Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 2011 şubat annesi olcam ama kızımın isimine bir türlü karar vermedim sizce buğlem mi güzel ceren mi (buğlem:cenneti müjdeleyen melek demek,ceren:ceylan ceylan gözlü demekmiş)kızlar sizce hangisi
slm kızlar..
oku oku anca bitti valla..ne çok şey yazılmış..bugün kontrol vardı gidemedik..haftaya inşallah..
bugün hava çok güzeldi sahilde yürüdük..foto çektik bol bol..
sizler nasılsınız umarım herşey yolundadır..:)))))))))
çapa ve cerrahpaşa gibi önemli hastaneler önermiyorsa doğrudur,zaten kullandığım günden beri azda olsa bir verim alamadım,halen aynıyım,değişmek lazım
ohh ne güzell ailecek yürüyüş yapılmışşş:)slm kızlar..
oku oku anca bitti valla..ne çok şey yazılmış..bugün kontrol vardı gidemedik..haftaya inşallah..
bugün hava çok güzeldi sahilde yürüdük..foto çektik bol bol..
sizler nasılsınız umarım herşey yolundadır..:)))))))))
kızlar gözde odayıı koymuşş pambık prenses odasıı sankim çok cici![]()
bende çok beğendim ya duvar rengi oda takımı mükemmel bencedee
dinledim canım açmadım süpürge falan zaten açcak halimde yok çok halsiz hissediyorum kendimi....ay ne zevklidir şimdi bende gelebilirmiyim yardıma minik minik kıyafetlerri yerleştirmek çok hoş olsa gerek bende sabırsızlanıyorum valla...bu arada tekrara hayırlı olsun odanız...
maşşallah canım senin prenses bereketiyle geliyor baksan....kayınvaliden ve görümcende çok düşünceliymiş
hayırlı olsun tatlım bi biz kaldık herhalde banyo ve bakım setimizi almayan bakalım bizde nivea,bübchen ve mustela arasında gidip geliyoruz hangisi galip gelicek merakla bekliyorum:90:
gülşahcım prensesine maşallah kocaman olmuş....hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inş hepimize ama sen içini ferah tut....
kesinlikle sana katılıyorumm...bizde selma betül düşünüyoruz ama bakalım.....
bizde çok yapıyoruz bu konuşmayı....benm gözlerim yeşil eşiminkide yeşilee çok yakı...annemin gözleri koyu yeşil babamınkiler bal rengi...benim iki dedeminde gözlerinin rengi masmaviydi ....kayınvalideminde gözleri mavi,eşimin dedesininde öyle bakalım bizim bıdık nasıl olcak ....ama ben rüyamda gördüm doktorumuz yeşil olcak dedisağlıkla gelsindeee inş...
buğlem ismşini daha önce hiç duymamıştım çok güzelmişbeden kızım olursa buğlem düşünüyodum hep cnm bana sorarsan o:)
gynoferosanol ya da gynoferon du sanırım yani gynoyla başlayanları yazdı iki hastanede bana ..bir sor soruştur derim.ben bunu bir eczaneye sordum evert ahklslın ama bu daha az mide bulantısı yapıyor dedi ferrum fort için ben diğerlerinde hiç bulantı yaşamadım .hamileliğim bulantısız geçti yani ..
kızlar ben kaçtım azcık uzanayım yine gelirim öpüldünüz
ay cnm yaaaa çok fena bi durum olmuş buuu hakkatten gülsende ağlasanda olur ama sen ağlama :):)kızlar öyle bi haldeyim ki ağlasam mı gülsem mi bilemiyorum.....
geçen gün dışarı çıkarken eşim evin kapısını benim anahtarımla kilitlemiş ve anahtarı cebine koymuş...orda kalmış
bu sabahta eşim işe giderken ben çok uykuluydum dedimki sen beni üstümden kilitle ben şimdi çantamdan anahtarı almakla uğraşmayım(tabi ben zaten anahtarımın olmadığını bilmiyorum)
veee şimdi taa orta okuldan beri çok samimi olduğum bi arkadaşım aradı ankaraya gelmiş normalde afyonda otuyorlar ve bana gelmek istedi ama ben arkadaşımı içeri alamıyorummm ve arkadaşımda hamilee şimdi aradı bzizim eve çok yaklaşmışlar nolur gelin dedmimm çilinigir açğırırız açtırırız kapıyıı yok dediler vakitleri çok azmış ve geri döndülerrr![]()
gynoferosanol ya da gynoferon du sanırım yani gynoyla başlayanları yazdı iki hastanede bana ..bir sor soruştur derim.ben bunu bir eczaneye sordum evert ahklslın ama bu daha az mide bulantısı yapıyor dedi ferrum fort için ben diğerlerinde hiç bulantı yaşamadım .hamileliğim bulantısız geçti yani ..
kızlar öyle bi haldeyim ki ağlasam mı gülsem mi bilemiyorum.....
geçen gün dışarı çıkarken eşim evin kapısını benim anahtarımla kilitlemiş ve anahtarı cebine koymuş...orda kalmış
bu sabahta eşim işe giderken ben çok uykuluydum dedimki sen beni üstümden kilitle ben şimdi çantamdan anahtarı almakla uğraşmayım(tabi ben zaten anahtarımın olmadığını bilmiyorum)
veee şimdi taa orta okuldan beri çok samimi olduğum bi arkadaşım aradı ankaraya gelmiş normalde afyonda otuyorlar ve bana gelmek istedi ama ben arkadaşımı içeri alamıyorummm ve arkadaşımda hamilee şimdi aradı bzizim eve çok yaklaşmışlar nolur gelin dedmimm çilinigir açğırırız açtırırız kapıyıı yok dediler vakitleri çok azmış ve geri döndülerrr![]()
bu ilacı kullanmaya başladım bende hafiften yaşadım mide bulantısını demekki bundanmış,ben gebeliğimin ilk aylarında bile bulantı falan bilmedim,birde alakası varmı bilmiyorum ama sanki bu demir ve magnezyum hapları benim iştahımı kapadı,çok sıkı yemek yerken şimdi aramıyorum bile
hala şoktayım şaka gibi resmen....eşim gülmektenn kırıldıay cnm yaaaa çok fena bi durum olmuş buuu hakkatten gülsende ağlasanda olur ama sen ağlama :):)
hemen anahtarları yedekle:) 4,5 tane olsun kenarda kötü günler için:)
gözdeatinin bebek odası nerede bilen varmı bulamıyorum ben:)) linkini bi versenizde baksam resimlere