2011 Şubat Anneleri

bukett geçmiş olsun cnm inşallah hayırlısıyla zamanında gelir miniğin buarada ne zaman alttan muayene ediyolar kaçıncı haftada hani bu tarz şeyler varsa anlamak için ne zaman bakıyolar

tünaydın kızlar yaa onca şey yazıyorum okuduklarıma cevap vermeye çışıyorum ama selamıma cevap alabiliyorum :(:( çok üzülüyüroum sitede berbat olmuş habire hata veriyoo eski hali ne güzeldi yaa

çağlayan cnm özelden mesaj atmıştım sana ama gördünmü bilmiyorum tatlım

Gördüm hayatım ama cevap yazamadım dünki sitenin hali belli.Arkadaşıda onlıne görmedim onu bekliyorum canım aklımda yani söylediğin merak etme sen :16:

kızlar bi diyorum saçlarımı kestireyimm bide diyorum azcık daha dursun doğuma yakın kestireyimm karar veremedimm..uzadı modeli falan bozuldu.biraz ttoparlatayım diyorumm..

bu günlerde havalar soğuduğundan beri evden çıkamıyorum ya depresyonamı girdim nedir napacağımı şaşırdımmm

Gördüm hayatım ama cevap yazamadım dünki sitenin hali belli.Arkadaşıda onlıne görmedim onu bekliyorum canım aklımda yani söylediğin merak etme sen :16:

l cnm valla site bi tuhaf kimseden cevap laamıyorum onca yazıyorum muhabbete bi türlü dahil olamıyorum:( neyse sen hemncik yazdın saolasınn:) buarada bende son haftalar die biliyodum alttan kontrol olayını ama acaba normla ultrasondan bakarkende farklı bi durum görülüyo ondan mı erken baktı buket arkadaşımıza allahım bebişlerimizi sağlıkla zamanlıca kucaklamayı nasip etsin

ayyyyyyyy Allahımmmmmm bana dayanma gücü verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
patronun kardeşi illallah getirtiyoo.tam meraklı melehatt her şeyi soruyooo. kim aradı- ne dedi -nerdeymiş-yanında konuşulan şeyi sonradan yine bana soruyo nereye gidiyolarmış kimle gidiyomuşşşşşşşş.ay allahım ya şimdi onun gırtlağını sıkıcam yada kendiminkiniii

l cnm valla site bi tuhaf kimseden cevap laamıyorum onca yazıyorum muhabbete bi türlü dahil olamıyorum:( neyse sen hemncik yazdın saolasınn:) buarada bende son haftalar die biliyodum alttan kontrol olayını ama acaba normla ultrasondan bakarkende farklı bi durum görülüyo ondan mı erken baktı buket arkadaşımıza allahım bebişlerimizi sağlıkla zamanlıca kucaklamayı nasip etsin

bak senden söylemişsin site tuhaf diye çoğu msj kaynayıp gidiyor canım yoksa kimse kimsenin msj cevap vermemezlik yapmıyor,artık tanıyoruz birbirimizi bak ben hiç alınmıyorum mesala öylede böylede yazıyorum siteye :))
olabilir canım.Belki karından bakarken bir sorun görmüştür onun için kontrol etme ihtiyacı duymuştur dr.ama ben ne olmuş hiç anlamadım geçmişide okuyamaya fırsat bulamadım busemm gibimi bir durum yoksa onunda

ayyyyyyyy Allahımmmmmm bana dayanma gücü verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
patronun kardeşi illallah getirtiyoo.tam meraklı melehatt her şeyi soruyooo. kim aradı- ne dedi -nerdeymiş-yanında konuşulan şeyi sonradan yine bana soruyo nereye gidiyolarmış kimle gidiyomuşşşşşşşş.ay allahım ya şimdi onun gırtlağını sıkıcam yada kendiminkiniii

Allah kolaylık versin cnm yaaaa

kızlar bi diyorum saçlarımı kestireyimm bide diyorum azcık daha dursun doğuma yakın kestireyimm karar veremedimm..uzadı modeli falan bozuldu.biraz ttoparlatayım diyorumm..

bu günlerde havalar soğuduğundan beri evden çıkamıyorum ya depresyonamı girdim nedir napacağımı şaşırdımmm

Ben saçlarımı kestirmiştim ama çok çabuk uzadı hiç anlamadım.Ay sonunda gidicem şimdi yeniden hem saçlarıma su dalgası arttırıyım diyorum doğumda kızım güzel görsün annesini hemde saçlarımı azıcık daha kestiriyim hiç bu kadar çabuk uzadığını hatırlamıyorum.

Sakin olmaya çalış canım derin derin nefes alıp ver

bak senden söylemişsin site tuhaf diye çoğu msj kaynayıp gidiyor canım yoksa kimse kimsenin msj cevap vermemezlik yapmıyor,artık tanıyoruz birbirimizi bak ben hiç alınmıyorum mesala öylede böylede yazıyorum siteye :))
olabilir canım.Belki karından bakarken bir sorun görmüştür onun için kontrol etme ihtiyacı duymuştur dr.ama ben ne olmuş hiç anlamadım geçmişide okuyamaya fırsat bulamadım busemm gibimi bir durum yoksa onunda

haklısın cnm bende hep yazıyorum zaten öle alınganlık etmekte istemiyorum ama üstüste çok olunca neyse:)

tatlım sanırım farklı bişi servikal uzunluğu olması gerekneden kısa imiş birzcık ama inşş doktor yanşış ölçmüştür illa hata olaiblir ölçümlerde

kızlar selam.artık doğum iznindeyim.çok mutluyum yaa.burda kar yağmaya başladı bu hafta ayrılışım tam denk geldi.dün dr. gittik.bebişimiz gayet iyi maşalah.1794 gr olmuş.3 haftada 3 kilo alınca kontrollü ol dedi.çıkarken arkamdan seslendi dr. fiziğin güzel kilona dikkat et dedi.çok mutlu oldum.eşim dozer oldun diye takılmalarından sonra dr söyledikleri moral oldu.
kızımızın odası hazır sayılıır.perdesi eksik bide mutluluğun resimi diye 1000parçalık bir puzzle yapmıştık onu çerçeveletip asacaz.yarından itibaren kıyafetleri yıkayacam.heyecanlıyım.artık 2 haftada bir gideceğiz dr.

geçmişi okuyamıyorum tek tek.ara ara bakıyorum.

herkese kolay gelsin.byeee:49:

tünaydın kızlar yaa onca şey yazıyorum okuduklarıma cevap vermeye çışıyorum ama selamıma cevap alabiliyorum :(:( çok üzülüyüroum sitede berbat olmuş habire hata veriyoo eski hali ne güzeldi yaa

çağlayan cnm özelden mesaj atmıştım sana ama gördünmü bilmiyorum tatlım

vallahi canım site berbat olmuşş
geçmişi okuyayım diyorum aynen okuduklarıma cvp yazayım dıyorum tak en son sayfaya atıyor bu sefer nerde kaldıgımı unutuyorum
vallahı hiç giresim gelmiyor artık
sende sakın üzülme üzme tatlı canınıki bebişinde üzülmesin annesi boşverrrrr

kızlaarrrr:21::21:....yazcak mecalim yokk vallaaa...hadi bişiler yazında okuyayımm...çok yavaşsınız çokkk:9:şaka bi yanadaa benim hertarafım ağrıyoo yaa bacaklarım bileklerimm kasıklarımda da ağrıya benzer bişiii bacak arama bişi sıkışmış gibiii oluyoo bazen bebek döndümü naptııı anlamadım...bukettcim canım dikkat et kendineede bebişşş zamanında gelsin...aceleci bebelerrr...gözde daha gelmedii dimii dr dan?sürmeli girmediğine göree yengen doğum yaptı herhald bebiş seviyon...

Allah kolaylık versin cnm yaaaa

Allahım bana 4 hafta daha dayanma gücü versinn inşallahhhhh.şekerim düşüyo bu adam yüzündenn. valla Allah bir dediğine inanılır sadece bu adamınn.patronun sırtında yaşayan bi asalak sadece.yaşlı başlı yaa.54 yaşında.karısı 6 ay dayanmış (çok bile ben bu adama 9.5 saat tahammülüm yok).adam konuşurken kendiyle kavga ediyo resmenn. birde aççççççç doymak bilmek her b... yer ama sorsan diyette ağzına hayatta asitli şeyler sokmamıştır (buldumu sormadan alır içer) , birisi mutfakta yemek yesin ne var menüde diye gider dikilir başınaaaaaaaaaa.ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ağlamak istiyorummmmmm. :47: :47: :47:

kızlar selam.artık doğum iznindeyim.çok mutluyum yaa.burda kar yağmaya başladı bu hafta ayrılışım tam denk geldi.dün dr. gittik.bebişimiz gayet iyi maşalah.1794 gr olmuş.3 haftada 3 kilo alınca kontrollü ol dedi.çıkarken arkamdan seslendi dr. fiziğin güzel kilona dikkat et dedi.çok mutlu oldum.eşim dozer oldun diye takılmalarından sonra dr söyledikleri moral oldu.
kızımızın odası hazır sayılıır.perdesi eksik bide mutluluğun resimi diye 1000parçalık bir puzzle yapmıştık onu çerçeveletip asacaz.yarından itibaren kıyafetleri yıkayacam.heyecanlıyım.artık 2 haftada bir gideceğiz dr.

ohh ne güzell izne ayrılmışsın bebişinde çok iyiymiş maşallahhhh gözün aydınnn..

bende dün üstümü değişirken aynada kendimi gördümm ayyy dedimm kocaman oldumm yaaa şu karna bak falan dedim eşime oda sen kocaman diilsin bak oğlumuz büyüyo ne güzell dedi ellerimi tuttu baksana sen hala miniciksin ufak tefeksin büyüyen oğlumuz dedi ayyhh bi böyle gevşedimm bi mest oldum falan :69::97: bunları duymak iyi geliyo valla

bu arada şimdi aklıma geldii ben gece rüyamda küçük altın gördümm.annemle birlikteyizz bende 3 tane küçük altın var hatta biri büyük altın yarımlardan annemdede var 3 tane onlarıda bana veriyo al diyo sana veriim diyoo bende bi beze sarıyorum saklıyorum falan hayırdır inşallahh

haklısın cnm bende hep yazıyorum zaten öle alınganlık etmekte istemiyorum ama üstüste çok olunca neyse:)

tatlım sanırım farklı bişi servikal uzunluğu olması gerekneden kısa imiş birzcık ama inşş doktor yanşış ölçmüştür illa hata olaiblir ölçümlerde

anladım canım inş.yalnış ölçüm olmuştur.en iyisi iki dr.gidip görünmekte fayda var zaten ne olur ne olmaz diye ben sonunda dr buldum gerçi uzunca bir arayıştan sonra şimdi çok memnunum.

Gözünaydın canım.İzne çıkmışsın ne güzel bundan sonra artık bebişinin yoluna gözleyeceksin.Bebişinde maşallah kocaman olmuş.hadi bakalım sana bundan sonra kolay gelsin dikkat et kendine yavaş yvaş yap işlerini.zamanın bol nasılsa :))

Allahım bana 4 hafta daha dayanma gücü versinn inşallahhhhh.şekerim düşüyo bu adam yüzündenn. valla Allah bir dediğine inanılır sadece bu adamınn.patronun sırtında yaşayan bi asalak sadece.yaşlı başlı yaa.54 yaşında.karısı 6 ay dayanmış (çok bile ben bu adama 9.5 saat tahammülüm yok).adam konuşurken kendiyle kavga ediyo resmenn. birde aççççççç doymak bilmek her b... yer ama sorsan diyette ağzına hayatta asitli şeyler sokmamıştır (buldumu sormadan alır içer) , birisi mutfakta yemek yesin ne var menüde diye gider dikilir başınaaaaaaaaaa.ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ağlamak istiyorummmmmm. :47: :47: :47:

Aman canım umursamama ya çalış diycem ama aynılarından bende var yapacak birşey yok.Biraz daha sabır sadece bak şurda 4 haftamız kaldı ondan sonra isteselerde durmıycaz zaten onların yanında
Benimkilerde bu hafta pek bir iyiler bana karşı ne olduysa anlamadım gititi.

vallahi canım site berbat olmuşş
geçmişi okuyayım diyorum aynen okuduklarıma cvp yazayım dıyorum tak en son sayfaya atıyor bu sefer nerde kaldıgımı unutuyorum
vallahı hiç giresim gelmiyor artık
sende sakın üzülme üzme tatlı canınıki bebişinde üzülmesin annesi boşverrrrr

ayy tombicim yaa teşekkürler tatlım
sorma iki saat sayfa yenileniyo başka toğiğe geçemiyosun bu ne böle bende nalmadım çok kötü oldu cidden site insanın yazsı gelmiyo hakkatten

çağlayancım selam canım
maşallah size bakalım
site garip oldu valla herkes sınır oluyor benım gıresım gelmıyor

senın normal doğummu olacak 15 ocak a kadar calısacaksın?

Mrb canım dr.şu anda normal görünüyor herşey inş.normal olur bende öyle istiyorum zaten
15 ocak'a kadar inş.dayanabilirim canım.Dr.zorlama kendini dedi ama ben şansımı denemek istiyorum

Back
X