2011 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar ne kadar çok konuşmuşsunuz okuyamadım sayfaları yoğunluktan bugünlük kusuruma bakmayın olur mu.
Dünün yorgunluğunu üzerimden hiç ama hiç atamadım.Acayip yorgunum ve halsizim.Dün akşam kızımda pek sessizdi gece hiç uyanmadı ama şimdi uyandı özlemişim onun hareketlerini dünde pek oynamadı garibim annesinin üzüntüsüne bugün inş.çok güzel bir gün olur.
kıyamam canım ya hamiş hamiş çalışmak zaten çok zor birde huzursuz bi ortamda çalışınca eminim daha zor oluyordur ama minik kızını düşünnn...kendini yormamaya çalış....
günaydınn kızlarr nasılsınız bakalımmm bn güne boğaz ağrısıyla başladımmm malesefff
günaydın canım bizde iyiyiz çok şükür banada bi haller oldu sabahın 7sinde kalkıyorum oturuyorum...
Ben size ne söylemeyi unuttum kızlar nikahmalzemeleri.comdan ben sipariş verdim biliyorsunuz istediğim ürünü size link atmıştım 1.istedim tamam dediler ama yalnız beyaz değil içi pembe gelicek dedi tamam o zaman dedim bende parayı gönderdim ama çok alakasız birşey geldi size resmini çekmeyi unuttum ama tavsiye etmiyorum net üzerinizden almayı kızlar eğer mümkünse gidin kendiniz alın tamam güzel ama beğendiğim gelseydi eğer daha da güzel olacaktı.
üzüldüm canım ya herşeyimiz istediğimiz gibi olsun istiyoruz özeniyoruz ama malesef aksililer oluyor neyse sağlık olsun....
canlarım günaydın benim bir sorunum var bebeğim iki gündür çok yavaş otururken sadece gerginlik hissediyorum yatınca 5 dk falan dinliycemde anca bir tekme atacak sizlerdede böyle oluyomu 30+4 teyim doktoramı gitsem aceba

bizim kızda arada durgunlaşıyor meraklanıyoruzzz sonra coşuyooo iyi düşünmek lammm

Günaydın nurcum hamişken çalışmak çok zor oluyor hemde huzursuz ortamda ama dayanıcam birazcık daha 1.5 ay kaldı şurada azdaha sabır oda kızım için.
Çokta özenince olmuyor işte yolunda gitmiyor işler ben yandım kızlar da yanmasın diye söyliyim dedim gidip yerinde almak en güzeli

Size mühim bişiy sorucam, ben özel bir şirkette çalıştığım ve özel bir doktor görüdüğüm için işyerim bana SSK'dan rapor (çalışabilir raporu) getirmem gerektiğini söyledi. Şimdi Etlik Zübeyde Hanım Kadın Doğum'u aradım 32.haftan olunca gel al raporunu dediler. BEnim bildiğim rapor 5 haftalık veriliyor ya acaba daha kısa almak mümkün müdür? Mesela 3 hafta daha çalışabilir filan gibi? Yoksa 5 hafta yada hiçmi? Çünkü giderek ağırlaştığımızdan dolayı 5 hafta daha değilde 3 veya 4 hafta daha çalışmayı tercih ederim. Artık giderek zorlaşıyor çünkü. Bu konuda bilginiz varmı acep?

günaydın kızlar geçmiş çok birikmiş okuyamıyorum umarım herkes iyidir arada uğramaya çalışıcam buraya

Size mühim bişiy sorucam, ben özel bir şirkette çalıştığım ve özel bir doktor görüdüğüm için işyerim bana SSK'dan rapor (çalışabilir raporu) getirmem gerektiğini söyledi. Şimdi Etlik Zübeyde Hanım Kadın Doğum'u aradım 32.haftan olunca gel al raporunu dediler. BEnim bildiğim rapor 5 haftalık veriliyor ya acaba daha kısa almak mümkün müdür? Mesela 3 hafta daha çalışabilir filan gibi? Yoksa 5 hafta yada hiçmi? Çünkü giderek ağırlaştığımızdan dolayı 5 hafta daha değilde 3 veya 4 hafta daha çalışmayı tercih ederim. Artık giderek zorlaşıyor çünkü. Bu konuda bilginiz varmı acep?

Benim dr.bana son kontrolde 37.hafta istiyorsun ama çalışamazsan kötü olursan gel onu istediğin tarihe çekelim benim için bir sorun yok her zaman bunu düzeltebiliriz demişti.Dr.böyle deyincede eşim tamam o zaman 37.haftaya kadar uzatalım olmadı değiştirirsin bana demişti.Drla konuşursan canım istediğin tarihe kadr çalışabilir raporu verebilir sana

canım yasal olarak ya 8 hafta kalınca izne çıkıyorsun yada 37.haftaya kadar rapor alıp 3 hafta kala izne çıkıyorsun ikisinden biri başka seçenek yok

günaydınn kızlar,

çağlayancım ne zaman çıkıyorsun izine ?

ben önümüzdeki haftadan itibaren cıkmayı düşünüoyorum
ama evde cok sıkılırım diye korkuyorum

buarada dün oğlumun odası geldi
ama perdeleri,halısı flnda olsun
öyle eklicem buraya
dünden beri en az 30 kere girip çıktım odaya
doğurana kadar büyük ihtimal 1500 kere ziyaret ederim odayı :66:

günaydınn kızlar,

öyle eklicem buraya

Günaydın canım hayırlı olsun odanız resimleri bekliyoruz artık :))
37.haftada çıkıcam canım inş.aslında daha erken istiyorum git gide yoruluyorum diye ama son zamanlarımıda burda kalıp geçiriyim istiyorum doğumdan sonra gelmiycem çünkü

canım yasal olarak ya 8 hafta kalınca izne çıkıyorsun yada 37.haftaya kadar rapor alıp 3 hafta kala izne çıkıyorsun ikisinden biri başka seçenek yok

Neslicim günaydın canım.Ben dr.kendim sordum herhangi bir problem olmayacağını daha öncede alınabileceğini söyledi

Günaydın canım hayırlı olsun odanız resimleri bekliyoruz artık :))
37.haftada çıkıcam canım inş.aslında daha erken istiyorum git gide yoruluyorum diye ama son zamanlarımıda burda kalıp geçiriyim istiyorum doğumdan sonra gelmiycem çünkü

Bende doğumdan sonra çalışmıcam
burayı özliceğim için olabildiğince geç çıkmak istiyorum
ama annem,babam,eşim,kayıvalidem herkez çık artık diye tutturdu
sanırım önümüzdeki hafta izni başlatıcam ben :5:

Kızlar iyi geceler:71:, baya kötü hastayım,kötüleşince acile çıktık geçen akşam antibiyotik verdi dr, faranjit olmuşum öksürdükçe ciğerim çıkıyor gibi, pek bişeyinde faydası olmuyor faranjite:58:, geçmişi okuyacak yazacak güç bulamıyorum bugün,inş hepiniz iyisinizdir, hepinizi öpüyorum,aman kendinize dikkat edin hamile hamile hasta olmak çok zormuş, bide nerdeyse 1 yıldır fln hastalanmamıştım ben, çok zor geliyo bu yüzdende:59:
Canım çok geçmiş olsun,bol c vitamini al,nane limonda sıcak sıcak göğsünü yumuşatır,yat dinlen...

Bende doğumdan sonra çalışmıcam
burayı özliceğim için olabildiğince geç çıkmak istiyorum
ama annem,babam,eşim,kayıvalidem herkez çık artık diye tutturdu
sanırım önümüzdeki hafta izni başlatıcam ben :5:

Ben doğumdan sonra çalışıcam canım ama burada değil artık buraya dayanma gücüm kalmadı.Eşimde çalışma diyor ama bilmiyorum belki kızımın kokusu beni başımdan alabilir bende karar değiştirebilirim :))
ama bu kadar ısrar eden varsa çalışma dinlen sende artık.
Evde girersin artık net'e vakit buldukça eşim bana laptop aldıya kızlar seni sen onları özleme diyor evdeyken :))
32.haftada başlatıyorsun yani hayırlı olsun canım.Ama gidipte bizi unutma sakın

günaydın hanımlar nasılsınız

burcuuu çok geçmiş olsun canım dikkat et kendinee bu hastalık dinlenmeden geçmiyor malesef

çağlayancım çalışmak çok zor zaten hamilelikte bide ortam kötü olunca saatlerde geçmek bilmiyor sen seviline konsntre ol duyma kimseyi hani derler ya salla başını al maaşını yoksa ki,mseye yaranamıyorsun bu arada sepetin yalnış gelmiş sanırım malesef nette oluyor böyle şeyler dışarı çıkma yasağım olmasaydı çıkar alırdım isteklerinizi

günaydın canıkom ben iyiyim kızım da maşallah iyi kıpraşıp duruyor vallahi
sen nasılsın dün yoktun

yerim ben onu benimki uykucu modunda geziyor :))
Sorma canım dün gene müdüreyle kapıştık.Tüm şirketteki çalışanların yaptığı işlerin hesabını benden soruyor artık neci olarak çalıştığımı unuttum dayanıyoruz bakalım nereye kadar dayanıcam

günaydın güzel annecikler

Günaydın canım

günaydınn kızlar,

öyle eklicem buraya

hayırlı olsun canım odanız güle güle büyüsün minişin içinde inşallah

günaydın hanımlar nasılsınız

burcuuu çok geçmiş olsun canım dikkat et kendinee bu hastalık dinlenmeden geçmiyor malesef

çağlayancım çalışmak çok zor zaten hamilelikte bide ortam kötü olunca saatlerde geçmek bilmiyor sen seviline konsntre ol duyma kimseyi hani derler ya salla başını al maaşını yoksa ki,mseye yaranamıyorsun bu arada sepetin yalnış gelmiş sanırım malesef nette oluyor böyle şeyler dışarı çıkma yasağım olmasaydı çıkar alırdım isteklerinizi

Günaydın canım sabah sabah güldürdün beni öyle yapmak lazım dimi son zamanlarım nasılsa :))
Aşka gelip aldım böyle ufacık bir yerden ama oda yalnış oldu ne yapalım artık ben kendim düzenlemeye çalışacağım istediğim gibi.Saol canım böyle söylemen bile yetti.
Oğluş nasıl sen nasılsın

Günaydın canım sabah sabah güldürdün beni öyle yapmak lazım dimi son zamanlarım nasılsa :))
Aşka gelip aldım böyle ufacık bir yerden ama oda yalnış oldu ne yapalım artık ben kendim düzenlemeye çalışacağım istediğim gibi.Saol canım böyle söylemen bile yetti.
Oğluş nasıl sen nasılsın

iyiyiz canım oğluşumunda maşallahı var bu hafta coştu kızçene tepik yolluyor emirim geçen hafta pek bi sessizdi oğluşum oda haklı oynayınca sancım oluyordu ilaçlar iyi geldi geçen haftanın acısını çıkartıyor

Back
X