Hadi bakalım inş kotayı tamamlarsın cnm, cicileri güle güle kullansın kızçen
Cnm 4 kilo baştan beri çok çok iyi tebrikler, kağanda prima yenidoğan kullandım hiç birt sıkıntı yaşamadık, göbek bağı ilk hafta düşüyor zaten, göbeğin üstünede temiz sargı bezi koyuluyor
Sıhhatler olsun cnm kurtulmuşun kıldan tüyden, primada oyuk yok ama hiçbir sakıncasını görmedim
eline sağlık cnm, düşündümde ben pek brokoli yemedim hamişlikte, alayımda salatasını yaparım bende
Cnm bende gitmedim, hamilelikte bile gitmediysem dahada gitmem sanırım, ama yaptıranlar memnunlar
Cnm işe gireyim ilk işlerimden biri lazer olacak
Geçmiş olsun cnm, ne kanseri?
Cnm şu diyet topiği bize farz oldu sanırım )
Cnm 36 dan sonra bakılıyor, geç bakılma nedeni doğumu tetikleyebilmesi
Cnm güzel haberlerle dönmüşsün, bide eğer ilk defa ağda yapılacak ise tehlikeli olabilir son aylarda, daha önce yaptırdıysan git bence, yada işlem yapılırken kendini kasmayacağından eminsen
Prima cnm
Hormonlaaaar, hormonlaaaar
Cnm sezaryeni hafife almanı hiç tavsiye etmem, şahsen ben keşke bi kaç saat daha sancı çekip oğluma kavuşabilseydimde aylarca ameliyat acısı çekmeseydim diyorum, birde uyanamama ve sakat kalma riskide var, imza atıyosun ameliyata girmeden
Cnm senini için riskli ise bencede çok yorma sen kendini
Doğum sancısı önce bel 3-4 sn lik yoğun bel ağrısı ve arkasından 1 saniye sonra aşağıya doğru baskı ve yoğun bir itme sancısı şeklinde geliyor cnm, araları açık olunca pek zorlanmıyorsun ama 10dk da 1 in altına düştükçe gitgide ağrıdan yoruluyorsun, nefes alış bile değişiyor, ben bu kadarını yaşadım ama devamını yaşayığ nihayetlenen arkadaşımın anlattığına göre son dk larda bebeğin kafası çıkana kadar o sancı sürekli geliyomuş ve kafa kurtulunca kalanı çok rahatmış, zaten bebek çıkar çıkmaz vücut hemen gevsiyormuş , dr bebeğin eşini çıkarınca hamilelik ile ilgili herşey bitiyormuş, ne ağrı ne acı, eğer kafası çıkmakta zorlanırsa kesi atıyorlarmış, o da 2 dikişilik bişi
Maş kuzuya, adıyla yaşasın
Hakkında hayırlısı cnm, sezaryendede çok risk var, ölüm riski sakatlık riski daha ne olsun, aslında sezaryen bebek için iyi diyolar ama yanlış, çünkü bebek anneden ayrılırken normal doğumda ciğerlerindeki suyu atıyor, böylece astım gibi hastalıklara yakalanma riski az oluyo,sezaryende ise atamıyor, ilk 3 ay sürekli burnu tıkalı oluyor ve bu annenin bebeği beslemesini ve bebeğin bakımını zorlaştırıyor, senin ve bebeğin için en ideal olanı dr senin için belirler cnm merak etme, n isen ormale uygun değil sezaryene alır zaten
Geçmiş olsun cnm
Cn mben sezaryendede gecelik kullandım çünkü sürekli kanamanın miktarı kontrol ediliyor, hatta 2 gecelik süper olur
geçmiş olsun, görünmez kaza valla
Teyzemde aynısını söylüyor cnm
Doğumdan sonra kesin açıcaz şu rejim topiğini gibi gözüküyor cnm, ortak problem oldu hepimize
Hadi hayırlısı cnm
Geçmiş olsun cnm
Güle güle kullansın kuzucuk
çok sağol canım
Günaydın kızlar geçmişe hiç bakmadım bu sabah size bir sorum olucak.
Dün akşamdan beri benim ara sıra böyle yürürken vajinama saniyelik bir ağrı giriyor bıçak ağrısı gibi keskin ve hemen kayboluyor.Bu sabah 3 kere işe gelmeden aynı şeyi yaşadım netten baktım ama bulamadım sizde böyle bir şey yaşayan varmı.
çağlayancım benim oğlumda 26.haftada başını aşağıya dönmüştü ondan sonra aynen benim vajinamdada bıçak gibi keskin ağrılar oluyor yürürken çok fazla özellikle yürüyemiyorum bacaklarımı sıkıştırıp olduğum yerde kalıyorum dün sağlık ocağında ebeye sordum yürüme bacaklarını yukarı kaldırırarak yat dinlen dedi sanki bebeğim bacaklarımın arasından çıkıcak gibi yürürken pazarteside dr gidicem bakalım dr ne diycek canım sanada çok geçmiş olsun dikkat et
kızlarr bebe şampuanı kremini falan hangi marka alacaksınız?sebamed önerdiler genelde ama sizlere de bi sorayım dedim..
gulcancım ben sebamed aldım
kızlar bu arada hastane odanızı süsleyecekmisiniz
canım ben hastaneyle görüştüm süsleri ben aldım onlar odayı süsleticekler
nesli ve gözdecim çok geçmiş olsun dikkat edin inşallah bebişlerde bir kaç hafta daha beklerler