2011 Şubat Anneleri

ohhh...sütlü incirli iksirimi içiyorumm:52:

nieymiş bu iksir anlat bakıım

melocukumum şu meşhuır iksiriiiiii.afiyet olsun canım bebişinee yarasıınn topak topak et olsun :27: yumuk yumuk sevelim bizde onu..

ayy içimiz rahatladı yaa şu sigorta mevzularından bi genişlik oldu.valla çok zor arkadaşlar yaaa.hem maddi hem manevi zorladığı zamanlar oluyor.Allah hepimize kolaylık versinn

bende yarınki sunum için ödevimi hazırlıyorum.sınıfta seçtiğimiz bir konu hakkında sunum yapıcaz.bende tabiki bebek konusunu seçtim.daha önce konuşmuştuk heni anne karnında yaşama yolculuk diye bir belgesel vardı.ondan faydalanıyorum.9 aylık süreçte bebeğin gelişimi ve annenin hissettikleri ile ilgili bişiler hazırlıyorum.çok kısa olmamalı çokda uzun olmamalı işte uğraşıyorum.şuan en hakim olduğum konu bu vallaa.anca bunu ezbere anlatabilirim:97:

şunu bitireyimde yemek yapıcam dahaaa..burasıda sakinledi bakıyorumda nereye kayboldu herkeş

selam kızlar..nasılsınız..bir kaç gündür nete girememiştim..şimdi okuldan geldim sırtım çok ağrıyo biraz yatacağım..
hepinizi öpüyorum..
kendinize ve bebeklere çok ii bakın..
bye:))))
canım sağol...ben de artık sınıfta otururken arkama yastık koyuyorum sırtım çok ağrıyor,kaburgamın altına batıyor bir yerleri bazen:21:artık arıza vermeye başladık
nieymiş bu iksir anlat bakıım

süt+incir+kuru kayısı ısıtıp blenderla çekiyorsun kabızlığı önlüyor hem de sağlıklı bir ara öğün oluyor canım

hadi gözüaydın sigorta şirketleri çirkefleşmeden hakkını vermiyor,şimdi benim özel sağlık sigortamın yıllık anlaşması yenilenecek bakalım

bu arada hakkını arayıp sormasan tamam hakkın doldu bitti bekliceksin:36:

Ben alıntı yapmadan cevap yazamıyorum kızlar gene ne oluyor bu siteye

Sedacım sorunun çözüldüğüne çok sevindim canım.

Melocum afiyet bal şeker olsun canım

hadi gözüaydın sigorta şirketleri çirkefleşmeden hakkını vermiyor,şimdi benim özel sağlık sigortamın yıllık anlaşması yenilenecek bakalım

bu arada hakkını arayıp sormasan tamam hakkın doldu bitti bekliceksin:36:

şansımıza yıl bitti.yeni limitle devam edicez.aslında bir yönden iyi oldu limit hakkımı dibine kadar kullanmışım onlara bişi bırakmamışım :37:

bendede yokk.ama sol aşağıda + konu cevaplama paneli var onu tıklayınca çıkıyo panel.site yine yamuldu zannımca dün gecede bi ara gitmiştiii.

ayy kızlar 2 saat bi kyboldum kaynatmışsınız epey.
bi arkadaşım aradı yeni evlenen başka bi arkadaşa gidelim ctsi diye bende olur dedim ee eli boş gidilmez öğlen yemeğede eşim gelmişti gel çarşıya götüriyim seni dedi gittik ona bişler aldık kızımın odasına pembe beyaz çerçeveler aldım.ee hediyemi de alıyım dedim bu kadar yeter bugünlük dedi onu da yarın çıkar alırız dedi.neyse yarında çıkmış olcam artık:)
bu arada cevap bende de yok

Selam kizlar masallah sayfalar dolmuss. Epey cene yapmissiniz.:))
Suanda misafirlikteyim tatlilari borekleri asirsimm :))

haftaya yerli malı haftası var okulda..hergün 2 sınıf yapacak 1 den 5 e kadar

ben sınıf öğretmeni arkadaşlara siparişlerimi verdim:27:

kızlar coştunuz vallahi ,şekerleriniz fırlıcak:52:

valla melocum ne yalan sööliyim benim sağlık ocağındaki dr bi günce meyve suyu içtiysen bile bukadar çıkmıştır dediğinden beri pek takmıyorum.yinede eskisi gibi yemiyorum ama ilk günkü gibi de takmıyorum.ki benimki gerçekten çok ciddi bişi diil heralde drum bile bu gittiğimde tekrar ölçüm yapmadı sizinkiler her gittiğinizde yapıyomu

ay insan ne seviniyor değilmi büyümüş görünce bebişini birazda böbürleniyor sanki yedirdim içirdim büyütttüm der gibi:) bu arada ebe bebeği eşime benzetti bozuldum yaa o kadar taşı besle büyüt sana benzemesin olcak işmi :23:

bende sevindimm annesi gibi yanakları tontiş olcakk burnu da tontişş yerim ben onu yaptım yine yapacağımı kızımı da kendime benzettimm :52: :52: yaşasın kötülükk :47: ama gözleri eşime benzesinn nolur yarabbimmmm

maşallah kızçeneeee afferim büyüsünler uslu uslu.diyetin işe yaradığına çok sevindim bak istersek oluyormuş değilmi seni örnek alalımm.benim gibi boğazını tutaamazsan bişicik başaramazsın dimi :27:

kaçırdığım da oluyooo arada insanız dimii ölüm diyetine girmedik yani. :26:

hem sana hemde bebişine kocaman maşallah canım ben bu hafta kilo almadıysam daha hiç almam yedimiçtim yattım yaa doktordan fırça yiyecem ya fırça yiyecem çünkü kesin almışımdır

maşallah canım bebişine aman rahim ağzı kapalı kalsın zamanına kadar da açılmasın kalsın içinde uslu uslu

otursun oturduğu yerdee.ama ben normalden tırsmaya başladımm :53: :53:

hastanede kendilerinin anlaşmalı olduğu hastane.onlar gönderiyor zaten.kadına sordum hani negöstermişler farklı bir işlemmi göstermişler pahalı falan diye.kadın yok dedi yani röntgen ayakta muayene göstermişler.yani ultrasonla muayene.196 lira.aksi bir durumda yok.zaten daha önce en fazla 859 lira çektiler amniyosentez için onuda açıklamışlardı doğum bütçesinden hepsini karşılıyo diye oda doğru.zaten adamlar ikiye bölmüş bir doğum bütçesi ona dokunulmuyo bide muayeneler için bütçe her ay ondan alınıyor.

acaba kız farklı bir yerdenmi provizyon almaya çalıştıda ödemedi anlamadık.müşteri hizmetleride anlamadı limitiniz var gözüküyo sorun yok dedi.araştıracak arayacak beni.

yazık eşiminde ateşleri çıkmış limit bitmiş dediğimde :53: tabi 2500 lira doğum ücretinide duyunca bi tansiyonu falan fırladı adamcağızın:52: habire arıyo aradılarmı nolmuş falan diye :1:

doğaldırr adamcağıza kal geldii :27:

pööffff aradılar açıkladılar.heee bir kısmında limit dolmuş.muayene bütçesinde limitimiz dolmuş çünkü bütün bir sene yaptığım işlemler ordan karşılanmış

telefonu kapattım aklıma geldi bidaha aradım.eee önümüzdeki ay yeni yılda başlanıyor.poliçe yenileniyor ve limitler tekrarr doluyorr..sordum evet dediler poliçeniz yenilendiği takdirde yeni liimitten faydalanacaksınız yani tekrar 5300 doğum 3500 liramuayene tahlil vs(bu senenin fiyatı seneye artabilir)limitimiz olacakk

yani yine 4 ayak üstüne düştük eşimin sesi mesi değişti sevindi adamcağızzz yırttık yanee:66:

canım bizimde sigorta var ama doğum teminatı yaptırmamıştık.e ocakta yeni ödeme de başlıyo anlayacağınn :)

kızlar coştunuz vallahi ,şekerleriniz fırlıcak:52:

:18: :18: :18: :18: :18: :18:

Selam arkadaşlar
Az önce doktordan geldik artık 15 günde bir kontrol ama yine bebişimin yüzünü göremedim yeri dar olduğu için zor diyo Dr'umuz tam 2 kilo 2 gr mış 44 cm de boyuu:nazar: ciddi ciddi doğum yaklaşıyo gibi Ve bugün itibariyle doğum iznine çıkmış bulunmaktayızzzz :52::52::52:

kızlar okuldan geldim çok yorgunum sadece 3 sayfa okuyabildim 2598.sayfada kaldım yine çok yazmılsınız
inşallah önemli bişeyler kaçırmam
bu arada nikahşekerinden malzemeleri sipariş ettim yakında elime gelir inşallah:52::52:
şimdi biraz uzanacağım

ihi ihiiii demek yatağı kırdınız vay bee:77: :))))

yok kız öyle değil:17:

açıklamamı yapayımda yanlış anlaşılma olmasın diyorsun fatmacım yani :9: güle güle kullanın canım güle güle :9: :9: :60:

ehehehe öyle valla
sağol canım ama daha karar veremedik
bellonada bir tane beğendim
ama kenarları derimi olsun kumaşmı karar vermedi
fiyatlarda uçmuş bu arada

öncelikle yatağınıza geçmiş olsun cnm. yenisine sağlık :9:
tşkler cnm beğenmene sevindim :) valla cnm sıkılıyodu evde.iyi oyalıyo beni bunlar. buarada okulda zorlanıyomusun sen de? bana 2 hafta önce doktorum heyet raporu verdi.doğuma kadar çalışmıycam yani.ama son hafta merdivenleri çıkarken ağlayacaktım zaten.Allah sabır versin valla bu halde öğrencilerle uğraşmak zor gerçekten :37:
sutyen olayına gelince.emzirme sutyeni almayı ben de düşünmüyorum hiç zaten.söylemiştim önden kopçalılardan kullanıcam nasipse

ayyy nekadar güzel
benim dr um sadece doğumdan sonra 1 ay heyet raporu verebilirim dedi
zorlanmaz olurmuyum ölüyorum yorgunluktan hemde:(
dahada 25 ocağa kadar çalışacağım
:58:

Back
X