• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

Hadi bakalım inş kotayı tamamlarsın cnm, cicileri güle güle kullansın kızçen

Cnm 4 kilo baştan beri çok çok iyi tebrikler, kağanda prima yenidoğan kullandım hiç birt sıkıntı yaşamadık, göbek bağı ilk hafta düşüyor zaten, göbeğin üstünede temiz sargı bezi koyuluyor

Sıhhatler olsun cnm kurtulmuşun kıldan tüyden, primada oyuk yok ama hiçbir sakıncasını görmedim

eline sağlık cnm, düşündümde ben pek brokoli yemedim hamişlikte, alayımda salatasını yaparım bende

Cnm bende gitmedim, hamilelikte bile gitmediysem dahada gitmem sanırım, ama yaptıranlar memnunlar

Cnm işe gireyim ilk işlerimden biri lazer olacak

Geçmiş olsun cnm, ne kanseri?

Cnm şu diyet topiği bize farz oldu sanırım ))

Cnm 36 dan sonra bakılıyor, geç bakılma nedeni doğumu tetikleyebilmesi

Cnm güzel haberlerle dönmüşsün, bide eğer ilk defa ağda yapılacak ise tehlikeli olabilir son aylarda, daha önce yaptırdıysan git bence, yada işlem yapılırken kendini kasmayacağından eminsen

Prima cnm

Hormonlaaaar, hormonlaaaar

Cnm sezaryeni hafife almanı hiç tavsiye etmem, şahsen ben keşke bi kaç saat daha sancı çekip oğluma kavuşabilseydimde aylarca ameliyat acısı çekmeseydim diyorum, birde uyanamama ve sakat kalma riskide var, imza atıyosun ameliyata girmeden

Cnm senini için riskli ise bencede çok yorma sen kendini

Doğum sancısı önce bel 3-4 sn lik yoğun bel ağrısı ve arkasından 1 saniye sonra aşağıya doğru baskı ve yoğun bir itme sancısı şeklinde geliyor cnm, araları açık olunca pek zorlanmıyorsun ama 10dk da 1 in altına düştükçe gitgide ağrıdan yoruluyorsun, nefes alış bile değişiyor, ben bu kadarını yaşadım ama devamını yaşayığ nihayetlenen arkadaşımın anlattığına göre son dk larda bebeğin kafası çıkana kadar o sancı sürekli geliyomuş ve kafa kurtulunca kalanı çok rahatmış, zaten bebek çıkar çıkmaz vücut hemen gevsiyormuş , dr bebeğin eşini çıkarınca hamilelik ile ilgili herşey bitiyormuş, ne ağrı ne acı, eğer kafası çıkmakta zorlanırsa kesi atıyorlarmış, o da 2 dikişilik bişi

Maş kuzuya, adıyla yaşasın

Hakkında hayırlısı cnm, sezaryendede çok risk var, ölüm riski sakatlık riski daha ne olsun, aslında sezaryen bebek için iyi diyolar ama yanlış, çünkü bebek anneden ayrılırken normal doğumda ciğerlerindeki suyu atıyor, böylece astım gibi hastalıklara yakalanma riski az oluyo,sezaryende ise atamıyor, ilk 3 ay sürekli burnu tıkalı oluyor ve bu annenin bebeği beslemesini ve bebeğin bakımını zorlaştırıyor, senin ve bebeğin için en ideal olanı dr senin için belirler cnm merak etme, n isen ormale uygun değil sezaryene alır zaten

Geçmiş olsun cnm

Cn mben sezaryendede gecelik kullandım çünkü sürekli kanamanın miktarı kontrol ediliyor, hatta 2 gecelik süper olur

geçmiş olsun, görünmez kaza valla

Teyzemde aynısını söylüyor cnm

Doğumdan sonra kesin açıcaz şu rejim topiğini gibi gözüküyor cnm, ortak problem oldu hepimize

Hadi hayırlısı cnm

Geçmiş olsun cnm

Güle güle kullansın kuzucuk

çok sağol canım

Günaydın kızlar geçmişe hiç bakmadım bu sabah size bir sorum olucak.
Dün akşamdan beri benim ara sıra böyle yürürken vajinama saniyelik bir ağrı giriyor bıçak ağrısı gibi keskin ve hemen kayboluyor.Bu sabah 3 kere işe gelmeden aynı şeyi yaşadım netten baktım ama bulamadım sizde böyle bir şey yaşayan varmı.

çağlayancım benim oğlumda 26.haftada başını aşağıya dönmüştü ondan sonra aynen benim vajinamdada bıçak gibi keskin ağrılar oluyor yürürken çok fazla özellikle yürüyemiyorum bacaklarımı sıkıştırıp olduğum yerde kalıyorum dün sağlık ocağında ebeye sordum yürüme bacaklarını yukarı kaldırırarak yat dinlen dedi sanki bebeğim bacaklarımın arasından çıkıcak gibi yürürken pazarteside dr gidicem bakalım dr ne diycek canım sanada çok geçmiş olsun dikkat et

kızlarr bebe şampuanı kremini falan hangi marka alacaksınız?sebamed önerdiler genelde ama sizlere de bi sorayım dedim..

gulcancım ben sebamed aldım

kızlar bu arada hastane odanızı süsleyecekmisiniz

canım ben hastaneyle görüştüm süsleri ben aldım onlar odayı süsleticekler

nesli ve gözdecim çok geçmiş olsun dikkat edin inşallah bebişlerde bir kaç hafta daha beklerler

çok sağol canım

çağlayancım benim oğlumda 26.haftada başını aşağıya dönmüştü ondan sonra aynen benim vajinamdada bıçak gibi keskin ağrılar oluyor yürürken çok fazla özellikle yürüyemiyorum bacaklarımı sıkıştırıp olduğum yerde kalıyorum dün sağlık ocağında ebeye sordum yürüme bacaklarını yukarı kaldırırarak yat dinlen dedi sanki bebeğim bacaklarımın arasından çıkıcak gibi yürürken pazarteside dr gidicem bakalım dr ne diycek canım sanada çok geçmiş olsun dikkat et

gulcancım ben sebamed aldım

canım ben hastaneyle görüştüm süsleri ben aldım onlar odayı süsleticekler

nesli ve gözdecim çok geçmiş olsun dikkat edin inşallah bebişlerde bir kaç hafta daha beklerler

Saol canım bugün banada ebe aynılarını söyledi ama dr.gidince bir sor bakalım o ne diyecek olmazsa bende dr.gitmeyi düşünüyorum bu ağrılarım devam ederse.

Buseemmm arkadaşımızı onlıne gördüm buraya geldiğinde bana özel msjla adresini gönder canım olur mu.Senin ve bir arkadaşımızın daha bilgileri eksik kaldı çekilişi yaptık ama bilgilerini göndermem için adresin gerekiyor.

caglayancım busemmmin hamileliği vbiraz sıkıntılıydı demişti fazla giremem diye acaba nasıl ulaşabiliriz ki

Biliyorum canım gördüm sitede onlıne onun için burayada msj yazdım gelirse diye. Adres konusunda biraz sitemliyim biliyorsun çok önce bu işi yapmaya başladım adres olmadan da olmuyor bak hepiniz bekliyorsunuz adres banada gelsin diye hem çalışıp hemde böyle koşturmak zor oluyor keşke önceden katılırken ki herkes kendiliğinden göndersede bende böyle uğraşmasam sitem ettim biraz ama inanın çok zor oluyor böyle sürekli birşeylerin peşinde koşmak .

ayyyy uçmuşsunuz yine

bana rahat battı yatamadım :37: kalktım sepet yaptım bakın burda
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...bislerimize-neler-aldik-130.html#post16466582

akşama arkadaşlarla sinemaya gidicez ama önce bize gelip yemek yicez.onlar çalışıyorlarda.yemeğim var ama sofrayı falan hazırlamam lazım 6da herşey hazır olmalı hemen yiyip çıkcaz.o yüzden biraz toparlanayım geçmişi okuyamadım

Biliyorum canım gördüm sitede onlıne onun için burayada msj yazdım gelirse diye. Adres konusunda biraz sitemliyim biliyorsun çok önce bu işi yapmaya başladım adres olmadan da olmuyor bak hepiniz bekliyorsunuz adres banada gelsin diye hem çalışıp hemde böyle koşturmak zor oluyor keşke önceden katılırken ki herkes kendiliğinden göndersede bende böyle uğraşmasam sitem ettim biraz ama inanın çok zor oluyor böyle sürekli birşeylerin peşinde koşmak .
baktım cnm bana uyar yazabilirsin beni de...hemen göndereyimmi adresimi?

Back
X