• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

kızlarr ben kaçar grşz belki ilerleyen saatlerde tekrar girerim...yarına misafirlerim var akşamdan bi kaç hazırlık yapmam lazım...grşz byee

Merhaba kızlar yine yoğunluktan 2 gündür giremiyorum
Önce yazayım sonra bir ara geçmişe bakayım çünkü 50 sayfa birikmiş bugün hepsini okumam mümkün değil.Şimdi okumaya başlayıncada sizlere cevap yazana kadar çoğunuz gidiyor.Zaten akşamda dizim var
iyiki bir dizim var yoksa afedersiniz popom yere değmiyor sürekli ayaktayım
Artık okulda çok yoruluyorum 30 saat derse giriyorum dile kolay hep ayakta hep ayakta bugün eve geldim sinirden yorgunluktan ağladım.Sonra yemek yaptım.bulaşık yıkadım.yarının yemeğinide yaptım.Şimdi anca oturdum.
Yeme düzenimde sıfır ne meyve yediğim oluyor bazen ne ceviz nede süt:(
Kan hapım bitti yazdırıp eczaneye gittim daha süresi var dedi kaybettimmi noldu bilmem 3-4 gündür kan hapıda içmiyorum
Antibiyotik kullanıyorum üst solunum yolu enfeksiyonu varmış
kociş hasta oda antibiyotik alıyor kızım deseniz oda alıyor aile boyu hastayız yani ders kaçmasın diye bu halimle rapor almıyorum:(
Artık Ocak gelsin okul bitsin istiyorum
hayatımdaki tek güzel şey bu aralar bebişin bütün kıyafetlerini yıkadım şuan kuruyor ev mis gibi dalin yumuşatıcı kokuyor haftasonu anca ütüleyebileceğim

geçmişi okuyayım biraz
şimdilik öptümmm

kızlar idrar testimin sonucu çıkmışş çok şükür bi problem yokmuşşşş sadece dikkat edicem fazla kilo almamak içinn:27:

slm kızlar ne yapıyorsunuz....ben elimi karnımı koydum kızımın tekmelerini hissediyorum..o oynuyo ben izliyorum:)))))))))

Merhaba kızlar yine yoğunluktan 2 gündür giremiyorum
Önce yazayım sonra bir ara geçmişe bakayım çünkü 50 sayfa birikmiş bugün hepsini okumam mümkün değil.Şimdi okumaya başlayıncada sizlere cevap yazana kadar çoğunuz gidiyor.Zaten akşamda dizim var
iyiki bir dizim var yoksa afedersiniz popom yere değmiyor sürekli ayaktayım
Artık okulda çok yoruluyorum 30 saat derse giriyorum dile kolay hep ayakta hep ayakta bugün eve geldim sinirden yorgunluktan ağladım.Sonra yemek yaptım.bulaşık yıkadım.yarının yemeğinide yaptım.Şimdi anca oturdum.
Yeme düzenimde sıfır ne meyve yediğim oluyor bazen ne ceviz nede süt:(
Kan hapım bitti yazdırıp eczaneye gittim daha süresi var dedi kaybettimmi noldu bilmem 3-4 gündür kan hapıda içmiyorum
Antibiyotik kullanıyorum üst solunum yolu enfeksiyonu varmış
kociş hasta oda antibiyotik alıyor kızım deseniz oda alıyor aile boyu hastayız yani ders kaçmasın diye bu halimle rapor almıyorum:(
Artık Ocak gelsin okul bitsin istiyorum
hayatımdaki tek güzel şey bu aralar bebişin bütün kıyafetlerini yıkadım şuan kuruyor ev mis gibi dalin yumuşatıcı kokuyor haftasonu anca ütüleyebileceğim

geçmişi okuyayım biraz
şimdilik öptümmm
aynen fatmacım ben 24 saate giriyorum ama bu 8. sınıfların umursamazlığı ve saygısızlıkları beni öldürüyor öğretmenimiz hamile bari biz üzmeyelim dedikleri yok hiç okula sadece yaramazlığa gelen tipler var bazen kendimi matematik öğretmeni değilde bakıcı gibi hissediyorum.Okula gitmek bile istemiyorum:( iyi öğrencilerimin hatrı olmasa gerçekten rapor alıp oturucam evde onlara kıyamıyorum.Bu arada geçmiş olsun hepinize hamilelik zaten zor hastalık daha da zor offf of...
kızlar idrar testimin sonucu çıkmışş çok şükür bi problem yokmuşşşş sadece dikkat edicem fazla kilo almamak içinn:27:
hadi gözün aydın nurcum...ah kilolar...

kızlar ben geldim reale gittim ama henüz katolog yoktu yani bugün sona erecek kampanyanın katoluğu vardı sadece.bakalım eğer fırsat bulursam yarın yine uğrarım benim misafirler gelir birazdan ohh ne rahatım valla hiç bişi yapmadım ne biçim ev sahibiysem.ama çok yakın arkadaşım geliyo zaten sıkı sıkı tembihledi bişi yapma diye.neyse ben kaar gece buralardayım her zamanki gibi öpüldünüz göbüşten:))

Son düzenleme:
aynen fatmacım ben 24 saate giriyorum ama bu 8. sınıfların umursamazlığı ve saygısızlıkları beni öldürüyor öğretmenimiz hamile bari biz üzmeyelim dedikleri yok hiç okula sadece yaramazlığa gelen tipler var bazen kendimi matematik öğretmeni değilde bakıcı gibi hissediyorum.Okula gitmek bile istemiyorum:( iyi öğrencilerimin hatrı olmasa gerçekten rapor alıp oturucam evde onlara kıyamıyorum.Bu arada geçmiş olsun hepinize hamilelik zaten zor hastalık daha da zor offf of...

hadi gözün aydın nurcum...ah kilolar...

off offf aynı dert bende bugün 12 lere kızdım bağırdım çağırdım sanki onlar üniversite sınavına girmeyecekte ben gireceğim
ben 1 soru daha çözsem kar diyorum onların umrunda değil
en sonunda dayanamadım anneniz babanız siz doğunca nekadar sevinmiştir oğlum oldu adam olacak bize bakacak diye nerden bilsinler serseri olacağını falan dedim
sonrada eve gelip sinirden ağladım yaa

selam kıazlar,,
ben de şubat annesi olacam inş.bugun dr.a giitm.bebğim 27+2..ama doktorum bugun kafa çevresinin 29 haftalık gibi olduğunu söyledi. normal old. söyledi ama kafama takıldı..1060gr olmuş tosunum ve şimdiden saçları büyütmeye başlamış:)) ama şu kafa çevresi takıldı aklıma....

off offf aynı dert bende bugün 12 lere kızdım bağırdım çağırdım sanki onlar üniversite sınavına girmeyecekte ben gireceğim
ben 1 soru daha çözsem kar diyorum onların umrunda değil
en sonunda dayanamadım anneniz babanız siz doğunca nekadar sevinmiştir oğlum oldu adam olacak bize bakacak diye nerden bilsinler serseri olacağını falan dedim
sonrada eve gelip sinirden ağladım yaa
evet ama artık ben çocuklara kızmıyorum çünkü ne zaman öyle çocukların velilerini çağırsam çocuktan beter şeyler söylüyorlar.Geçen velinin biri gelmiş neymiş oğlu geçen tahtaya kalkmış büyük bi şevkle soru çözmüş ben ne demişim oğlum tahtanın ortasına yazmasaydın sol üstten başlasaydın demişim çocuğun tüm şevki kırılmış da bilmem ne. Bunlar kendi zmanlarımndaki öğrtemnleri unuttular herhalde.Kusura bakmayın dedim ben öğretmenim çocuğunuzun matematiği kadar düzeni tertibide beni ilgilendiriyor dedim.Öğrenci pedegojisini sizden öğrenecek değilim.Bakar mısın dediği lafa böyle velinin böyle öğrencisi olur işte napacaksın.Ama unuttukları bişey var onlar bizim şevkimizi kırarsa olan çocuklarına oluyor ben şevkle öğretmeliyimki onlarda öğrensin ama nerdee o ince düşünce.Sanki biz onların emir eriyizde bide kalkmış akıl veriyorlar.Destek olacaklarına köstekler.İyi çocuğun veliside zaten akıllı anlayışlı sorumlu veli oluyor.

selam kıazlar,,
ben de şubat annesi olacam inş.bugun dr.a giitm.bebğim 27+2..ama doktorum bugun kafa çevresinin 29 haftalık gibi olduğunu söyledi. normal old. söyledi ama kafama takıldı..1060gr olmuş tosunum ve şimdiden saçları büyütmeye başlamış:)) ama şu kafa çevresi takıldı aklıma....

canım kafana çok takma en fazla çatın darsa sezeryan olursun sağlıklı olsunda zaten biliyosun bu ölçümler kesin net bilgiler değil.

Doktordan geldik... 10 dk önce ewe girdik. Sabahtan beri yollardayız. Benim durumum çok ciddi arkadaşlar:( suyum çok azalmış. İğne tedawim başladı we haftada bir kontrol. Amaç bebeği içerde tutabilene kadar tutup gelişmesini sağlamak. Full yatmalı sadece günde 5 dk ayakta olmalıymışım. Annemi gidip istanbuldan aldık. Artık annemle eşim herşei yapıcaklar.. Sanırım ilk doğuran ben olucam:( Lütfen bebeğim için dua edin.
Siteye çok sık giremeyebilirim ama Allah korusun doğum vb olayım olursa sizlere mutlaka yazarım.

Busem allah yardımcın olsun, dualarım seninle. anneciğin yapar nasılsa herşeyi, sen hiç riske atma kendini.

DOKTORDAN GELDİM kıızım 1150 gr olmuş maşallah şekerden etkilenmemiş diyet işe yarıyor.5 haftadır hiç kilo almamışım.
olumsuz bişey yok çok şükür
bebeğin kafası ultrasoda kaburgamın altındaydı.zorrrrrla video çekti babası için sağolsun doktorumuz
işte bu da kızım kaburgamın altına kafasını sokmuş

Dailymotion - ELVİN 28.HAFTA - Kadınca Kanalı

DOKTORDAN GELDİM kıızım 1150 gr olmuş maşallah şekerden etkilenmemiş diyet işe yarıyor.5 haftadır hiç kilo almamışım.
bebeğin kafası ultrasoda kaburgamın altındaydı.zorrrrrla video çekti babası için sağolsun doktorumuz

Masalla kizina son snyelerde agzini acti cok tatli cikmis, iyi korumussun kendini 5 hafta kilo almadan tebrikler

Masallah kizcene :nazar::nazar::nazar: cok tatli cikmis

maşallah canım hem kızına hem sana:nazar:canım senin bu diyet baya işe yaramış anlaşılan diyet listenin linkini yazar mısın tekrardan:78:

Merhaba arkadaşlar.

Melocum Elvin çok tatlı maşallah. :nazar:

Busecim çok dikkat et kendine. Bebişin zamanında gelir inşallah.

Fatmacım, manikcim ikinize de katılıyorum. Okula gitmek çok zor geliyor artık :(

maşallah canımmm çok tatlı bütün bebişler maşallah pek bi şekerler bu arada bi büyük maşallah da sana 5 haftada kilo almamışsın bende geçen ayı 500 grla kapatmıştım bakalım bu ay ne olucak

Back
X