• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

günaydın kızlarrr...bende iğnemi vuruldum yürüyüşümü yaptım geldim...şimdi de kahvaltı zamanıı:66:

Günaydın canım bu ne enerji böyle sabah sabah ne kadar güzel ya bende istiyorum o enerjiden %50 yeter

ayy gülşah valla enerji menerji kalmadı aslında.ondan sonra da miskin miskin oturuyorum

valla çağlayancım ben aynı pozisyonda uzun süre yatınca ya sırtım ağrıyo yada elim kolum bi yerim uyuşuyo ama can acıması falan gibi bişi olmuyo bende belki çok dönüyorum ondandır:)

Bende çok dönüyorum canım ama karnımın altı çok gergin benim nedense birde alışamadım gene sola bir zaman yatıyordum ne güzel şimdi hiç dönüp yatmak istemiyorum o tarafa

Ya kızlar birde nasıl bir durum var biliyormusun ben sol tarafıma dönük yatınca daha çok canım acıyor ama sağ ve sırt üstü yattığımda birşey yok
sola dönerken resmen kızımında benimle beraber döndüğünü hissedebiliyorum.acaba onunda canımı yanıyor ben öyle yatınca anlamdım karnımın altı zaten hep gerginde sizdede böyle bir problem varmı

aynen çağlayancım bende sağ yada sırt üstü rahat ediyorum.sola yattığımdda oğlum kıpırdanıyo çırpınıyo gibime geliyo acaba üstünemi düşüyorum diye düşünüyorum.en son ultrasonda kafası soldaydı hala ordaysa kafa üstü çocuk rahat edemiyomuki diye düşünüyordum.zaten genelde sırt üstü yatıyorum uyandığımdada kendimi sağda buluyorum.

:10:
günaydın too_be sende baya erkenciymişsin yürüyüşler bile yapılmış

öldürseler bu saatte yürüyüşe gitmezdim ama enfeksiyon için iğnem var mecbur çıktım dedim çıkmışken yürüyerek gideyim iyi oldu bi yandanda bu iğne işi 12 saatte bir vurulcakmışım bi de akşam 9 gibi yaparım bi yürüyüşş

ooo maşallahh valla ne güzel amma su içiyosun.ehhh tabi böbrekler napsın normal yani :) bende çok susuyorum napimm içmeyincede olmuyokiii

günaydın canımmm hoşgeldin iyiyiz çok şükür sen nasılsın

oo erkencisin bakıyorumda ne güzel yürüyüşünüde yapmışsın.afiyet olsun sizeeee

ayy kızlar gece rüyamda aslanlar kaplanlar gördüm.kaplanın teki beni beni kovalıyodu sahibi elime bir tavuk parçası tutuşturdu kaçarken ondan koparıp koparıp atıyodumki onu yesinde beni kovalamasın diye.sonra bir hayvanat bahçesine sığındım onlara yakalattım hayvanıı

ayy çok garip bir rüyaydı hayırdır inşallah

:9::9::9:ayy sedacım arkadaşımla gülerken burda karnım acıdı valla canım çok yaşa sen emi.
Ama bu aylarda böyle tuhaf rüyalar görmek normalmiş canım genede hayır diyelim hayır olsun

günaydın gülşah iim ben ve kızım ssiz?
iyiyiz cnm bizde geldik gene sabah sabah işee artık zorlanıyorum kalkmaktaa saat 6 da ayaga dikiliorum kahvaltı falnn derken işlerimzde yoğun bi sabhtan bakabiliorum size snrası kopuk :))
Günaydın canım kızçemle şimdi kahvaltı yapıcaz siz nasılsınız beste kız nasıl
bizde iyiyz cnm biz kahvaltımızı yaptık şimdi ikinciyi yapıcam doymuorum:60:

:10:

öldürseler bu saatte yürüyüşe gitmezdim ama enfeksiyon için iğnem var mecbur çıktım dedim çıkmışken yürüyerek gideyim iyi oldu bi yandanda bu iğne işi 12 saatte bir vurulcakmışım bi de akşam 9 gibi yaparım bi yürüyüşş

neyse bari o işe yaramış.
geçmiş olsun bu arada

çağlayancım çekiliş bugün olacakmı ve biz bugün öğrenebilecek miyiz?

seni sıkboğaz etmeye başladık bak şimdiden :37: ay başı işinde çokturrr şimdi senin :52:

çağlayancım çekiliş bugün olacakmı ve biz bugün öğrenebilecek miyiz?

seni sıkboğaz etmeye başladık bak şimdiden :37: ay başı işinde çokturrr şimdi senin :52:

Bende diyordum seda ne zaman başlıycak beni böyle sıkıştırmaya diye :9:
Bugün içinde düşünüyorum canım ama kurallar konusunda geçen seferki kuralların aynısımı olsun onu düşünüyorum sizlerde düşüncelerinizi yazında ortak bir kararımız olsun olmaz mı .

Bende diyordum seda ne zaman başlıycak beni böyle sıkıştırmaya diye :9:
Bugün içinde düşünüyorum canım ama kurallar konusunda geçen seferki kuralların aynısımı olsun onu düşünüyorum sizlerde düşüncelerinizi yazında ortak bir kararımız olsun olmaz mı .

oo ben daha önceden başladım patırdamaya :27:

valla şuan zamanımız daha az aralık ayına girdik.geçen seferkine bakarak kargoların gazabına uğrayan arkadaşlarıda düşünürsek hediye eline ulaşma süresini 10 gün falan yapabiliriz.yani 20 gün kalıyo.fiyat konusunuda en az 20 en fazla 40 olabilir bence.artık hepimizin aldığı şeyleri falan gördüğümüz için daha rahat hediye seçeriz gibime geliyor

akşama misafirim var kızlar evi silsem iyi olacak

Son düzenleme:
Kızlar o zaman şöyle yapalım siz bu konu hakkındaki görüşlerinizi hediye topiğine bir yazın diğer arkadaşlarda yazsınlar karar ne çıkacak ona göre bende bugün çekilişi çeker bugün yollarım.
Yalnız bana yeni hediye çekilişine katılacak arkadaşlar adreslerini göndersinler
ad soyad
açık adres ve tel şeklinde diğer arkadaşlarınki bende var zaten yeniden göndermeye gerek yok kızlar
şimdilik ben kaçar şu irsaliyeleri bir giriyim ortalık sakinken

Back
X