Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm benim sıkma sen canını herşey zamnla alınır erkekler malesef bu konuda böyle bende kapı süsüme ve şekerlerime karar veremedik halledelim diyorum ne acelemiz vr dior beni sinir ediyorr vallaGünaydın kızlar nasılsınız bende moral sıfır,dün eşimle sözde gidip kızımın şifonyerini alacaktık ama almadık gitmedik mi gittik ama beyenmedi kendisi,istediğim tarzda şifonyeride yaptırmadı kaldık mı öylece ortada eşime küstüm konuşmuyorum şimdi onunla,bana bunlar sorun değil hallederiz diyor ama hiç birşeyi yaptığımız yetiştirdiğimiz yok.Sonrada sen çantanı ne zaman hazırlayacaksın diyor,daha kendime hiçbirşey bile almadım ama beyimin yaptığına bakın siz.Cumartesi sadece deterjanlarını aldım kızımın pazarda elektrik kesikti yapamadım cumartesi kendi çamaşırlarımızı yıkadım çünkü.Bu hafta bir akşam gidip herşeyimi kendim alıp gelicem eşimden hayır çıkmayacak bana anlaşıldı
www.nikahmalzemeleri.com
kızlar bu biberonları daha önce en ucuz 70kr bulmuştum.hatta içine şeker atınca 3 tl falan istiyolar bu sitede 10 tanesi 5 tl hatta aradım az önce 200 adet almayı düşünüyorum dedim tanesini 45 kra bıraktı bana çok uygun geldi.kendim başka bişi yapmaya kalksam zaten en ucuz 50 kr ben sonunda kararımı verdim sanırım :)
bide eşim buna da lamı cimi ediyo ben burda internetten en ucuz hangisini bulurum diye araştırıyorum o bana kızıyo![]()
gözdecim biberon çok hoşş üstündeki süsleri falanda varmııı toplumu alsak napsak daha ucuza gelirrr
evet canım herşeyi dahil bana çok uygun geldi fiyatı ben istanbulda mevlüt yapcam orda epey dağıtılır ee burda da hastaneye gelenlere arkadaşlara falan bide kayınvalidemlere yollasam 200 adet istiyim diye düşünüyorum seninkileride üstüne ekleyip sıkı bi pazarlık yapalım:)
ben bide babamı yollamayı düşünüyorum tahtakaledeymiş yerleri iyi pazarlıkçıdır :)
valla olur canım bende bi 100 tane falan alırım...belki o zaman daha çok indirim yaparr
manikk; Cnm güle güle kullanın bebişin mobilyaları ve hediye beşiğiniz gelmiş, kıyafetlerinide yıkayıp ütülemişsin, kan değerlerinde güzel çıkmış sevindim, ama 35 haftalık bebeğini kaybeden bayanada içim burkuldu, Allah düşmanıma vermesin inş. Çok çok zordur eminim, hemde rahminide almışlar okuduğum kadarı ile bir daha bebeği olamayacakmış… bebek için kaç takım götüreyim demişsin, 3 takım götürdüm 2 gün durduk 2 takım değiştirdim cnm
nesli81; cnm tehlike atlatmışsın çok geçmiş olsun inş kuzucuk erken gelmez
gozdeati; cnm kanaman olmuş çok geçmiş olsun, plesanta previadanmış ve neyseki rahim henüz kapalıymış, inş zamanında gelir kuzucuk , bu arada geceliğin pek bi güzel hatunum,güle güle kullan ben daha alamadım
dillerim_lal; sepet harika olmuş cnm eline sağlık, doğum için sezaryen olursa en rahatı gecelik 2 tane tavsiye ederim lekeleniyor çünkü, normalde doğum harici hiç gecelik giymeyen biri olarak ancak 3. Günde loğusa pijamalarımı giyebilmiştim, yinede koy hastane çantasına kanlanırsa onunla değiştirirsin, gecelik giyip çıkarmakta ve kanama kontrolü yapılırken rahat oluyor
gyshnky; cnm bal dudaklı tontiş bir prensesin varmış maşallah yavrucağa 
BuSeeMMM; cnm çektiklerinin mükafatını alacaksın inş. Allahın izniyle, yat dinlen stres yapma cnm , Allah yardımcın olsun, ben hasta bezini bebek bezi şeklinde bantlı olanlardan almıştım, külot şeklinde olanları bilmiyorum
SuRMeLi; cnm yengen doğurdumu??
izmirliigulsah; cnm maş bebişine, inş söylenen gibi erken doğum olmaz, senin fotoları kadriye kaplan çekecekti dimi? Fiyat olarak ortalama ne kadar tutacakmış?
sevim_li; cnm yazdıkların bana doğum sancısını anımsattı, inş zamanında gelir kuzucuk, şimdi nasılsın?? Bebişin eksiklerini tamamlamışsınız gözün aydın
CaglayanCicek; cnm ne güzel eşinde seninle birlikte hamileliği takip ediyor bir aferin ona, süt gelmesi normal cnm vakit yaklaştı artık..
hayran; cnm stres yapma, inş zamanında gelir kuzucuklar, herkes bir değil
too__be; ay evet cnm ya, bizde çok düşündük ismi,levent koymayı düşünüyoruz şimdilik ben buldum eşimde beğendi, kuzucuğa alışveriş yapmışsın cnm hepsi çok güzel iyi günlerde kullanın inş.
feeble;cnm annen ameliyat olacakmış geçmiş olsun
cemoss86; bence ceren daha güzel cnm
nur_45; cnm gerçekten çok kötü bir tesadüf olmuş… bide tam gününü bulmuş yani…
esraa47; cnm maş. Kuzuna
mavi3; cnm sende iyi haberlerle dönmüşsün maş kuzuya
mucize_1406; cnm odayı sipariş etmişsiniz hayırlı olsun, pijama takımınıda beğendim güle güle kullan
Evridiki; cnm sende güzel haberlerle dönmüşsün, maş bebeğine, benimkide sağlıkocağı kontrolünde aynını yapmıştı cnm, bebişin kıyaftlerde yıkanmış ütülenmiş Rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin inş
s3nna; güle güle kullanın cnm
fufuka; cnm sancılanıyormuşsun nasıl oldun şimdi?? Neyseki annenler geliyormuş gül gibi bakar sana
senaysn; cnm bebişin eksikleri bitmiş gözün aydın
gulcancan; cnm tek kullanımlık çamaşırlardan kullanmadım, gerekli bişi olduğunuda düşünmüyorum…
karamel06 cnm sende tüm eksikleri tamamlamışsın gözün aydın, sen iyi geceler yazdığında ben geçmişe bakıyordum cnm, sanadaiyi geceler
melocum; ne güzel yürüyüşe çıkıyormuşsun cnm hepimize lazımda benim işime gelmiyo bazen…
Azize; Rabbim kucaklamayıda nasip etsin inş. cnm
tuğbacım ben babamı yolladığımda sana da hbr veriyim istersen
selam güzel anneler ve bebişleri
cumartesi doktora gittik oglum 1700 kg olmuş bebebğim benimm yaaagzını burnunu dudaklarını herşeyini gördümm çok mutlu oldumm yaa
bizde dün kıyafetlerimizi yıkadık bu akşamda ütüleyip yerleştiriirz inşallah ben üşenmezsem![]()
çantamızda hazır sayılır hasta bezleri felan kaldı onlafrıda bu hafta hellededriz artık doguma kadar bekler dururum bebegim gelse diyee
herkese iyi haftalafr ve tabiki yine geldik işeeee![]()