Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözün aydın güzelim benim hamileliğe başladığım kilodan daha azsın :)))ama ben artık almıyorum diyetteyim çünkü :))Merhaba güzel anneler :) Nasılsınız?
Biz bugün kızımızı görmeye gittik. 1983 gr. olmuş :) Maşallah
Suyu her şeyi çok çok iyi, tek olumsuzluk benim aşırı kilo almış olmam :) Toplamda 15 kilo aldım ve şu an 61 kiloyum :)
Doktorumuz 37. haftada genel cerrrahla tekrar kasık fıtıgına bakacak ve kesin sezeryan tarihi belli olacak. Artık 2 haftada bir kontrole gidecegim.
Ayrıca bugün 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım yarın okula verecegim.
suyum azdı benim zaten ..bunun sebebini araştırıyolar bebeğin eşi öndeydi ondandır diyordum ama orda yukarı çıktı artık korkuyorum
Teşekkürler canım. Amannnnnnnn diyette neymiş yahu :)gözün aydın güzelim benim hamileliğe başladığım kilodan daha azsın :)))ama ben artık almıyorum diyetteyim çünkü :))
yaa genelde gebeliğin son zamanlarında oluyormuş ben de yeni duydum yazayımda kulak dolgunluğu olsun tansiyon bir anda yükseliyormuş ..ileri boyutlarında sara krizi gibi kriz geçiriliyormuş .... benim tansiyonum yüksek değil ama karnımdaki kasılmalar fazla ve suyum az.gebelerin zaten tansiyonunu düzenli öçltürmesi gerekiyormuş...
suyum azdı benim zaten ..bunun sebebini araştırıyolar bebeğin eşi öndeydi ondandır diyordum ama orda yukarı çıktı artık korkuyorum
ayy hakkatenn kadını zorla doğurtacaksınkaç haftalık yengen.hayırlısıyla kurtulur yengende.valla bu gidişle beraber doğuracaksınız siz
![]()
Merhaba güzel anneler :) Nasılsınız?
Biz bugün kızımızı görmeye gittik. 1983 gr. olmuş :) Maşallah
Suyu her şeyi çok çok iyi, tek olumsuzluk benim aşırı kilo almış olmam :) Toplamda 15 kilo aldım ve şu an 61 kiloyum :)
Doktorumuz 37. haftada genel cerrrahla tekrar kasık fıtıgına bakacak ve kesin sezeryan tarihi belli olacak. Artık 2 haftada bir kontrole gidecegim.
Ayrıca bugün 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım yarın okula verecegim.
slm arkadaşlar .. benim yarın kontorolüm var yine
(3 günde bir çağırmışlardı )gebelik zehirlenmesinden şüphelniyorlar .iyi dileklerinizi bekliyorum umarım negatif çıkar .sizler nasılsınız.erken doğum oranı çok fazla sanırım allah hepimizi zamanında kurtarsın diyorum![]()
slmm kızlarr nasılsınız bugün iş yeriden giremedim kk ya sürekli bakım var sinir oldum şimdi evden deneyim dedim girdim çok mutlu oldum geçmişi okuyayaım bari neler kaynatmışşsınız?
valla sedacım anlamadım gittti gün içerisinde cok denedim halbuki hatta faceen baktım bi kişide girememiş o zamn dedim genel b i bakım var heraldee ama değilmiş ne yazıkki gerçi işlerimizde yoğun amabn kaçamk yapıyorummhoşgeldin izmir güzelii.Allah allah yaaa niye öyle bir uyarı veriyo sadece sana oluyo sanırım.iş yerinde farklı bir linkten alıyo olmasın.bidahakine google dan girmeyi denesene.belki bellekte kalmıştır o uyarının olduğu adres
nasılsın bakalım kızın nasıl
Sürmeli teşekkürler canım. Büyüyorlar evet. İnşallah sagsalim kucagımıza alırız. Yengeninde bir şey kalmamış ya. Ne kadar heyecanlı :)
Gülşah sen de inşallah sorunsuz atlatırsın.
ayy ben baştan beri hep dirençliyim okuldakiler hiç hamile gibi değilsin diyorlar ama kızım her seferinde erken gelmek için başka bahane buluyor en son durdu koyacam adını görecek o zaman :)) dursun az daha karnımda diyecanım korkma sen içini ferah tut.Allah ın izniyle bir sorun çıkmayacak diye düşün.gerçektende sen ne kadar olumlu düşünürsen işlerin o derecede rast gider.bebişinde senden güç alsınkii üzülmesin oda
şeker diyetiymiş canım bende hamile olunca ye iç yat sanıyordum ama değilmişTeşekkürler canım. Amannnnnnnn diyette neymiş yahu :)
Diyet miyet yapmıyorum vallahi :)
sağol caaım yaa ....canım gelmiş geçmiş olsun tekrar .. allah yardımcın olsun.. kendşne dikkat et.. bizide habersiz bırakma :79:
bebeğin böbreklerinde sorun varmı diye bakacaklardır canım.normalde bebek o suyu yutup idrar olarak geri çıkarıyormuş ama hiç bir neden olmadan da su azalabiliyormuş ......cnm ya bnm bu kontrolümde suyum az cıktı dr ayrıntılıya gün verdi acep bu yüzden mi?
valla sedacım anlamadım gittti gün içerisinde cok denedim halbuki hatta faceen baktım bi kişide girememiş o zamn dedim genel b i bakım var heraldee ama değilmiş ne yazıkki gerçi işlerimizde yoğun amabn kaçamk yapıyorumm
ben yavas yavas yorulmaya başladım hafta sonunu bekliyorumm yatıcamm die ama haftasonuda alışkanlık mı oldu ne en geç 7.30 da ayktayım malesefff kesin bende bir sorun vr kızımda iyi seni tepiklior maşallah bu aralar balık kızım ordan oraya yer değiştip duruyr senin oğlun nasıl bakalım
valla sedacım anlamadım gittti gün içerisinde cok denedim halbuki hatta faceen baktım bi kişide girememiş o zamn dedim genel b i bakım var heraldee ama değilmiş ne yazıkki gerçi işlerimizde yoğun amabn kaçamk yapıyorumm
ben yavas yavas yorulmaya başladım hafta sonunu bekliyorumm yatıcamm die ama haftasonuda alışkanlık mı oldu ne en geç 7.30 da ayktayım malesefff kesin bende bir sorun vr kızımda iyi seni tepiklior maşallah bu aralar balık kızım ordan oraya yer değiştip duruyr senin oğlun nasıl bakalım
nerde çalışıyordun sen?oda iyi aynııı daracık yerde dolanıp duruyoo valla nasıl beceriyosa![]()
güzelim suyun az olsa kızın o kadar hareketli olmaz yani su azalınca hareketlerde azalıyor boşuna telaşlanmış olabilirsin :)))
sedacım ben özel bir şirkette çalışıorum bu ara okuulaara çalışıyoruz teknik oda eksiklerini veriyoruz ama asıl mesleğim fabrikaların laboratuvarlaına kmysal satısı yapıyorum sürekli pc başında oturark geçiyorr cok yorluyorum artıkk