2011 Şubat Anneleri

Bende yemekten geldim çok doymuşum :)) Şaşasın. Hergün böyle keyifli yenmiyor. Herkese afiyet bal şeker olsun :)

bu arada göğüslerimde ve karın bölgemde kaşıntı var sanırım deri giderek geriliyor acaba çatlayacak mıyım:27:

Ara canım ara bırakma peşini bir anda uçmuş gitmiş mi o kadar limit azda değilmiş hani.

ohhh afiyet olsun yarasın oğluşa

aradım müşteri hizmetlerini valla 20 dk ya yakın bekledim konuştuk falan.4000 lira doğum 1600 lira muayene limitim varmış daha.yani bitmesi söz konusu diill.naptıkki.kadında anlamadı niye öyle söyledikleriini.provizyon departmanına sorayım dedi arayacak beni sonra.ayy şaşırdım kaldım.limit falan bitemez :27: daha işimiz çok.

saol canım kız oğluşumda senin kızçe gibi bi gün duruo bi gün çoşuo

Anlaşarak yapıyorlar yapıyorlar galiba benim kuzum bugün gene kucağımda yatıyor :))

ucukmu benım hastanem 7800tl fıyat verdı:31:

Sözümü geri alıyorum :60: bune böyle ben 350tl ve 450tl den yukarsı olursa çok gelir bana diyordum ama gayet iyiymiş benim fiyatlarım

Bende yemekten geldim çok doymuşum :)) Şaşasın. Hergün böyle keyifli yenmiyor. Herkese afiyet bal şeker olsun :)

Afiyet olsun canım bugün herkes pek mutlu dönüyor yemekten :emir_bebek:

aradım müşteri hizmetlerini valla 20 dk ya yakın bekledim konuştuk falan.4000 lira doğum 1600 lira muayene limitim varmış daha.yani bitmesi söz konusu diill.naptıkki.kadında anlamadı niye öyle söyledikleriini.provizyon departmanına sorayım dedi arayacak beni sonra.ayy şaşırdım kaldım.limit falan bitemez :27: daha işimiz çok.

Acaba sen hastanede doğum yapacaksın diye mi bunlar kendilerine sıfırladılar hesabı.peşini bırakma canım sen bu işin açıklağa kavuşturana kadar

Anlaşarak yapıyorlar yapıyorlar galiba benim kuzum bugün gene kucağımda yatıyor :))

Sözümü geri alıyorum :60: bune böyle ben 350tl ve 450tl den yukarsı olursa çok gelir bana diyordum ama gayet iyiymiş benim fiyatlarım

Afiyet olsun canım bugün herkes pek mutlu dönüyor yemekten :emir_bebek:

Acaba sen hastanede doğum yapacaksın diye mi bunlar kendilerine sıfırladılar hesabı.peşini bırakma canım sen bu işin açıklağa kavuşturana kadar

hastanede kendilerinin anlaşmalı olduğu hastane.onlar gönderiyor zaten.kadına sordum hani negöstermişler farklı bir işlemmi göstermişler pahalı falan diye.kadın yok dedi yani röntgen ayakta muayene göstermişler.yani ultrasonla muayene.196 lira.aksi bir durumda yok.zaten daha önce en fazla 859 lira çektiler amniyosentez için onuda açıklamışlardı doğum bütçesinden hepsini karşılıyo diye oda doğru.zaten adamlar ikiye bölmüş bir doğum bütçesi ona dokunulmuyo bide muayeneler için bütçe her ay ondan alınıyor.

acaba kız farklı bir yerdenmi provizyon almaya çalıştıda ödemedi anlamadık.müşteri hizmetleride anlamadı limitiniz var gözüküyo sorun yok dedi.araştıracak arayacak beni.

yazık eşiminde ateşleri çıkmış limit bitmiş dediğimde :53: tabi 2500 lira doğum ücretinide duyunca bi tansiyonu falan fırladı adamcağızın:52: habire arıyo aradılarmı nolmuş falan diye :1:

gel canım hemen dolduruom yanına bişi istermisin
hayırrrrrr...diyetteyim kıssss:)
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...rinin-odalariampsepetleriampbesikleri-32.html

Kızlar yeni bir bebiş odası daha eklenmiş topiğe bakın derim ben çok beğendim

beğendiğine çooook mutlu oldduk çağlayan teyzesi:64::8:.hepimiz evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride görelim inşallah

canım baktım çok güzel Allah hepimize kullanmayı nasip etsin

selam kızlar..nasılsınız..bir kaç gündür nete girememiştim..şimdi okuldan geldim sırtım çok ağrıyo biraz yatacağım..
hepinizi öpüyorum..
kendinize ve bebeklere çok ii bakın..
bye:))))

hastanede kendilerinin anlaşmalı olduğu hastane.onlar gönderiyor zaten.kadına sordum hani negöstermişler farklı bir işlemmi göstermişler pahalı falan diye.kadın yok dedi yani röntgen ayakta muayene göstermişler.yani ultrasonla muayene.196 lira.aksi bir durumda yok.zaten daha önce en fazla 859 lira çektiler amniyosentez için onuda açıklamışlardı doğum bütçesinden hepsini karşılıyo diye oda doğru.zaten adamlar ikiye bölmüş bir doğum bütçesi ona dokunulmuyo bide muayeneler için bütçe her ay ondan alınıyor.

acaba kız farklı bir yerdenmi provizyon almaya çalıştıda ödemedi anlamadık.müşteri hizmetleride anlamadı limitiniz var gözüküyo sorun yok dedi.araştıracak arayacak beni.

yazık eşiminde ateşleri çıkmış limit bitmiş dediğimde :53: tabi 2500 lira doğum ücretinide duyunca bi tansiyonu falan fırladı adamcağızın:52: habire arıyo aradılarmı nolmuş falan diye :1:

yüreğine oturmuştur adamında ne yapsın o kadar fiyatı duyunca.Ayy büyük şehirlerde yaşamanında böyle bir dezavantajı var işte.
özel hastane olması iyi ama doğum ücretleride acayip tavan yapmış durumda allah yardımcınız olsun kızlar.

pööffff aradılar açıkladılar.heee bir kısmında limit dolmuş.muayene bütçesinde limitimiz dolmuş çünkü bütün bir sene yaptığım işlemler ordan karşılanmış

telefonu kapattım aklıma geldi bidaha aradım.eee önümüzdeki ay yeni yılda başlanıyor.poliçe yenileniyor ve limitler tekrarr doluyorr..sordum evet dediler poliçeniz yenilendiği takdirde yeni liimitten faydalanacaksınız yani tekrar 5300 doğum 3500 liramuayene tahlil vs(bu senenin fiyatı seneye artabilir)limitimiz olacakk

yani yine 4 ayak üstüne düştük eşimin sesi mesi değişti sevindi adamcağızzz yırttık yanee:66:

Son düzenleme:
Back
X