• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

herkese merhaba

bugün burada okadar kapalı bir hava varki içim karardı desem yeridir

gözdecim bence o kadehlerin tanesi 1 tl dir,12 tanesi 12 tl:)

kızlar siz gecelik pijama falan alırken bedenini nasıl ayarlıyosunuz,şimdiki bulunduğunuz kiloya göremi alıcaksınız,sonuçta doğum sonrası baya bir hafiflemiş olucaz beden işini nasıl yapıyosunuz banada söyleyin

mavi ben özelde doğum yapıcam ssk yok benim,normal doğum 700,sezeryan 850 falan,bir dahaki gittiğimde sorayım neler dahil diye

yaaa kızlar bana bugünlerde bişiler oldu,bi duygusallık bi duygusallık ki sormayın,dokunsalar ağlıyorum valla,en ufak bişeyde ağlayasım gelio...eşim nasıl davranacağını şaşırdı yazık garibim:) bi de bu aralar sürekli doğum nasıl olacak die düşünürken düşünrken iice korkmaya başladım ben yaa:59:

aynen pc başına gelene kadar bende ağlıyordum valla
eşime kızdım normalde takılmadığım şeyler beni bu aralar ağlatır olduuu:59:
allah eşlerimize sabır versin ne diyelim

odayı çok beğendim canım güzel günlerde kullanın.

melocum senin geceliklerde harika, pembiş pembiş tam kız annesi.

kızlar dün kayınvalidem geldi, biz de bütün eksiklerimizi tamamladık. kendim için gecelik, çamaşır, bebeğin küvet, file, kıyafet, kozmetik, kapı süsü şeker vs. bütün ihtiyaçları aldık. rahatladım biraz.
bugün de yıkama başladık, ne güzel bir şeymiş bu minik kıyafetlerle oynamak, onların mis kokusu.
dün galiba manik soruyordu nasıl yıkadınız diye, ben dalinin sıvı deterjanını koydum mis gibi oldular. yumuşatıcı kullanmadım zaten yumuşacık oldu hepsi. renkler falan da karışmadı.

misafirim olduğu için fazla giremem kızlar, hepinize sevgiler

şenaycım teşekkür ederiz, seninde aldıkların hayırlı olsun,bizde bugün alcaz deterjanımızı ve yıkamaya başlıcaz tabi eşim uayanabilirse:59:

dikkat et cnm,bana temizlik yaptırmıyo artık eşim kendisi yapıo, tabi ben başında:)) zaten hemen sırtım ağrıyo..sen de artık eşine bırak bence biraz da keyfini çıkar hamileliğin:1:

zaten o yaptı akşam evi süpürdü bulaşık makinasını falan boşalttı dolaplara uzanma diye ben sadece ütü yapıcam bugün:12: bir yandan çamaşır falan ayarlıyorum lavabolar birde o kadar işte pc başında akşama anca biter

odayı çok beğendim canım güzel günlerde kullanın.

melocum senin geceliklerde harika, pembiş pembiş tam kız annesi.

kızlar dün kayınvalidem geldi, biz de bütün eksiklerimizi tamamladık. kendim için gecelik, çamaşır, bebeğin küvet, file, kıyafet, kozmetik, kapı süsü şeker vs. bütün ihtiyaçları aldık. rahatladım biraz.
bugün de yıkama başladık, ne güzel bir şeymiş bu minik kıyafetlerle oynamak, onların mis kokusu.
dün galiba manik soruyordu nasıl yıkadınız diye, ben dalinin sıvı deterjanını koydum mis gibi oldular. yumuşatıcı kullanmadım zaten yumuşacık oldu hepsi. renkler falan da karışmadı.
misafirim olduğu için fazla giremem kızlar, hepinize sevgiler

oh ne güzel halletmişsinizi bizim de az kaldı her çerşıdan sonra tamam bitti diyoruz sonra yine çıkıyor
küveti falan bakım ürünleri kaldı bizim de hııı kızlar bebekleri küvetin filesinde yıkamayın karın ağrısı oluyor dediler suyun üzerinde olduğu için üşüyorlarmış kafasının altına bişeyler koyup direk suyun içinde yıkamak daha iyiymiş tecrübeli anneler den duyduğum bilmiyorum artık

zaten o yaptı akşam evi süpürdü bulaşık makinasını falan boşalttı dolaplara uzanma diye ben sadece ütü yapıcam bugün:12: bir yandan çamaşır falan ayarlıyorum lavabolar birde o kadar işte pc başında akşama anca biter

yaaa benim de ütü yapmam lazım,ama zaten sıcaktan bunalıorum bu aralar bütün kapı ve pencereleri açasım gelio...ütü yaparken daha da sıcak basıo...30.haftaya da girdim artık bu hafta doğum çantasını hazırlama vakti geldii...dün ben tek kullanımlık çamaşırlara baktım da arkadaşlar pek de gerekli değilmiş gibime geldi...siz aldınız mı? ya bi de hasta bezi mi alınacak ped mi alınacak bilemedim vallaa...

aynen pc başına gelene kadar bende ağlıyordum valla
eşime kızdım normalde takılmadığım şeyler beni bu aralar ağlatır olduuu:59:
allah eşlerimize sabır versin ne diyelim

aynen yaaa durduk yerde surat yapasım gelio,asla takılmayacağım şeyleri sorun ediyorumikafamda kuruyorum artık heralde bişiler,hıncımı da ondan çıkarıyorum napiim başka kimse yok...bazen iiki okulda deilim diyorum,yazık olurdu öğrencilerime:)))

yaaa benim de ütü yapmam lazım,ama zaten sıcaktan bunalıorum bu aralar bütün kapı ve pencereleri açasım gelio...ütü yaparken daha da sıcak basıo...30.haftaya da girdim artık bu hafta doğum çantasını hazırlama vakti geldii...dün ben tek kullanımlık çamaşırlara baktım da arkadaşlar pek de gerekli değilmiş gibime geldi...siz aldınız mı? ya bi de hasta bezi mi alınacak ped mi alınacak bilemedim vallaa...

bende yazlıklarla dolaşıyorum akşama kadar akşamda kombiyi falan açmıyorum sıcak basıyor diyee zavallı eşim üşütüp hastalanmaz inşlhhh iyiki yaza gelmedi sıcaklara son aylarımız ne yapardık
benim tüp bebek olduğu için transferde hasta bezi almıştık onuda götürürüm herlade yanımda bazı hastaneler özellikle sezeryanda genel anestezi alan hastaları bezliyip çıkarıyorlarmış burda bnm belden uyuşacak ama kanama fazla olursa falan bez daha rahat olur sanki

neyse ben kaçıyorum kızlar
hoşçakalın bebişlerinizle eşlerinizle güzel bir hafta sonu diliyorum sizleree

güle güle kullan arkadaşım
sana bişey sorcam başkentte ultrasyon çekip cd yüklüyorlarmış 3 boyutlumu 4 boyutlumu renkilimi detayları bilmiyorum eşime arkadaşı demiş yarım yamalak anlamamış oda nasıl bişey yapılıyor acep 8. ayda yaptırın daha net oluyor falan demiş ama hiç bir şey anlamadım ben neden bahsediyorlar

aa ben bilmiyorum canım yani benim sorunlu olduğu için gebeliğim hiç aklıma gelip sormadım drumda hiç söölemedi 4 boyutlu ultrason var hatta bize fotosunu verdi ama cd işini bilmiyodum bu gidişimde sorarım

kızlaaarrrr nasılmıs bakalım guzel annecıkler ve mınık fındıkları.

kızlar sonunda bızde kuzucumun ihtiyaclarını dun aldık.. bebemın bı kusmuk mendılı bıle yok yok derken bır gunde cok sukur butun eksıklerını tamamladık hattaaa besıgımızı bıle aldık kuruldu :)
ben besık konusunda daha erken derken dun olesıne begenmek ıcın gıttıgımde esım ve arkadaslarım kandırdılar benı bı baktım kurulmus bıle..
Rabbım ınsallah butun kuzularımıza saglıcakla kullanmayı nasıp etsın hayırlısıyla cok guzel uslu kolay bı dogumla kavustursun Rabbım bızı.

İnsallah bugun toparlayıp paylasıcaz sızınle cıcıklerımızı teyzecıkler :78:

günaydın hanımlar nasılsınız
biz dün alışverişimizi bitirdik çok şükür hiç bi eksiğimiz kalmadı gibi ama alışveriş dönüşü hastanelik oldum kaç gündür aşşağı doğru bi baskı ve acı hissi vardı cuma geceside sancılandım ama geçti dünde yine aşşağılara baskı ve ağrı olunca acile gittik serum takıldı idrar yolu enfksiyonu varmış serum ve içindeki ilaçlar rahatlattı ama erken doğum riski varmış oyüzden antibiyotik,bi toz ve magnezyum verdi haftaya tekrar kontrole çağırdı aman diiikkat edin iltihap çok önemli benim çocukluğumdan beri başımın belası bu illet o yüzden erken doğum riskim daha yüksekmiş
önceliklee geçmiş olsun canım...dikkat etmek lazım....bebişinin cicileri hayırlı olsun güzel mutlu günlerde giysin inş....
slm kızlarrr nasılsınız bakalım bugün? biz iiz şükür kızımla,sanırım çok yramaz bi kızım olacak sabahtan beri kıpır kıpır:):nazar: bugün yalnızım eşim nöbetçi:(( bakalım fıstığımla neler yapıcaz bugün...belki puzzle,belki biraz kitap okuruz dimi cimcimem:)
sizde kızınla pazar keyfi yapın canım...izim babamızda gece nöbetçi sanırım biz kızımla ütü yapıcaz:30:
günaydın canım ohh ne güzel ben daha yeni kalktım babamız dan tık yok.
ayy nur dün tamamı sütlü 1 fincan nescafe içtim ayy dedim nurda kahveyi çok seviyordu aklıma geldin biranda.
yaa kızlar ben sanki hepinizi yüz yüze tanıyormuşum gibi hissediyorum.sizden bahsederken hep bi arkadaşım demişti falan diyorum :1:
iyiki bulmuşum valla bu siteyi
afiyet olsun canım ...keşke benide çağırsaydın karşılıklı muhabbet ede ede yudumlasaydık kahvelerimizi:68: tabi yanında çikolata ile:9:aynen bende eşime habire sizden bahsediyorum bi arkadaşım şunu almış,şöyle olmuş vs diye artık ben öyle diyince biliyo ki kulüpten arkadaşlar:16:

günaydın senacım.valla bak o konuda haklısın ama yine de şimdikiler daha şanslı eskiye göre yine daha çok şey var.

hemen bakıyorum bayılıyorum bööle alınanlara bakmaya :))
melocum valla ilk iş aradım adamları ama kapalıydılar sanırım yarın sabah yine arıycam eğer doğruysa sana da hbr veririm.sen baktınmı kadehlere güzelde bişeye benziyolar değişik olur yani.ama acaba 10 tl yazacaklarına 1 tlmi yazdılar ki:)

evet bu tarifi banada bi kaç kişi öneerdi ve yapanların hepsi çok memnunmuş ama doğumdan önce başlamak lazım diyolardı.

canım öncelikle bebişinin cicileri hayırlı olsun.sanada çok geçmiş olsun bol bol su iç.senin minikde bizimkilerin arasına katıldı desene erkencler kervanı:)
aman hayırlı zamanda gelsinler sağlıkla inş.ama bu idrar yolu enfeksiyonunu ihmal etme hem bu aylar daha sık oluyomuş çok sık wcye çıktığımız için hemde eşiimin bi arkadaşının eşi bu sebeple 7 aylık doğum yaptı korkutmak gibi olmasın

ohh ne güzel valla ben yaptığım her işi yarım bırakıyorum her şey beni sıkar oldu valla nolcak benim bu halimbilmem.

neyse kızlarrr...ben çıkıp biraz yürüyüş yapayım .eşimin veli toplantısı var saat 3 e kadar gelmeyecek,işim de yok 1 saat yavaş tempoda yürüsem bile faydası olur hava da hafifi yapmurlu montumu kapişonumu giyip yürüyeyim:21::21:
ne güzel canım yürüyebiliyorsan yürü bizde geçende eşimle çıktıkk ben hemen yoruldumm eşim yalvara yakara yarım saat anca yürüdük:9:
kızlar günaydınnn nasılsınızs?
iyiyiz çok şükür gülşahcım sen nasılsın?
Günaydın herkesee nasılsınız? bende pazar pazar hem işteyim hemdee yalnızımmm yazarken bile hüzünlendim yawwwww kendimee. Neyseki 1 saate kadar koçişkom gelirrr az kaldıı yine midem kötü bugün yine renniee içtim ama bakalım ne olcekkk :52:
kolay gelsin canım neyseki az kalmışşş
yaaa kızlar bana bugünlerde bişiler oldu,bi duygusallık bi duygusallık ki sormayın,dokunsalar ağlıyorum valla,en ufak bişeyde ağlayasım gelio...eşim nasıl davranacağını şaşırdı yazık garibim:) bi de bu aralar sürekli doğum nasıl olacak die düşünürken düşünrken iice korkmaya başladım ben yaa:59:
canım duygusallık hepimizde var ama ben doğum konusunu düşünmemeye çalşıyorum yoksa çok kötü oluyorum doğum sonrasına odaklanıyorum prensesimi kucağıma aldığım ana:8:

gözdecim çok güzelmişş canımmm kzında sende kokoş kokoş giyinirsiniz artıkın biz gibi:12:

kızlaaarrrr nasılmıs bakalım guzel annecıkler ve mınık fındıkları.

kızlar sonunda bızde kuzucumun ihtiyaclarını dun aldık.. bebemın bı kusmuk mendılı bıle yok yok derken bır gunde cok sukur butun eksıklerını tamamladık hattaaa besıgımızı bıle aldık kuruldu :)
ben besık konusunda daha erken derken dun olesıne begenmek ıcın gıttıgımde esım ve arkadaslarım kandırdılar benı bı baktım kurulmus bıle..
Rabbım ınsallah butun kuzularımıza saglıcakla kullanmayı nasıp etsın hayırlısıyla cok guzel uslu kolay bı dogumla kavustursun Rabbım bızı.

İnsallah bugun toparlayıp paylasıcaz sızınle cıcıklerımızı teyzecıkler :78:
sağlıkla giysin inş. minik kuzucuğun,güzel günlerde kullansın eşyalarını...ben de herşeyini bir günde aynı mağazadan aldım çıktım...çok eğlenceli ama yaaa...erken daha ama çocuk arabasına varana kadar herşeyini aldık...ama kurmadık daha hiçbişeyini...ben çatlıorum kuralım diye,eşim daha erken diye bekletiyo beni:( o yüzden foto çekip paylaşamıyorum sizinle...

Back
X