• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/392410-2011-subat-anneleri-hediyelesiyor.html

Hediye çekilişine katılan arkadaşlar 1.sayfayı bir okurmusunuz eğer kuralları kabul ediyorsunuz bu şekilde yapalım bende adresleri çekilişten sonra gönderiyim.
1-5 aralık arası adres gönderiliyor
25-31 aralık arasıda hediyeler gönderilmeye başlanıyor son olarak 31 aralık günü herkesin hediyesi gitmiş olacak yani son ana bırakmak yok bu sefer 3 haftaya girdiğimizde herkes hediyesini göndermiş olacak.Daha öncede göndermek isterseniz.Söyleyin ona göre bizde kendimizi ayarlarız malum herkesin maaş zamanı birbirine uymaya biliyor

bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.şirinyerde özel doktora gidiyorum birde özel gazi hastanesinde doğum yapacağım için oraya gidiyorum.ama aklında olsun özeller 32.haftadan sonra almıyor ona göre araştır(en azından gazi hast. öyle)doktor kontrol takibi yapmamış ondan mış :50:

ben özel egepol hastanesine gidiyorum,dün doktorumla konuştum doğuma siz gireceksiniz dimi diye,eğer gündüz olursa tabiki ben girerim dedi,ama eğer gece olursa ve ben o hafta izinliysem diğer arkadaş alır seni doğuma dedi,yaaa herksein kendi doktoru girer sanıyodum öyle olmuyo mu? sizler konuştunuz mu bu konuyu doktorunuzla?başka egepole giden var mı?

ben özel egepol hastanesine gidiyorum,dün doktorumla konuştum doğuma siz gireceksiniz dimi diye,eğer gündüz olursa tabiki ben girerim dedi,ama eğer gece olursa ve ben o hafta izinliysem diğer arkadaş alır seni doğuma dedi,yaaa herksein kendi doktoru girer sanıyodum öyle olmuyo mu? sizler konuştunuz mu bu konuyu doktorunuzla?başka egepole giden var mı?

cnm ben doruk tıpa gidiyorum bnm kendi doktorum giricek gazi hastaneside o şekilde yapıormuş kendi doktorun girmiormuş ne anladım ben bu işten

kızlar ben bebişim için alışveriş yaptım ama daha aldıklarımı yıkayıp ütülemedim,bazı eksiklerim var tabi,kendimize ped nasıl ped olcak?orkid gece yeterli olur mu? yoksa hastane bezi mi ne diyolar ondan mı olacak? aaa bir de göğüs ucu krem ne aldınız hangi marka?

Doktordan geldik... 10 dk önce ewe girdik. Sabahtan beri yollardayız. Benim durumum çok ciddi arkadaşlar:( suyum çok azalmış. İğne tedawim başladı we haftada bir kontrol. Amaç bebeği içerde tutabilene kadar tutup gelişmesini sağlamak. Full yatmalı sadece günde 5 dk ayakta olmalıymışım. Annemi gidip istanbuldan aldık. Artık annemle eşim herşei yapıcaklar.. Sanırım ilk doğuran ben olucam:( Lütfen bebeğim için dua edin.
Siteye çok sık giremeyebilirim ama Allah korusun doğum vb olayım olursa sizlere mutlaka yazarım.
canım sen iyi ol arada bizi de kendinden haberdar et ve dinlen canını sıkma e miAllah yardımcımız olsun
ahhh ahhh annelik zor zanaatmış valla :)
yaa bide gece yatmadan çok sıvı tükemeyin diyolar ama ben gece boyunca zaten su içmeye kalkıyorum bide çok susuyorum.
diyetisyene ne yediğimi kaç lt su içtiğimi yazıyorum ya ben bu ara valla gece sularını yazmadığım halde(uyku sersemi ne içiyorum bilmiyorum :)4 ltyi buluyo günde sonra da malum zamanımın çoğu wc de:)
gözde çok susadığın zamanlr şekerinin yükseldiği dönemlerdir genelde
günaydınnnn mari dudular.kızçeler/kızancıklar nasıll bugünn.
ya sormayın akşamlarıı bizde ölee uyuyoz parça parça sığamıyorum yatağa sıkıntı basıyo.bende normalde soluma yatıpta uyurdum tabi yüzüstü :59: .şimdi solumda bende zorlanıyorum sağda daha rahatımm.
kızlar bide ben 67.5 olmuşumm önceden 69 geldiğimi görmüştümm
ben de bu aralar uykuya çok zor dalıyorum ...tebrikler yaaa..son 3 ayda kilo veren hamileler olarak literatüre geçeceğiz sanırm
selam millet biz geldik nasılsınıız
selam canım sen nasılsın yok mu bu aralar kontrol fallan yazmadın
şimdi kontrolden geldik kızlar güzel prensesim 1.400 gr mış :nazar: :nazar: :nazar: :16:
ama çok üzüldüm çünkü kızımı göremedim :43:
monitör doktora dönüktü ""bende görmek istiyorum" dedim "tamam ben işimi halledeyim de " dedi sonra kapattı monitörü " ee hani ben de görcektim " dedim "görsen de anlamazsın boşver "dedi :37:
yuh yani ilk defa girmiyom ultrasona sinir oldum :47: :47: neyse 32.haftaya artık prensesim sağlıklı olsun da :8:
ya iğrenç adam ne gıcık özelse hemen değiştir ama güvenilir bir devletse yapacak bişey yok
slm kızlar bende azcık evimi toparladım sonra bi güzel kestirdim.
burda ne çok göçmen varmış beya
bende selanik göçmeniyim hem anadan hem babadan :)
benimde babam bulgaristan ragraddan gelmiş ,eşim ise ora doğumlu tamamen tesadüf.bende yarı macır sayılırım yaneee

zorla kendime hoşgeldin dedirttim yaaa:1: kızlar aranızda sözleşmeli öğretmen olan var mı? 32.haftada rapor almayı düşünüyorum da,ne yapılacağı ile ilgili bilgisi olan var mı?
canım ben de öğretmenim,hoşgeldin ama sözleşmelilerin mevzuatını bilmiyorum
valla gözde banada öyle güzelleşmişin diyolarrr :27: :27: pohpohlamıyolardır dimii :9: :9:
bana da yaaa...bunlar moral veriyor herhaldeee..
çatlayan var mı kızlar aramızda ?

çatlarım die cok korkuyorumm
ben henüz çatlamadım

benim doktorum özel hastanede ve her doğuma giriyor sen istediğin sürece bunu konuştuk normal doğum ve gece de olsa girecek hem deçocuk doktorunun da bulunduğu bir ekiple bu çok büyük avantaj

valla canım gazidede öyleymişş.doğum gece olursa nöbetçi doktor yaptırıyomuşş. egepolde doğum ne kadar sgk ile anlaşması varmı

kızlar ben bebişim için alışveriş yaptım ama daha aldıklarımı yıkayıp ütülemedim,bazı eksiklerim var tabi,kendimize ped nasıl ped olcak?orkid gece yeterli olur mu? yoksa hastane bezi mi ne diyolar ondan mı olacak? aaa bir de göğüs ucu krem ne aldınız hangi marka?

gülcan kipadan külot şeklindeki hasta bezlerinden aldım bir paket onları tavsiye ettiler.göğüs kremi olarak lansinoh aldım

cnm ben doruk tıpa gidiyorum bnm kendi doktorum giricek gazi hastaneside o şekilde yapıormuş kendi doktorun girmiormuş ne anladım ben bu işten

ben de aynı şekilde düşündüm,kendi doktorum girmeyecekse ne anladım ben bu işten:( 2 doktor sırayla gece nöbetlerine kalıolarmış galiba,bir hafta biri,diğer hafta biri giriyomuş gece gelen doğumlara...gündüz olsa bari doğumum da kendi doktorum girse... izmirli değilim gülşahcım ben doruk tıp nerde bilmiyorum...çiğli de oturduğumuz için de çoğu yer uzak kalıor...gazi hastanesi nerde?özel hastane mi?

naz benim doktorumda çınarlıyla anlaşmalı yapıyor.ama maliyeti 2500 ü geçiceği için gaziye geçtim.şimdi sadece kendi doktorumda kontrollerimi yaptırıyorum
a öyle mi canım.. hangi dr gidiosun sen? ben çınarlının kendi doktoruna gidiorum.. o yüzden extra ücret ödemicez sanırım.. geçen yıl sorduğumda herşey dahil 1350 dediler bana nitekim öyle de oldu.. oranın hastası olduğum için doktor ücreti almadılar.. bu yıl konuşmadım daha doğum ücretini.. bi sonraki kontrolümde konuşayım barii artık..

okuldan geldik yemeğimizi yedik,geçmişe baktık 17.30 da profesörümle randevum var.

az sonra çıkacağım.bilgisayarım kasıyor onu servise vereceğim
birazz çarşıda fink atarım ,şeker malzemesi kapı süsü falan bakarım muayeneye kadar ,akşam da bilgisayarımı almış olusam yazarım yoksa telefondan falan bağlanırım herhalde.kk ya girerse tabi

hayırlısıylaaaa bi kucağımıza gelsinlerrr yaaaaaaaaa herkesde panik başladıı

melocum valla zayıflayanlar sınıfına girdikk :))))bu pzt gittiğimde iyice ayrıntıları konuşacağım.ama gece olursa çocuk doktoru yok diye biliyorumm :59:

melocum bu c tesi aksilik çıkmazsa inşallah bebişimizi görecez
inşallah canım iyi haberler alırız umarım ben de bugün 5 buçukta bakalım
a öyle mi canım.. hangi dr gidiosun sen? ben çınarlının kendi doktoruna gidiorum.. o yüzden extra ücret ödemicez sanırım.. geçen yıl sorduğumda herşey dahil 1350 dediler bana nitekim öyle de oldu.. oranın hastası olduğum için doktor ücreti almadılar.. bu yıl konuşmadım daha doğum ücretini.. bi sonraki kontrolümde konuşayım barii artık..

bu bize sürpriz oldu biz 2500 falan gözüyle bakıp paramzı ayarkamıştık.hastanede kampanya var normal400 sezeryan 700 ve tüm ekip gece gündüz giriyor ameliyata(ebeler,anestezi uzmanı,kendi doktorum,çocuk doktoru)Allahım hayırlısıyla kurtarsın hepimizi

Back
X