• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

bende 2011 şubat annesi olcam ama kızımın isimine bir türlü karar vermedim sizce buğlem mi güzel ceren mi (buğlem:cenneti müjdeleyen melek demek,ceren:ceylan ceylan gözlü demekmiş)kızlar sizce hangisi

slm kızlar..
oku oku anca bitti valla..ne çok şey yazılmış..bugün kontrol vardı gidemedik..haftaya inşallah..
bugün hava çok güzeldi sahilde yürüdük..foto çektik bol bol..
sizler nasılsınız umarım herşey yolundadır..:)))))))))

hoşgeldiniz cnmm oh ne güzel deniz havası aldınız demek bizde sapsarı yaprakların aradında yürüyüş yolunda dolaştık eşimle çok güzeldi çimlerin kokusu ama ben çok fazla yürüyemiyorum çabuk döndük

çapa ve cerrahpaşa gibi önemli hastaneler önermiyorsa doğrudur,zaten kullandığım günden beri azda olsa bir verim alamadım,halen aynıyım,değişmek lazım

gynoferosanol ya da gynoferon du sanırım yani gynoyla başlayanları yazdı iki hastanede bana ..bir sor soruştur derim.ben bunu bir eczaneye sordum evert ahklslın ama bu daha az mide bulantısı yapıyor dedi ferrum fort için ben diğerlerinde hiç bulantı yaşamadım .hamileliğim bulantısız geçti yani ..

slm kızlar..
oku oku anca bitti valla..ne çok şey yazılmış..bugün kontrol vardı gidemedik..haftaya inşallah..
bugün hava çok güzeldi sahilde yürüdük..foto çektik bol bol..
sizler nasılsınız umarım herşey yolundadır..:)))))))))
ohh ne güzell ailecek yürüyüş yapılmışşş:)

kızlar gözde odayıı koymuşş pambık prenses odasıı sankim çok cici:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

bende çok beğendim ya duvar rengi oda takımı mükemmel bencedee

ay kızlar benden önce hbr vermişsiniz zatii saolun :1: nurberra evet canım çoook uçuk pembe aslında daha uçuğunu istemiştim ilk başta ama iyiki bööle olmuş beyaz mobilyayla iyice açıldı rengi.yorumlarınız için çok teşekkürler :54:

dinledim canım açmadım süpürge falan zaten açcak halimde yok çok halsiz hissediyorum kendimi....ay ne zevklidir şimdi bende gelebilirmiyim yardıma minik minik kıyafetlerri yerleştirmek çok hoş olsa gerek bende sabırsızlanıyorum valla...bu arada tekrara hayırlı olsun odanız...

maşşallah canım senin prenses bereketiyle geliyor baksan....kayınvaliden ve görümcende çok düşünceliymiş:nazar:

hayırlı olsun tatlım bi biz kaldık herhalde banyo ve bakım setimizi almayan bakalım bizde nivea,bübchen ve mustela arasında gidip geliyoruz hangisi galip gelicek merakla bekliyorum:90:

gülşahcım prensesine maşallah kocaman olmuş....hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inş hepimize ama sen içini ferah tut....:16:

kesinlikle sana katılıyorumm...bizde selma betül düşünüyoruz ama bakalım.....

bizde çok yapıyoruz bu konuşmayı....benm gözlerim yeşil eşiminkide yeşilee çok yakı...annemin gözleri koyu yeşil babamınkiler bal rengi...benim iki dedeminde gözlerinin rengi masmaviydi ....kayınvalideminde gözleri mavi,eşimin dedesininde öyle bakalım bizim bıdık nasıl olcak ....ama ben rüyamda gördüm doktorumuz yeşil olcak dedi :9:sağlıkla gelsindeee inş...

gel canım gel beklerim valla çok zevkli bişi :)

beden kızım olursa buğlem düşünüyodum hep cnm bana sorarsan o:)
buğlem ismşini daha önce hiç duymamıştım çok güzelmiş

gynoferosanol ya da gynoferon du sanırım yani gynoyla başlayanları yazdı iki hastanede bana ..bir sor soruştur derim.ben bunu bir eczaneye sordum evert ahklslın ama bu daha az mide bulantısı yapıyor dedi ferrum fort için ben diğerlerinde hiç bulantı yaşamadım .hamileliğim bulantısız geçti yani ..

bnm demir hapımda bundan cnmm

Nur_45 bebeğinin gözleri büyük ihtimalle renkli olur,baksana aile rengarenk:) rüyandada yeşil görmüşsün,benim eşim sürekli tutturmuş bebek bana benziyor bana benzicek diye:) ne desem hemen aynı ben olacak diyor,bacakları uzunmuş diyorum bizim tarafa çekmiş diyor,sanki bizim tarafımızda bacak yetmezliği var tövbe ya,belli bir zaman sonra bu muhabbetlere hafiften gıcık kapmaya başlıyorum bende:)sanki yarışa girdik,ama bebekler genelde anneye benzermiş,nede olsa annenin hamuruyla 9 ay yoğruluyor,kız bebekler anneye benzesin erkek bebekler babaya,en güzeli bu olsa gerek:) aman sağlıklı doğsunlarda

kızlar öyle bi haldeyim ki ağlasam mı gülsem mi bilemiyorum.....
geçen gün dışarı çıkarken eşim evin kapısını benim anahtarımla kilitlemiş ve anahtarı cebine koymuş...orda kalmış
bu sabahta eşim işe giderken ben çok uykuluydum dedimki sen beni üstümden kilitle ben şimdi çantamdan anahtarı almakla uğraşmayım(tabi ben zaten anahtarımın olmadığını bilmiyorum)
veee şimdi taa orta okuldan beri çok samimi olduğum bi arkadaşım aradı ankaraya gelmiş normalde afyonda otuyorlar ve bana gelmek istedi ama ben arkadaşımı içeri alamıyorummm ve arkadaşımda hamilee şimdi aradı bzizim eve çok yaklaşmışlar nolur gelin dedmimm çilinigir açğırırız açtırırız kapıyıı yok dediler vakitleri çok azmış ve geri döndülerrr :43:

geçen gün dışarı çıkarken eşim evin kapısını benim anahtarımla kilitlemiş ve anahtarı cebine koymuş...orda kalmış
bu sabahta eşim işe giderken ben çok uykuluydum dedimki sen beni üstümden kilitle ben şimdi çantamdan anahtarı almakla uğraşmayım(tabi ben zaten anahtarımın olmadığını bilmiyorum)
veee şimdi taa orta okuldan beri çok samimi olduğum bi arkadaşım aradı ankaraya gelmiş normalde afyonda otuyorlar ve bana gelmek istedi ama ben arkadaşımı içeri alamıyorummm ve arkadaşımda hamilee şimdi aradı bzizim eve çok yaklaşmışlar nolur gelin dedmimm çilinigir açğırırız açtırırız kapıyıı yok dediler vakitleri çok azmış ve geri döndülerrr :43:
ay cnm yaaaa çok fena bi durum olmuş buuu hakkatten gülsende ağlasanda olur ama sen ağlama :):)

bu ilacı kullanmaya başladım bende hafiften yaşadım mide bulantısını demekki bundanmış,ben gebeliğimin ilk aylarında bile bulantı falan bilmedim,birde alakası varmı bilmiyorum ama sanki bu demir ve magnezyum hapları benim iştahımı kapadı,çok sıkı yemek yerken şimdi aramıyorum bile

hemen anahtarları yedekle:) 4,5 tane olsun kenarda kötü günler için:)

bu ilacı kullanmaya başladım bende hafiften yaşadım mide bulantısını demekki bundanmış,ben gebeliğimin ilk aylarında bile bulantı falan bilmedim,birde alakası varmı bilmiyorum ama sanki bu demir ve magnezyum hapları benim iştahımı kapadı,çok sıkı yemek yerken şimdi aramıyorum bile

bilmem canım genelde demirden sonra iştah açılır diyorlardı bende ondan korkuyordum bende de iştah anlamında bir değişme olmadı.bazılarında kabız yapıyormuş ben ilk başladığımda ishal olmuştum .değişiyor sanırım :))

ay cnm yaaaa çok fena bi durum olmuş buuu hakkatten gülsende ağlasanda olur ama sen ağlama :):)
hala şoktayım şaka gibi resmen....eşim gülmektenn kırıldı:1:bende sinirden çatladımmm:36:
hemen anahtarları yedekle:) 4,5 tane olsun kenarda kötü günler için:)

eşimde aynısını söyledi en kısa zamanda evin muhtelif yerlerine koymak için anahtar yaptırcammm:49:

Nur cum geçende beni eşim kitlemiş eve işe gidicem kapı açılmıyo normalde hiç kitlemez çünkü dalgınlığına gelmiş allahtan yedek verdıda açtım ama sabah sabah uykulu halimle ne olduğunu anlamamıştım

Back
X