Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tünaydın kızlar yaa onca şey yazıyorum okuduklarıma cevap vermeye çışıyorum ama selamıma cevap alabiliyorumçok üzülüyüroum sitede berbat olmuş habire hata veriyoo eski hali ne güzeldi yaa
çağlayan cnm özelden mesaj atmıştım sana ama gördünmü bilmiyorum tatlım
bukett geçmiş olsun cnm inşallah hayırlısıyla zamanında gelir miniğin buarada ne zaman alttan muayene ediyolar kaçıncı haftada hani bu tarz şeyler varsa anlamak için ne zaman bakıyolar
Gördüm hayatım ama cevap yazamadım dünki sitenin hali belli.Arkadaşıda onlıne görmedim onu bekliyorum canım aklımda yani söylediğin merak etme sen![]()
l cnm valla site bi tuhaf kimseden cevap laamıyorum onca yazıyorum muhabbete bi türlü dahil olamıyorumneyse sen hemncik yazdın saolasınn:) buarada bende son haftalar die biliyodum alttan kontrol olayını ama acaba normla ultrasondan bakarkende farklı bi durum görülüyo ondan mı erken baktı buket arkadaşımıza allahım bebişlerimizi sağlıkla zamanlıca kucaklamayı nasip etsin
ayyyyyyyy Allahımmmmmm bana dayanma gücü verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
patronun kardeşi illallah getirtiyoo.tam meraklı melehatt her şeyi soruyooo. kim aradı- ne dedi -nerdeymiş-yanında konuşulan şeyi sonradan yine bana soruyo nereye gidiyolarmış kimle gidiyomuşşşşşşşş.ay allahım ya şimdi onun gırtlağını sıkıcam yada kendiminkiniii
kızlar bi diyorum saçlarımı kestireyimm bide diyorum azcık daha dursun doğuma yakın kestireyimm karar veremedimm..uzadı modeli falan bozuldu.biraz ttoparlatayım diyorumm..
bu günlerde havalar soğuduğundan beri evden çıkamıyorum ya depresyonamı girdim nedir napacağımı şaşırdımmm
ayyyyyyyy Allahımmmmmm bana dayanma gücü verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
patronun kardeşi illallah getirtiyoo.tam meraklı melehatt her şeyi soruyooo. kim aradı- ne dedi -nerdeymiş-yanında konuşulan şeyi sonradan yine bana soruyo nereye gidiyolarmış kimle gidiyomuşşşşşşşş.ay allahım ya şimdi onun gırtlağını sıkıcam yada kendiminkiniii
bak senden söylemişsin site tuhaf diye çoğu msj kaynayıp gidiyor canım yoksa kimse kimsenin msj cevap vermemezlik yapmıyor,artık tanıyoruz birbirimizi bak ben hiç alınmıyorum mesala öylede böylede yazıyorum siteye :))
olabilir canım.Belki karından bakarken bir sorun görmüştür onun için kontrol etme ihtiyacı duymuştur dr.ama ben ne olmuş hiç anlamadım geçmişide okuyamaya fırsat bulamadım busemm gibimi bir durum yoksa onunda
tünaydın kızlar yaa onca şey yazıyorum okuduklarıma cevap vermeye çışıyorum ama selamıma cevap alabiliyorumçok üzülüyüroum sitede berbat olmuş habire hata veriyoo eski hali ne güzeldi yaa
çağlayan cnm özelden mesaj atmıştım sana ama gördünmü bilmiyorum tatlım
Allah kolaylık versin cnm yaaaa
kızlar selam.artık doğum iznindeyim.çok mutluyum yaa.burda kar yağmaya başladı bu hafta ayrılışım tam denk geldi.dün dr. gittik.bebişimiz gayet iyi maşalah.1794 gr olmuş.3 haftada 3 kilo alınca kontrollü ol dedi.çıkarken arkamdan seslendi dr. fiziğin güzel kilona dikkat et dedi.çok mutlu oldum.eşim dozer oldun diye takılmalarından sonra dr söyledikleri moral oldu.
kızımızın odası hazır sayılıır.perdesi eksik bide mutluluğun resimi diye 1000parçalık bir puzzle yapmıştık onu çerçeveletip asacaz.yarından itibaren kıyafetleri yıkayacam.heyecanlıyım.artık 2 haftada bir gideceğiz dr.
geçmişi okuyamıyorum tek tek.ara ara bakıyorum.
herkese kolay gelsin.byeee![]()
haklısın cnm bende hep yazıyorum zaten öle alınganlık etmekte istemiyorum ama üstüste çok olunca neyse:)
tatlım sanırım farklı bişi servikal uzunluğu olması gerekneden kısa imiş birzcık ama inşş doktor yanşış ölçmüştür illa hata olaiblir ölçümlerde
kızlar selam.artık doğum iznindeyim.çok mutluyum yaa.burda kar yağmaya başladı bu hafta ayrılışım tam denk geldi.dün dr. gittik.bebişimiz gayet iyi maşalah.1794 gr olmuş.3 haftada 3 kilo alınca kontrollü ol dedi.çıkarken arkamdan seslendi dr. fiziğin güzel kilona dikkat et dedi.çok mutlu oldum.eşim dozer oldun diye takılmalarından sonra dr söyledikleri moral oldu.
kızımızın odası hazır sayılıır.perdesi eksik bide mutluluğun resimi diye 1000parçalık bir puzzle yapmıştık onu çerçeveletip asacaz.yarından itibaren kıyafetleri yıkayacam.heyecanlıyım.artık 2 haftada bir gideceğiz dr.
geçmişi okuyamıyorum tek tek.ara ara bakıyorum.
herkese kolay gelsin.byeee![]()
Kızlar yaaaa 9 kişi görüyorum aşağıda ama kimse konuşmuyorrrr neden![]()
Allahım bana 4 hafta daha dayanma gücü versinn inşallahhhhh.şekerim düşüyo bu adam yüzündenn. valla Allah bir dediğine inanılır sadece bu adamınn.patronun sırtında yaşayan bi asalak sadece.yaşlı başlı yaa.54 yaşında.karısı 6 ay dayanmış (çok bile ben bu adama 9.5 saat tahammülüm yok).adam konuşurken kendiyle kavga ediyo resmenn. birde aççççççç doymak bilmek her b... yer ama sorsan diyette ağzına hayatta asitli şeyler sokmamıştır (buldumu sormadan alır içer) , birisi mutfakta yemek yesin ne var menüde diye gider dikilir başınaaaaaaaaaa.ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ağlamak istiyorummmmmm.![]()
![]()
![]()
vallahi canım site berbat olmuşş
geçmişi okuyayım diyorum aynen okuduklarıma cvp yazayım dıyorum tak en son sayfaya atıyor bu sefer nerde kaldıgımı unutuyorum
vallahı hiç giresim gelmiyor artık
sende sakın üzülme üzme tatlı canınıki bebişinde üzülmesin annesi boşverrrrr
çağlayancım selam canım
maşallah size bakalım
site garip oldu valla herkes sınır oluyor benım gıresım gelmıyor
senın normal doğummu olacak 15 ocak a kadar calısacaksın?