- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ucukmu benım hastanem 7800tl fıyat verdıayyy bune böyle yaaaa 3.500tl doğum ücretimi olur çok uçuk fiyat vermişler canım.
Bende yemekten geldim çok doymuşum :)) Şaşasın. Hergün böyle keyifli yenmiyor. Herkese afiyet bal şeker olsun :)
esra çayımı doldur geliyorummm![]()
Ara canım ara bırakma peşini bir anda uçmuş gitmiş mi o kadar limit azda değilmiş hani.
ohhh afiyet olsun yarasın oğluşa
esra çayımı doldur geliyorummm![]()
ucukmu benım hastanem 7800tl fıyat verdı![]()
saol canım kız oğluşumda senin kızçe gibi bi gün duruo bi gün çoşuo
ucukmu benım hastanem 7800tl fıyat verdı![]()
Bende yemekten geldim çok doymuşum :)) Şaşasın. Hergün böyle keyifli yenmiyor. Herkese afiyet bal şeker olsun :)
aradım müşteri hizmetlerini valla 20 dk ya yakın bekledim konuştuk falan.4000 lira doğum 1600 lira muayene limitim varmış daha.yani bitmesi söz konusu diill.naptıkki.kadında anlamadı niye öyle söyledikleriini.provizyon departmanına sorayım dedi arayacak beni sonra.ayy şaşırdım kaldım.limit falan bitemezdaha işimiz çok.
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...rinin-odalariampsepetleriampbesikleri-32.html
Kızlar yeni bir bebiş odası daha eklenmiş topiğe bakın derim ben çok beğendim
beğendiğine çooook mutlu oldduk çağlayan teyzesi.hepimiz evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride görelim inşallah
abooo ucuzmuş benim hastanem seninkinin yanında![]()
Anlaşarak yapıyorlar yapıyorlar galiba benim kuzum bugün gene kucağımda yatıyor :))
Sözümü geri alıyorumbune böyle ben 350tl ve 450tl den yukarsı olursa çok gelir bana diyordum ama gayet iyiymiş benim fiyatlarım
Afiyet olsun canım bugün herkes pek mutlu dönüyor yemekten
Acaba sen hastanede doğum yapacaksın diye mi bunlar kendilerine sıfırladılar hesabı.peşini bırakma canım sen bu işin açıklağa kavuşturana kadar
hayırrrrrr...diyetteyim kıssss:)gel canım hemen dolduruom yanına bişi istermisin
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...rinin-odalariampsepetleriampbesikleri-32.html
Kızlar yeni bir bebiş odası daha eklenmiş topiğe bakın derim ben çok beğendim
beğendiğine çooook mutlu oldduk çağlayan teyzesi.hepimiz evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride görelim inşallah
canım baktım çok güzel Allah hepimize kullanmayı nasip etsin
hastanede kendilerinin anlaşmalı olduğu hastane.onlar gönderiyor zaten.kadına sordum hani negöstermişler farklı bir işlemmi göstermişler pahalı falan diye.kadın yok dedi yani röntgen ayakta muayene göstermişler.yani ultrasonla muayene.196 lira.aksi bir durumda yok.zaten daha önce en fazla 859 lira çektiler amniyosentez için onuda açıklamışlardı doğum bütçesinden hepsini karşılıyo diye oda doğru.zaten adamlar ikiye bölmüş bir doğum bütçesi ona dokunulmuyo bide muayeneler için bütçe her ay ondan alınıyor.
acaba kız farklı bir yerdenmi provizyon almaya çalıştıda ödemedi anlamadık.müşteri hizmetleride anlamadı limitiniz var gözüküyo sorun yok dedi.araştıracak arayacak beni.
yazık eşiminde ateşleri çıkmış limit bitmiş dediğimdetabi 2500 lira doğum ücretinide duyunca bi tansiyonu falan fırladı adamcağızın
habire arıyo aradılarmı nolmuş falan diye
![]()