- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohhh...sütlü incirli iksirimi içiyorumm![]()
ohhh...sütlü incirli iksirimi içiyorumm![]()
nieymiş bu iksir anlat bakıım
canım sağol...ben de artık sınıfta otururken arkama yastık koyuyorum sırtım çok ağrıyor,kaburgamın altına batıyor bir yerleri bazenselam kızlar..nasılsınız..bir kaç gündür nete girememiştim..şimdi okuldan geldim sırtım çok ağrıyo biraz yatacağım..
hepinizi öpüyorum..
kendinize ve bebeklere çok ii bakın..
bye:))))
nieymiş bu iksir anlat bakıım
hadi gözüaydın sigorta şirketleri çirkefleşmeden hakkını vermiyor,şimdi benim özel sağlık sigortamın yıllık anlaşması yenilenecek bakalım
bu arada hakkını arayıp sormasan tamam hakkın doldu bitti bekliceksin![]()
Selam kizlar masallah sayfalar dolmuss. Epey cene yapmissiniz.:))
Suanda misafirlikteyim tatlilari borekleri asirsimm :))
kızlar coştunuz vallahi ,şekerleriniz fırlıcak![]()
ay insan ne seviniyor değilmi büyümüş görünce bebişini birazda böbürleniyor sanki yedirdim içirdim büyütttüm der gibi:) bu arada ebe bebeği eşime benzetti bozuldum yaa o kadar taşı besle büyüt sana benzemesin olcak işmi![]()
maşallah kızçeneeee afferim büyüsünler uslu uslu.diyetin işe yaradığına çok sevindim bak istersek oluyormuş değilmi seni örnek alalımm.benim gibi boğazını tutaamazsan bişicik başaramazsın dimi![]()
hem sana hemde bebişine kocaman maşallah canım ben bu hafta kilo almadıysam daha hiç almam yedimiçtim yattım yaa doktordan fırça yiyecem ya fırça yiyecem çünkü kesin almışımdır
maşallah canım bebişine aman rahim ağzı kapalı kalsın zamanına kadar da açılmasın kalsın içinde uslu uslu
hastanede kendilerinin anlaşmalı olduğu hastane.onlar gönderiyor zaten.kadına sordum hani negöstermişler farklı bir işlemmi göstermişler pahalı falan diye.kadın yok dedi yani röntgen ayakta muayene göstermişler.yani ultrasonla muayene.196 lira.aksi bir durumda yok.zaten daha önce en fazla 859 lira çektiler amniyosentez için onuda açıklamışlardı doğum bütçesinden hepsini karşılıyo diye oda doğru.zaten adamlar ikiye bölmüş bir doğum bütçesi ona dokunulmuyo bide muayeneler için bütçe her ay ondan alınıyor.
acaba kız farklı bir yerdenmi provizyon almaya çalıştıda ödemedi anlamadık.müşteri hizmetleride anlamadı limitiniz var gözüküyo sorun yok dedi.araştıracak arayacak beni.
yazık eşiminde ateşleri çıkmış limit bitmiş dediğimdetabi 2500 lira doğum ücretinide duyunca bi tansiyonu falan fırladı adamcağızın
habire arıyo aradılarmı nolmuş falan diye
![]()
pööffff aradılar açıkladılar.heee bir kısmında limit dolmuş.muayene bütçesinde limitimiz dolmuş çünkü bütün bir sene yaptığım işlemler ordan karşılanmış
telefonu kapattım aklıma geldi bidaha aradım.eee önümüzdeki ay yeni yılda başlanıyor.poliçe yenileniyor ve limitler tekrarr doluyorr..sordum evet dediler poliçeniz yenilendiği takdirde yeni liimitten faydalanacaksınız yani tekrar 5300 doğum 3500 liramuayene tahlil vs(bu senenin fiyatı seneye artabilir)limitimiz olacakk
yani yine 4 ayak üstüne düştük eşimin sesi mesi değişti sevindi adamcağızzz yırttık yanee![]()
kızlar coştunuz vallahi ,şekerleriniz fırlıcak![]()
ihi ihiiii demek yatağı kırdınız vay bee:))))
açıklamamı yapayımda yanlış anlaşılma olmasın diyorsun fatmacım yanigüle güle kullanın canım güle güle
![]()
![]()
![]()
öncelikle yatağınıza geçmiş olsun cnm. yenisine sağlık
tşkler cnm beğenmene sevindim :) valla cnm sıkılıyodu evde.iyi oyalıyo beni bunlar. buarada okulda zorlanıyomusun sen de? bana 2 hafta önce doktorum heyet raporu verdi.doğuma kadar çalışmıycam yani.ama son hafta merdivenleri çıkarken ağlayacaktım zaten.Allah sabır versin valla bu halde öğrencilerle uğraşmak zor gerçekten
sutyen olayına gelince.emzirme sutyeni almayı ben de düşünmüyorum hiç zaten.söylemiştim önden kopçalılardan kullanıcam nasipse