevirdim biraz da baharat özellikle kekik ve köri ama benim kociş köri sevmiyo sadece kekik kırmızı biber falan attım hem hafif hem lezetli oldu hemde nerdeyse 0 kalori :)

Cnm eline sağlık, soya sosunu hamilelikte pek önermiyorlar, normalde bende tavukta kullanırdım, bol soğan ile beraber mükemmel oluyor
ben genelde tavuk sotede kullanıyorum canım bazen balığı marine etmek için de ama soya sosu kullancak olursan tuzunu dikkatli koymakta yarar var hatta tuz hiç koymuyorum ben azsa tabkata döküyorum baya tuzlu bişi çünkü.
ama çok fazla şeyde kullanan varmış soya sosunu bende bu ara kknın yemek bölümüne bakıyorum da orda da değişik tarifler oluyo kızlar aklınızda bulunsun

Cnm bende kağan için bakayım o bölüme belki seveceği bişeyler olabilir
birde kocişlerle aranız nasıl gidiyor biz artık bu kadar büyümüşken bebeğimiz çekiniyoruz yapamıyoruz zaten malum ağırlıktan hiçbir hareket edemediğim için benim için çok zor oluyor :52:
3 ay daha sabredecek artık yapabilecek birşey yok:78::74::92:

Cnm kociş yanımda yok ki :) şaka bir yana bir sıkıntı yoksa kesmenizi gerektirecek bişi yok kızlar
canım bizde 7 ay itibariyle sezonu kapattık :37: valla bazen rüyamda görüyorum eşimi kovalıyorum resmen :60: anlatıyorumda gülmekten katılıyoruz.eşim zaten çok tedirgin oluyordu benim için bişi demiyordu.ama artık hem çok tuhaf oluyor hem zor oluyor hem zaten canım yanıyor.öleee kardeş kardeş yatıyoz :29:
kız varya senin yazdıklarını okudukça kıkır kıkır gülüyorum :)) annemde soruyo nolmuş diye, yok önemli bişi dedim :))
erkek annişleriii bişey sorucamm paşaları ne zaman sünnet ettirmeyi düşünüyorsunuz kaynımın oğlu 1.5 yaşında hafta içi sünneti vardı çocuk farkındaydı tabi çok ağladı tabi bende açtım muslukları :)) inş bi aksilik olmasa ilk 1 hafta içinde sünnet yaptırmayı düşünüyorum hem sinirler gelişmediği için acı hiisi daha az oluyor ve daha çabucak iyileşiyor sizler ne düşünüyorsunuz
Cnm ikisini bir kestiricez ama ne zaman , işte orası belli değil..
:nazar::nazar::nazar:kızımçok yetenekli...su balesi,judo,futbol(özelllikle şutlar başarılı)karate hepsini yapabiliyor:nazar::nazar::nazar:
Maşallah:nazar:

valla canım bende tam olarak bilmiyorum ama ben hem şu avonda satılan temizliyicilrden kullanıyodum hem de günlük ped bi arkadaşımda aynı şekilde ona kadın doğumcusu kullanma ööle kimyasallar demişti bi konuşma sırasında o da bana söölemişti o zamandan beeri bende kullanmıyorum çok rahatsız edici ama sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum bend

kızlar ben tuvalet kağıdı 3-4 kat yapıp koyuyorum hem her wc ye gittiğimde değiştirmiş oluyorum hem de uzuuun yıllardır hiç mantar problemi falan yaşamadım. basit ama etkili bir yol tavsiye ederim

kızlar bloguma gelip yorum bırakan 2 kişiye bebek şapkalrı hediye ediyorum çekilişle buyrun bloguma
kız ve erkek bebek için hediyelerim
Resim+546-tile.jpg
kız bebek için
Resim+381.jpg
erkek bebek için
kazanan talihlinin adresine gönderim yapıcam

kızlar ya benim yaramaz kaburgalarımı kırcak.kaburgalarım iç içe geçmiş gibi bi acayip yaaa... durmadan oralarda oynuyooo başka yer yok sankiii yaramaz iştee:35:

kızlarrr ..kızım hareketlendi .biliyorsunuz kaçtır paylaşıyorum suyum azmış diyee.sadece çok az kıpırdılar hissediyordum iki gündür dışarıdan belli olabilecek şekilde artış olduhareketlerinde .yarında kontorolüm var normale dönmüş olmayı umut ediyorum ...dua edin benim için ..

kızlarrrr bugün biryere oturmaaya gittik.vee vee ben bir tabak kadayıf yidimmm :30: güya 2 çatal alıp eşime verecektim.ama ama kendimi kaybettiimmm :56: o andan sonrasını hatırlamıyorum :37: şuurumu kaybetmiş gibiydimm :78: hatırlamıyorum yaptıklarımdan mesul değilim :27:

kızlarrrr bugün biryere oturmaaya gittik.vee vee ben bir tabak kadayıf yidimmm :30: güya 2 çatal alıp eşime verecektim.ama ama kendimi kaybettiimmm :56: o andan sonrasını hatırlamıyorum :37: şuurumu kaybetmiş gibiydimm :78: hatırlamıyorum yaptıklarımdan mesul değilim :27:

sedacım ohh afiyet olsun bende bisküvi yedim bugün ama bayılcam sandım bi ara gözüm karardı valla kendimi şeker bulayıp ısırcaktım o derece :1:

Doktordan geldik... 10 dk önce ewe girdik. Sabahtan beri yollardayız. Benim durumum çok ciddi arkadaşlar:( suyum çok azalmış. İğne tedawim başladı we haftada bir kontrol. Amaç bebeği içerde tutabilene kadar tutup gelişmesini sağlamak. Full yatmalı sadece günde 5 dk ayakta olmalıymışım. Annemi gidip istanbuldan aldık. Artık annemle eşim herşei yapıcaklar.. Sanırım ilk doğuran ben olucam:( Lütfen bebeğim için dua edin.
Siteye çok sık giremeyebilirim ama Allah korusun doğum vb olayım olursa sizlere mutlaka yazarım.

bu arada bizde yeni geldik eve hemen size koştuk.üniden sınıf arkadaşımız evlenmişti 3 ay oldu nerdeyse burnumuzun dibinde oturuyolar bide artık biz gidemiyince arayıp davet etmişler bizde gittik :)
baya da oturmuşuz valla ama benim yine uykum yok eşim gelir gelmez küt yatağa ben kaldım :)

Doktordan geldik... 10 dk önce ewe girdik. Sabahtan beri yollardayız. Benim durumum çok ciddi arkadaşlar:( suyum çok azalmış. İğne tedawim başladı we haftada bir kontrol. Amaç bebeği içerde tutabilene kadar tutup gelişmesini sağlamak. Full yatmalı sadece günde 5 dk ayakta olmalıymışım. Annemi gidip istanbuldan aldık. Artık annemle eşim herşei yapıcaklar.. Sanırım ilk doğuran ben olucam:( Lütfen bebeğim için dua edin.
Siteye çok sık giremeyebilirim ama Allah korusun doğum vb olayım olursa sizlere mutlaka yazarım.

ayy canım geçmiş olsun çok artmasını sağlayacak bişey yokmuymuş.sen demi ailenden uzaktaydın allah kolaylık versin canım bari en azından 2-3 hafta daha sabretsin miniğin ağırlığı ne kadar olmuş peki?

ayy canım geçmiş olsun çok artmasını sağlayacak bişey yokmuymuş.sen demi ailenden uzaktaydın allah kolaylık versin canım bari en azından 2-3 hafta daha sabretsin miniğin ağırlığı ne kadar olmuş peki?

Ne yazık ki artması imkansızmış:( olanı korumak dahada azalmasını engellemek gerekirmiş. DaHA çok küçücük 1 buçuk kilo :(((
ailemden uzaktayım ben de :(

canım bol bol dinlen o zaman ihmal etme annen de gelmiş bak ne güzel.
sen bol bol ye iç dinlen bak zaten bu haftadan sonra günde 15-30 gr alıyomuş miniklerimiz 2 kiloya çıkar inş hemen rahat edersin sende

Back
X