• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri

canım geceliğin çok şık gözüküyor bende dün arandım durdum ama bir türlü şık birşey bulamadım.
nerden aldın sen?
güle güle sağlıkla giy

tünaydınn millett nasılsınız bakalımm.
aha tombi kızmısss alev topuu kısss dur acılı tombi güzel olmazz :1:

sena dün koopa gittik arkadaşa aklıma sen geldinn. senin ev bu cami ile fotbol sahası var oraya yakınmı yanında hemen okul var

selam kızlar... Bebek şekerlerinde konuşmuşsunuz... Aynı siteden bende Ankaraya sipariş vermiştim ve o biberonlardan 80 tane aldım.Fakat ben içi boş aldım... Dışı zaten gayet süslü geliyor içine sadece şeker yada lavanta koymak yeterli. Resimde gördüğünüz o fiyongun ortasında minik kristal bir emzik yapışık oluyor.Gayet tatlı bir görüntüsü var. Bende bugün yada yarın malzemeleri alabilirsem onları koyacağım kutuyu hazırlayacağım.
Allah tüm bu hazırladıklarımızı ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin inşallah. Artık geriye çok az bir alışverişim kaldı.
Kendime gecelik ve pijama , göğüs pedi falan alacağım... Listelere bakıyorum bebek için alacak bişeyim kalmadı artık.

canım sen internetten mi vermiştin siparişi ya bizde bu site güvenilirmidir falan diye endişe ediyoduk ama ailem istanbulda onlarımı yollasam diyodum ayy ne zor karar vermek.

canım geceliğin çok şık gözüküyor bende dün arandım durdum ama bir türlü şık birşey bulamadım.
nerden aldın sen?
güle güle sağlıkla giy
tombiicim bana mı dedin bilmiyorum ama hoş benden başka biri yüklemişmi onuda bilmiyorum ama ben bunu boynerden aldım bu pjima ama geceliği de vardı.kom markası fiyatıda uygun geldi bana 70 tl ye aldım

Kızlarr ben geldim
Bugün sevkliyim okul yok:62:
Sağlık ocağından çağırmuış hemşirem
Kan,idrar tahlili verdim bebişin kalbini dinledik tartıldım ama orda daha şişman geldim:17:
Sonra bebeişle çarşıya gittik birsürü şey aldık,emzik,göğüs kalkanı,ağız bezi vs vs
Hediyelemizide aldık çok beğendik inşallah arkadaşımızda beğenir
Allahım insan herşeyi almak istiyor bu benim 2. ama yinede gözüm doymuyır:1:
Burada sepet,şeker kapı süsü satan bir mağaza var orayada ugradım fiyatlar uçmuş kapı süsü 30 tl den başlıyor sepet 25 dedi vs vs
bende o siteden alacagım sanırım:)
Kocişe gösterdim ne gerek var bukadar ayrıntıya diyor
ilkinde sepetmi yaptırdık şekermi kapı süsümü noldu?
bunda ne gerek var dedi:47:
bende ozman haberim yoktu böyle şeylerin varlığından bilseydim yaptırırdım zaten
şimdi biliyorum yaptıracağım içimde bişey kalmasın dedim:23:
sen bilirsin dedi:34:
şimdi siteyi inceleyip siparişlerimi hazırlayayım bari
battık vallahi bu ay kredi kartları full gelecek halada birsürü şey eksik
bizim beşik uyku seti vs vs çoğu şey hazır olduğu halde yani bu şekil:9:

slm hanımlar...kısmet olursa benim doğumumda 2mart gözüküyo ama sezeryen olcam için daha erken alınır.
bi bakıyım dedim şubat annelerine :34: kısmetse bende şubat sonu doğura bilirim.
bende öyleyim doğum 3 mart gözüküyo ama banane benim şubat annesi olasım var:46:

selam güzel anneler ve bebişleri:71:

cumartesi doktora gittik oglum 1700 kg olmuş bebebğim benimm yaa :16:agzını burnunu dudaklarını herşeyini gördümm çok mutlu oldumm yaa:16:

bizde dün kıyafetlerimizi yıkadık bu akşamda ütüleyip yerleştiriirz inşallah ben üşenmezsem :D :55:

çantamızda hazır sayılır hasta bezleri felan kaldı onlafrıda bu hafta hellededriz artık doguma kadar bekler dururum bebegim gelse diyee :D

herkese iyi haftalafr ve tabiki yine geldik işeeee :68:

gözün aydın canım bebiş kocaman olmuş:nazar:
bende yavaştan çantamı hazırlayayım diyorum artık nolurr nolmaz dimi ama:49:

www.nikahmalzemeleri.com
kızlar bu biberonları daha önce en ucuz 70kr bulmuştum.hatta içine şeker atınca 3 tl falan istiyolar bu sitede 10 tanesi 5 tl hatta aradım az önce 200 adet almayı düşünüyorum dedim tanesini 45 kra bıraktı bana çok uygun geldi.kendim başka bişi yapmaya kalksam zaten en ucuz 50 kr ben sonunda kararımı verdim sanırım :)
bide eşim buna da lamı cimi ediyo ben burda internetten en ucuz hangisini bulurum diye araştırıyorum o bana kızıyo :(

bende bu siteden bakacağım şimdi çok uygun fiyatlar
benimde eşim kızıyor nolmuş yani kızarsa kızsın yinede yaptıracağım işte:63:

kızlarrr güzel anneler tatlı bebişler
hepinize tunaydın iyi haftalar olsun

vallahi benimde eksiklerim var halen bu hafta tamamlıycam
çağlayancım dert etme kocalar maalesef böyle ler boşver kendin halletmeye bak
gerçi benimki cok aceleci herseyi alalım şeklinde ama beni üzdüğü farklı konu var hatta bizde küsüz konusmuyoruz
detaya girip kimseyi rahatsız etmek istemiyorum
tek üzüldüğüm çok merhametsiz ve acımasız hatta benciller
doğuma şurda sayılı gün kalmış şu kadını üzmiyeyim demiyorrrr
Allah ıslah etsin diyorum başka ne denirki

Tombii 'cim sende eş durumundan biraz dertlisin sanırım... Eğer anlatmak istersen burada kimsenin dinlemekten sıkılacağını sanmıyorum... Çünkü çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz...
Benim eşim de normalde düşüncelidir beni kırmak istemez ve hep kendinden önce beni düşünür. Fakat hamilelik konusunda benim yaşadığım duyguları hissettiklerimi algılamakta güçlük çekiyor ve bundan dolayı arada tatsızlıklar oluyor.
Normalde alınmayacağım şeylere alındığım bir dönemdeyim.Daha çok ilgi istiyorum ve bedensel olarak eskisinden çok daha yavaş haldeyim ama eşim bunu anlamıyor.Benim bu cüsseyle eskisi gibi yürümemi,iş yapmamı,misafir ağırlamamı v.s. bekliyor.Ben diyorum yemek yaparken bile zorlanıyorum,yoruluyorum diye ama ona bu garip geliyor.Sonuçta ben üzülüyorum.Fakat sanırım yaradılışlarından kaynaklı olarak biraz rahatlar.Bizim gibi olamıyorlar... Şimdiye kadar sadece 1-2 arkadaşımın eşinde bizim istediğimiz tarzda duyarlılık gördüm.Onlar da bir elin parmaklarını geçmiyor işte.
Sonuçta yine biz idare edip duygularımızı bastıracağız.Yapacak bişey yok.
Ama ben diyorum ki benim intikamımı kızım alacak elbet :) :9: Babası da ona bişey diyemediği için arkasında divane olacak :)

canım benim anlatırım tabii
içim şişti vallahi
benim eşimde aynen bazen çok ıyı melek bazen de döndümü tersi ters yaniii

benim annemler de istanbul dışında yaşıyor uzakta ve işte arada beni ziyarete geliyor bu arada abimlerde aynen şehir dışında yaşıyorlar ve onlarda arada geliyorlar.
neyse bu hafta sonu bizim ev curcuna idi.
sıkıntı şu ki eşim annemin sigara içmesine takmış durumda bende anneme kızıyor ve üzülüyorumve bırakmasını azaltmasını sölüyorum ama nafile:(
annemde bize geldiği zaman sadece mutfakta pencereyi açıp içiyor
fakat eşim bu konuya taktı ve benım hafta sonumu burnumdan getirdi dün sabah çıktı gitti bizimle kahvaltı dahi etmedi ve çıktı gitti annesini almaya ordan da kızkardeşine gitmiş tüm gün onlarla oturmuş
yani ben elimden geldiği kadar ıkı tarafı ıdare ediyorumki benim annem yengem abim çok anlayışlı sakin insanlardır kımsenın ona bir tavrı yok onun bu tavırları karşısında herkes son derece sevgi dolu davranıyor annem ona her gelişte bir sürü hediye getiriyor herkes sevgi dolu daha ne yapmak lazım bilmiyorum ama beni çok üzdü dün elim ayağım titredi ve adamın umru değil yanii
halen konuşmuyoruz ona cok kırgınım kolay kolay da gönlümü alamıyacak
karmakarışık mı anlattım bılmıyorum ama durum böyle canım.....

Kızlarr ben geldim
Bugün sevkliyim okul yok:62:
Sağlık ocağından çağırmuış hemşirem
Kan,idrar tahlili verdim bebişin kalbini dinledik tartıldım ama orda daha şişman geldim:17:
Sonra bebeişle çarşıya gittik birsürü şey aldık,emzik,göğüs kalkanı,ağız bezi vs vs
Hediyelemizide aldık çok beğendik inşallah arkadaşımızda beğenir
Allahım insan herşeyi almak istiyor bu benim 2. ama yinede gözüm doymuyır:1:
Burada sepet,şeker kapı süsü satan bir mağaza var orayada ugradım fiyatlar uçmuş kapı süsü 30 tl den başlıyor sepet 25 dedi vs vs
bende o siteden alacagım sanırım:)
Kocişe gösterdim ne gerek var bukadar ayrıntıya diyor
ilkinde sepetmi yaptırdık şekermi kapı süsümü noldu?
bunda ne gerek var dedi:47:
bende ozman haberim yoktu böyle şeylerin varlığından bilseydim yaptırırdım zaten
şimdi biliyorum yaptıracağım içimde bişey kalmasın dedim:23:
sen bilirsin dedi:34:
şimdi siteyi inceleyip siparişlerimi hazırlayayım bari
battık vallahi bu ay kredi kartları full gelecek halada birsürü şey eksik
bizim beşik uyku seti vs vs çoğu şey hazır olduğu halde yani bu şekil:9:
hoşgeldin fatmacım sorma bu sağlık ocaklarının tartılarda var sanırım bi bozukluk.bide kıyafet falan olunca daha da çok çıkıyosun.
ne güzel bebişin eksikler tamamlanıyo yavaş yavaş.valla şu şeker konusunda bende çok fenayıjm bi alsamda hayırlısıyla bende kurtulsam bütün ailemde :)hergün annemlere kardeşlerime msnden bumu daha güzel yoksa şumu falan filan diye kafalarını şiişrdim insaların :1:

canım sen internetten mi vermiştin siparişi ya bizde bu site güvenilirmidir falan diye endişe ediyoduk ama ailem istanbulda onlarımı yollasam diyodum ayy ne zor karar vermek.

evet canım hatta ben adamları baydım siparişi geçene kadar :)) zırt pırt arayıp bişi sordum.Sağolsunlar her defasında gayet güzel cevapladılar.Sonra alışveriş sepetini hazırlayıp sipariş verdim.Tekrar aradım.Telefondaki kız verdiğim siparişteki ürünün olmadığını söyledi ve alternatif gösterdi bana bende ona göre değişikliği onayladım ve siparişi tamamladık bana tutarı söyledi bende Akbank'tan havale yaptım.Ertesi gün ürünler kargoyla geldi.Gayet güvenilirler.Hatta bende ilk başta pek güvenemediğimden bazı şeyleri eklemedim siparişime.46 lira tutmuştu dedim giderse 46 lira gitsin.Yoksa benim sipariş 100'ü bulacaktı :) Fakat herşey süper işleyince pişman oldum diğerlerini de almadığıma.

canım benim evet dertliyim valla ama bak sende yaşıyormuşsun
evet bende ilgi bekliyorum bunu zaman zaman yapıyor taaki annemler bize gelene kadar anlayışlı idi ama şu an adamın içine sanki şeytan girdi öle suratsız öle sevimsizki anlatamam çıldırmamak elde değil
dün annem yengem ben bir alışveriş merkezinddydik o zaten evde yoktu bizde çıktık gecelik takımı falan bakayım diye neyse saatler sonra eve döndük hatta kızımın bebek odası takımı da ctesı günü gelmişti kayınvalıdem görümcem görmek isterler bozulmasınlar annemler gördü onlarda görsün diye aradım çaya davet ettim
çay la da kalmadık eşiminde yoğun ısrarları ile yemeğe de kaldılar
bana sürekli laf soktu durdu gezmeye gelince geziyorsun saatlerce diye...
yani anlatsam sonu yok be canım
bazen çok katı
çok acımasız
ve çok bencilll
bilmiyorum vallahi ama kızımın odasına sevinemedim bile Allah eşime akıl fikir merhamet duygusu versinde aklı başına gelsin:)))
ama seninde dediğin gibi benimde intikamımı kızım alacak insallah
desteğin için sağol tatlım

ya ben napimm bana fikir verin zıbın takımı alayım mı almayım mı?çok kararsız kaldım(1 tane 10lu 2 tane 5li var ve bunları hastaneye götürcem eve gelince temzi bişiler olsun istiyorum pijama takımı varr ama büyük olur sankii )birazdan dışarı çıkıcazdda o yüzdenn karar vermm lazımm

ya ben napimm bana fikir verin zıbın takımı alayım mı almayım mı?çok kararsız kaldım(1 tane 10lu 2 tane 5li var ve bunları hastaneye götürcem eve gelince temzi bişiler olsun istiyorum pijama takımı varr ama büyük olur sankii )birazdan dışarı çıkıcazdda o yüzdenn karar vermm lazımm

canım içine sinmiyorsa normal yollu 1 tane daha al 5 li onuda evde bekletirsin temiz temiz çok pahalılarına gitme en fazla 2 bilemedin 3 ay giyiyor hemencik büyüyorlar:16:

yaseseeeee heheheheh süpersin sayende güldüm valla
evet cin şeytan tepemde adamı bir kaşık suda boğacammm
evet evet tomii acılı yenmez cicimm
ateş püskürüyordum dün şimdi sakinim burda yazdıkça daha da rahatladım
vallahi hepiniz sağolun

içim şişti vallahi

benim annemler de istanbul dışında yaşıyor uzakta ve işte arada beni ziyarete geliyor bu arada abimlerde aynen şehir dışında yaşıyorlar ve onlarda arada geliyorlar.
sıkıntı şu ki eşim annemin sigara içmesine takmış durumda bende anneme kızıyor ve üzülüyorumve bırakmasını azaltmasını sölüyorum ama nafile:(
fakat eşim bu konuya taktı ve benım hafta sonumu burnumdan getirdi dün sabah çıktı gitti bizimle kahvaltı dahi etmedi ve çıktı gitti annesini almaya ordan da kızkardeşine gitmiş tüm gün onlarla oturmuş
yani ben elimden geldiği kadar ıkı tarafı ıdare ediyorumki benim annem yengem abim çok anlayışlı sakin insanlardır kımsenın ona bir tavrı yok onun bu tavırları karşısında herkes son derece sevgi dolu davranıyor annem ona her gelişte bir sürü hediye getiriyor herkes sevgi dolu daha ne yapmak lazım bilmiyorum ama beni çok üzdü dün elim ayağım titredi ve adamın umru değil yanii

canım benim arada kalmak çok zor inanki.senlik bir durum yok aslında ortada.sigara içmeyen için içene içme demek çok kolay.ama annen de elinden geleni yapıyor ve pencerede içiyor.oda birşeyler sarfediyor.eminim bebek oluncada daha daha hassas olacak.eşinde aşırı hassasiyet göstermiş.evet biraz abartmış.gaza gelmiş olabilir ama oda anlayacak eminim

benim bir akrabam yeğeninin çocuğu doğduğunda sigara içiyordu.çocuğun babası yanında içme dedi diuye aylarca küstü ona.şimdi torunu oldu bırak yanında içmeyi soğukta bile dışarı çıkıp içiyor.yani o minicik bebek herşeyi kendiliğinden hallediyor.sizin yaşadığınız bu gerginlikleride bebeğin çözecek sen hiç merak etme.annene sakın yüklenme o bilir naasıl davranacağını.eşinde anlayacak çok sert tepkiler veriyor

gözde ati canım evet evet sana dedim yaa
bende dün boynerdeydim bakındım durdum belki de ruh halimden beğenmedim hiçbir şeyii
sağlıkla giy tatlım:))

içim şişti vallahi

canım benim evet dertliyim valla ama bak sende yaşıyormuşsun
evet bende ilgi bekliyorum bunu zaman zaman yapıyor taaki annemler bize gelene kadar anlayışlı idi ama şu an adamın içine sanki şeytan girdi öle suratsız öle sevimsizki anlatamam çıldırmamak elde değil
dün annem yengem ben bir alışveriş merkezinddydik o zaten evde yoktu bizde çıktık gecelik takımı falan bakayım diye neyse saatler sonra eve döndük hatta kızımın bebek odası takımı da ctesı günü gelmişti kayınvalıdem görümcem görmek isterler bozulmasınlar annemler gördü onlarda görsün diye aradım çaya davet ettim
çay la da kalmadık eşiminde yoğun ısrarları ile yemeğe de kaldılar
bana sürekli laf soktu durdu gezmeye gelince geziyorsun saatlerce diye...
yani anlatsam sonu yok be canım
bazen çok katı
çok acımasız
ve çok bencilll
bilmiyorum vallahi ama kızımın odasına sevinemedim bile Allah eşime akıl fikir merhamet duygusu versinde aklı başına gelsin:)))
ama seninde dediğin gibi benimde intikamımı kızım alacak insallah
desteğin için sağol tatlım

Hepimizinki aynı be canım,bizimkide bazen iyi bazen tam tersi dönüyor helede ailesinin yanına gidince yanımda pöfür pöfür sigara içiyorlar ağzını açıpta içmeyin demiyor bir kaç kere bendedim içmeyin diye yada oturuduğum odayı değiştirdim bozuldu tabi eşim ama ne yapıyım onların zevkleriyle kendimi zehirleyemem ki ben annende ne güzel işte rahatsızlık vermeden gidip mutfakta içiyormuş sigarayı ama takacak birşey bulmak istediklerinde buluyorlar biliyorsun bayramda halasıda benim için psikopat derecesinde eli karnında geziyor bunun sürekli çocukla ilgili konuşuyor demiş daha bir sürü şey ben yokken anlatmış.
Şu anda bizim daha çok ilgiye ve desteğe ihtiyacımız olduğunu anlayamıyorlar bak bende konuşmuyorum onunla aynı iş yerindeyiz ama ben köşe kapmaca oynuyorum onunla hatası anlayıp özürdileyene kadarda konuşmayacağım.Eminimki eşinde sana yaptığı anlayıp özür dileyecektir cnaım

bence hiiçç alma.1 tane onlu bitane 5li bide nolur nolmaz tulum götür.o 5li evde kalsın bide vardır heralde alt üst bişiyi evde onu giyer.zaten hastanede ne kadar kalacakki.eve gelincede yıkarsın hastanedekileri dönüşümlkü giyer.yazık valla 1 ay sonra o kıyafetlerde olmayacak.ben iki tane 5li hastane çıkışı bir ince battaniye bide tulum götürücem.yeter bence

Back
X