Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bebeklerin yeri daraldıkça bizim iç organlarda birbirine giriyor maalesef… bende pozisyon almakta zorlanıyorumcanlarım günaydın nasılsınız ben çok kötüyüm gece olmasını hiç istemiyorum yatakta bir o yana bir bu yana gönüyorum sürekli saga yatsam olmuyo sola yatsam olmuyo dünde nefes alamıyorum diye sayıklıyomuşum eşim uyandırdı şimdi nefes alabiliyomusun diyokabus oldu iyice ya bi geçseydi şu zaman hayırlısıyla
Güle güle kullanın cnmgunaydın kızlar bızde dun oglumun sepet ısını hallettık halası satenlerle tullerle cok guzel bır sepet yaptı ogluma gelınlık gıbı bısey onun ıcınde damat gıbı uyuycak ıns oglum
sonrası ıcınde park yatak alıcaz sanırım maalesef ev sahıbı olmamaktan en cok sımdı nefret edıyorum gonlune gore bır oda bıle hazırlayamıyorsun cunku ev alıcagın zaman uyup uymayacagını bılmıyorsun![]()
Kız Allah korusun, nasıl oldun şimdi??ya benimde belimde iğnelenme gibi bişeyler oluyo 1 dk sürüyo geçiyo dogummu yapcam yoksa hahahaha
Sağolasın cnmseda ve burcu geçmiş olsun ikinizede
anlamıyoruz ama üşütüyoruz işte bende ondan çok korkuyorum ince yatıyorum birde üstümü açıyorum terleyip üşüteceğim diye korkuyorum artık havalarda soğudu çünkü herhangi bir soğuk algınlığı bizi yataklara düşürür valla allahım şu son haftalarıda bir atlatalım muhakkak hasta olacağz orası bir gerçek sonuçta sen olmasan başkasından kapıyorsun muhakkak veya vücudumuz daha hassa sonuçta az bir rüzgar yiyince hemen yamuluyoruz ama en hafif şekilde atlatsak o bile iyidir
Bende daha hazırlamadım cnm bir ara şu eksikleri tamamlasam iyi olucak…Odamız bu cmt geliyor :)) Bebek şekeri için biberonlarımı dün netten sipariş verdim nikahmalzemeleri.tv diye bi yerden. Valla 40 tanesine 40 lira para verdim biraz çok ama dilerim istediğim gibi olur. Sepetimi kendim yapmayı düşünüyorum :)) Biraz tül alıp saten ip filan. Acaba nasıl yapılacağını anlatan site varmı bildiğiniz yoksa içimizden geldiği gibi mi olucak bende pek deneyimim yok bu tip şeylerde yapamam gibi geliyor.
Kızlar ne zaman 8 ay diyoruz? hangi haftadan sonra?
Bende daha çantamı hazırlamadım sanırım hazır durmasında fayda var dimi ama? Evet evet bende bu haftasonu hazırlayayım.
Dün hep site bi tuhaftı ya içimde kalmış yazıcaklarım başınızı şişirdim valla farkındayım![]()
Cnm inş zamanında gelir kuzucukkızlar merhaba
dün kontrolüm vardı.Biraz moralim bozuk. Bebeğimin gelişimi iyi fakat erken doğum olabilir dedi doktor. serviks uzunluğu olması gerekenden biraz kısa dedi doktor. idrarda enfeksiyon çıktı ve akşam tekrar kültür verdim. Serviks uzunluğunu vajinal ultrasonla ölçtü. 32. haftada 30 mm olması gereken değer bende 24 mm çıktı. Umarım yanlış ölçmüştür. en azından 3 hafta daha idare etmem gerek.Dua edin lütfen.Bebeğimin kilosu 1900 gr. Boyuda 41 cm.
Cnm psikolojik açıdan biraz rahatlayacaksan hiç doğumu fln bekleme bencekızlar bi diyorum saçlarımı kestireyimm bide diyorum azcık daha dursun doğuma yakın kestireyimm karar veremedimm..uzadı modeli falan bozuldu.biraz ttoparlatayım diyorumm..
bu günlerde havalar soğuduğundan beri evden çıkamıyorum ya depresyonamı girdim nedir napacağımı şaşırdımmm
Cnm Allah sabır versin, neyseki sayılı gün tez geçermişayyyyyyyy Allahımmmmmm bana dayanma gücü verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
patronun kardeşi illallah getirtiyoo.tam meraklı melehatt her şeyi soruyooo. kim aradı- ne dedi -nerdeymiş-yanında konuşulan şeyi sonradan yine bana soruyo nereye gidiyolarmış kimle gidiyomuşşşşşşşş.ay allahım ya şimdi onun gırtlağını sıkıcam yada kendiminkiniii
Maş kuzuya, izni,n hayırlı olsun cnmkızlar selam.artık doğum iznindeyim.çok mutluyum yaa.burda kar yağmaya başladı bu hafta ayrılışım tam denk geldi.dün dr. gittik.bebişimiz gayet iyi maşalah.1794 gr olmuş.3 haftada 3 kilo alınca kontrollü ol dedi.çıkarken arkamdan seslendi dr. fiziğin güzel kilona dikkat et dedi.çok mutlu oldum.eşim dozer oldun diye takılmalarından sonra dr söyledikleri moral oldu.
kızımızın odası hazır sayılıır.perdesi eksik bide mutluluğun resimi diye 1000parçalık bir puzzle yapmıştık onu çerçeveletip asacaz.yarından itibaren kıyafetleri yıkayacam.heyecanlıyım.artık 2 haftada bir gideceğiz dr.
geçmişi okuyamıyorum tek tek.ara ara bakıyorum.
herkese kolay gelsin.byeee![]()
Cnm bende senin gibi çok rüya görür oldum bu aralar ya, hormonların bir oyunu sanırım, rüya gördüğümü hatırlıyorum ne gördüğümü hatırlamıyorum
ohh ne güzell izne ayrılmışsın bebişinde çok iyiymiş maşallahhhh gözün aydınnn..
bende dün üstümü değişirken aynada kendimi gördümm ayyy dedimm kocaman oldumm yaaa şu karna bak falan dedim eşime oda sen kocaman diilsin bak oğlumuz büyüyo ne güzell dedi ellerimi tuttu baksana sen hala miniciksin ufak tefeksin büyüyen oğlumuz dedi ayyhh bi böyle gevşedimm bi mest oldum falan:97: bunları duymak iyi geliyo valla
bu arada şimdi aklıma geldii ben gece rüyamda küçük altın gördümm.annemle birlikteyizz bende 3 tane küçük altın var hatta biri büyük altın yarımlardan annemdede var 3 tane onlarıda bana veriyo al diyo sana veriim diyoo bende bi beze sarıyorum saklıyorum falan hayırdır inşallahh
Cnm eşim büykçe bir gül buketi yaptırmıştı kağanda, odaya aldırmadılar , bunda hiç heveslenmiyorum o yüzdenkızlar doguma gıtmeden once hastane odasını suslemek ıcın neler hazırladınız yada hazırlamayı dusunuyorsunuz?
Cnm emzirirkende tavsiye etmem, süte geçiyorBende saçımı boyatmak istiyorum ama dr doğuma kadar olmaz demişti acaba emzirirken demi olmaz? Annamadım ne dersiniz? Dr'um hamileyken asla diyince ok dedim 8 ay dayanabilirm ama emzirirken de bilmiyorum. Fikirlerinizi alabilirmiyim?
Maş kuzuyaben dün egemen imi gördüm kızlar 1.708 gr olmuş oğlum süper bi duygu :)![]()
Güle güle oynasın kuzucuk inşkızlar oglusuma su adresten pelus oyuncak aldım ıkı tane yarın teslım olucaklarmıs bakalım nasıl seyler gelcek ay cok heycanandım ılk oyuncagı olucak
N.Y. Babies / Bebeklerimiz İçin Tasarladık...
Eline sağlık cnmkızlar nasılsınız ne var ne yok ben bütün cicilerimizi yıkadım hepsini ütüledim herşeyimiz hazır doğum çantamız bile allahım vakitli doğurmayı nasip etsin
Ay inanmıyorum ya cidden açıp baktılarmı karnına?? Kafayı sıyırmış bunlaray 5 aralıkta kpds vardı ya o çok komik geçti benm,meğer artıksu vermiolarmış sınavda ben de su veriolar die almadan gittim kavruldum sınavda ya artık ferahlatır die olipsleri yedim ama biraz işe yaradı,ama şu açıdan iyi oldu su içemediim için tuvaletim de gelmedi.) ahaa bide girişte karnımı açtırdılar bana gerçekten hamilemisin görelim die, o an uyku sersemliğimden anlamadım da merdivenleri çıkarken nasıl sinirlendim,çatcak kimsede yok kendi kendime söylendim durdum:) ama 3 saat oturmak cidden zor oldu yanıma fazladan kalın bi hırka almıştım iyiki almışım sırtımı destekledim onla yastık gibi:) artık bende çalışmıycam ya hoş yükseklissansım yüzünden onlara doğru dürüst sıra da gelmemeişti ya:S
Cnm her şeyin düzenli gitmesine sevindim ama dr a kızdım ya bir kilo bakmak o kadar zor bişi değilslm kızlar ben geldim.
aslında 1 gibi gelmiştim ne güzel bütün geçmişi okudum yazdım cevapla tuşuna bastım site gitti çıldırdım valla.uykusuzluktanda ölüyodum kalktım yattım şimdi kalktım valla :)
ayy bu sefer drdan bişi anlamadım valla.ultrasonla baktı kalp atışı iyi suyu normal falan dedi.kilo dedim 10 gün oldu daha anlam ifade etmez 14 gün geçmeli en az dedi iyi madem dedim bende.nstye bağladı yine sancı yoktu.bundan sonra haftada 1 kontroller.ama haftaya babamızın işinden dolayı çrş gitcez.o zaman kilosunu sööler heralde ayy bi ölçse elinemi yapışcaktı.bide idrar kültürü verdim 1 hafta sonra çıkıyomuş onunda sonuçları.bekliycez bakalım.ama ben ne ümitlerle gitmiştim kızımın kilosunu öğrencektim.bende 7 kiloyu tamamlamışım.
Cnm 3 kilodan başlayan yeni doğanı kullanmıştım kağanda bundada aynısını aldımarkadaslar primanın bebek bezini alıcamda kac kılo olanını aldınız yenıdogan 1 hafta icınde yavas yavas dogum cantamı hazırlamaya baslıcam ne olur ne olmaz hazır bulunsuz
Bebeğin ve senin hakkında hayırlı olan olur inş. cnmselam kızlar..geçmişi oku oku bitiremedim..yarım saat sonra arkadaşlara gitcem..o nedenle hemen yazıp çıkayım:))))
nasılsınız bakalım..biz iiyiz çok şükür. dr kontrolü ii geçti..özlemişim meleğimi...
kızlar bu aralar rüyamda hep kızımı görüyorum..bazen doğduktan sonra bazende karnımdayken görüyorum..gece karnımdan ayağını tutup sevdim..çok güzel bir duyguydu:)))
bebeğim henüz dönmemiş..dr 37. haftaya kadar dönmezse sezeryan olur dedi..zaten hep rüyamda sezeryan olduğumu görüyorum..hayırdır inşallah:.)))
hepinizi öpüyorum..benim çıkmam lazım..
ii akşamlar...
Afiyet olsun cnm, aşure olsada yisekkkkselam kızlar ben geldiimm
geçmişi okiimm didiim ama uzunmuş vaktim yok.gittim komşuya mevlüde çok yemedim valla 2 tane küçük pide 2 kase salata bide aşure yidim okaaaa ısrar ettiler ama yemedimm
eşim geç gelecek diye rahat rahat durdum eve geldim ağırdan ağırdan yemek yapıodum eşim aradı normal gelecekmişş.6 buçuğa doğru gelirr.ayy bi hızlandımmm.sizide merak ettimm gelim bi selam vereyim didimm.kaçıyorum hemen fırsatım olursa gelirim yine öpüorum hepinizi
Cnm ölçümler milimlik olduğu için hata payı yüksek kafana takmaMerhaba kızlar; hepimize canı gönülden sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı diliyorum.
Ben bugün sata göre 32. haftamdayım.SGK raporu almak için başka bir hastane ve doktora gittim. Bebeğimin kafa ölçümü sata göre 2 normal gelişimine göre 3 hafta ileri gitmiş görünüyor. Kilosu alt sınırda dedi doktor 1850 gr. boyu da kısa 41cm. sizde minyonsunuz dedi.Şimdiye kadar kendi doktorum hep sonuçların iyi olduğunu söylüyordu başlarda SATA göre oldukça geriydik ( geç döllenme) ancak hiç sonuçları böyle çıkmamıştı. Özellikle kafa ölçümünün büyük olması beni çok üzüyor geldiğimden beri ağlıyorum çok korkuyorum , sizinle paylaşmak istedim....
El parmaklarında ağrı neden olur bilemiyorum, ama su toplamış olsa anlardın dimi?? Bu aylarda su toplayabilirsin, sağlık ocaklarıda vücut su toplamışmı diye bakıyor geneldehanımlar hayırlı akşamlar geçmişi yeni okuyup bitirdim nasılsınızzz,birazdan öyle bir geçer zamanki başlayacak,sakın kendinizi çok fazla germeyin deli Aliyi izlerken:)
bugün güya evimi temizleyecektim,süpürgeyi taktım vilayı çıkardım ortalığa,ama birden enerjim boşalıverdi temizlikten vazgeçtim,öyle kaldı ortada makina,sanırım artık hiç bir şey yapamayacak hale geliyorum,ufacık bişey yapsam yoruluyorum,ki ben atom karıncayımdır ama artık beden yeter dinlenme zamanların geldi diyor bana
benim son 1 aydır el parmaklarımın diplerinde ağrı oluyor,bir kaç gündürde sol el bilediğimde ağrı var,eşimin ayağı burkuk benim her yer ağrıyor karı koca yarım insan olduk çıktık valla:)
birde hamile kaldığımdan beri kendimi bir saldım pir saldım,o bakımlı mapuci gitti koca göbekli bakımsız kaşı gözü kıllı biri çıktı ortaya,saçlarımı bile doğru düzgün tarayamaz oldum,birde uzadılar kalçama kadar,gerçi fıtrat olarak çok uzundur saçlarım kalça altına kadar iniyor yaklaşık 1 metre ciddiyim:) yine hemencecik uzadılar düşünüyorum kesip hafiflesemmi? zaten sıkıntı basıyor doğum yaklaşıyor falan,sonra vazgeçiyorum kısa saça alışık değilim kıyamıyorumda hem gür hem düz siyah falan,ayy amma övündüm:) akıl verin bana bu konuda yaa kesimmi şu halatııı?biran önce silkelenip toparlanmam lazım
Güle güle kullan cnm çok beğendimKızlarrrrrrr nikahmalzemeleri.com dan siparişlerim geldiiiiii
kapı süsüme bayıldım özellikle 10 tl sadece
bebek şeker sepetimiz
mevlüt külahlarımız(30 adet)
ve birde
lohusa tacımı seyirlerinize sunarımmmmmm
Eki Görüntüle 114592 Eki Görüntüle 114593 Eki Görüntüle 114594 Eki Görüntüle 114595
Kolay gelsin cnm,çanta konusunda inan bebek çantasının normal çantadan farkı yok,çok para vermek bu yüzden anlamsız bence, ben tecrübeli olduğum için kocaman siyah bir sırt çantası aldım, ikisinin eşyalarınıda oraya koyucam çıkarken, hem kullanışlı hemde biberon koyabileceğim küçük gözlerde var içinde tavsiye ederim okul sırt çantalarına bi bakkızlar nasılsınız?
biz bugün yine dışarılardaydık eşimle...lohusa şerbeti takımı için ıvır zıvır aldım inş süslüycem bakalım becerebilirsem...
canım ne zamandır mozaik pasta istiyordu normalde pek yapmamm ama yaptım bakalım nasıl olcak...
kızıma çanta beğendim ama karar veremedim netten mi alsam yoksa mağazadan mı...nike spor çanta nette baktım 50tl bugün beğendik mağazasında aynı çanta 58tl idi ama netten alıncada kargo olcak sanırım mağazadan almak daha mantıklı....
hmm bide ankarada olan arkadaşlara şey dicektim bebeğinizin beşiğine dönence almayı planlıyorsanız beğendik mağazasına bakın derim...ben ankamallde jokere vs..baktım fiyatlar hep 100tlnin üzerindeydi bana çok pahalı geldi bugün beğendikte oyuncak reyonuna baktım 16 tl ye bile var...ama ben chicconun bi ürününü beğendim 59tl idi bize çok uygun geldi sizinlede paylaşayım istedim...
canım hepsi çok güzelmiş gerçekten güle güle kullanın inş....burada o külahlardan bende istiyorumm ama dolu olanındannn:76:
Cnm hangi fotocu ile anlaştın sen??canım bende doğum fotoğrafçısıyla anlaştım.. bu ay sonu hamile fotolarım için gelecek.. benim göbek çok büyümedi ama bakalım beğenecek mi??
canım hepsi çok güzel güle güle kullanın..![]()
![]()
![]()
Cnm doğum sancısı olmadığı için sevindim, o bayanada Allah sabır versin çok zordur eminim…kızlar biraz önce hastaneye gittim.sabhtan beri sancım var.nst ye bagladı bişey yok dedi.acaba bu agrı miyomdanmı bilmiyorum.hiç bakmadan gönderdi dr. yarın tekrar gideceğim.ordayken çok üzüldüm birinin bebeği ölmüş kordon dolanması.kadının biride bagırıyordu.doguruyordu.galiba...
psikolojim bozuldu akşama kaşma
Kız hala gülüyorum ya ben geçenlerde bir fotoğrafçıya girip siz doğum fotoğrafçılığı yapıyormusunuz dedim adam garip garip baktı suratıma ve abla makina verelim siz kendiniz çekin dedi adam doğum anını fotoğraflıyacağını zannetti komedi yhaaa makina verecekmiş bizeeee kendmimiz çekecekmişiz![]()
O günleride görelim cnm inş.selam kızlar, geçmişi ancak okuyabildim. yemek arası dinlenme molası derken bilgisayar başında kalamıyorum artık pek.
sabah sağ bacağımda felaket bir krampla uyandım, masaj falan yaptım ama pek kar etmedi bütün gün tutuk dolandım sakat gibi seke seke yürüyorum hala.
bugün hediye işimi de hallettim, yarın göndericem umarım yollayacağım arkadaşım da beğenir. bu arada kendi oğluşuma da ilk yeni yıl hediyesini aldım gelecek yıl kucağımızda olacaklar hala inanamıyorum![]()
Geçmiş olsun cnmMerhaba arkadaşlar.Nasılsınız?
Ben hiç iyi degilim. Dün gece saat 4.30'da birden uyandım ve kustum. Arkasından ishal başladı. Sabaha kadar uyuyamadım. Okulda da ruh gibi dolandım durdum. Çıkışta hastaneye gittik. Üşütmüşüm.
İlaç da alamıyorum. Çok fenayım. Her tarafım agrıyor
Bebiş de iyice büyüdü gögüs kafesim sıkışıyor nefes alamıyorum. Hayırlısıyla bir kurtulsaydık![]()
Hey Allahım yarabbim neden ağrı kesici verdi dr?? Acaba ağrı kesicidenmi durdu ağrı?? Neyse bir kç güne yeniden heyecan yaşarsınız zaten cnm günü gelmiş artık
Ay canlarim kusura bakmayin görmedim
Ben iyiyim.. Makyaj topigime makyaj yapip ekliyecegim kizlar bakabilirsiniz az sonra..
Malesef yengem daha dogurmadi hevesim kursagimda kaldi
Dun iste dr nstye bagladi sanci cikti ama acilma henuz yokmus. Heran acilma olabilir dedi.
Birde dun agri kesici ile uyku hapi verdi dr salagi
Yengemde agri kesiciyi icince sancisi gitti, uyku hapini icirmedik
Iste böyle bekliyoruz bakalim
Maş kuzuya,slm kızlar bende dün doktora gittim kızım maşallah 2289 gr olmuş şubat annesi olarak geldim ama bebeğimi 20 ocakta alcakmış doktorum:az kaldı şükürler olsun çok sabırsızlanıyorum hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alsak inş.
![]()
Cnm eline sağlık, bakıcam birazdanKizlarrr topigime bekliyorum hepinizii
http://www.kadinlarkulubu.com/makya...yajlari-ozel-sade-gunluk-42.html#post16639617
Benim kadar kokos bir hamile daha yoktur sanirim![]()
İnş gönlünüze göre olur cnmsüper de ağrılar artıyo yalnız,kaburgalar da sürekli bi batma,gece dönememek beni mahvediyo,doğumdan sonra kısmetse ilk yapacağım iş kapanıp ellerimi yastığın altına koyup yatmak olacakbu arada kızlar sizden dualarınızı bekliorum...bu hafta eş durumu atamalarımız var,inş izmire gelebilir tayinim,yoksa yandım:18:
Cnm bunların bir kaçını yapabilirsin , laf aramızda bende fena sıkıldım artık hamilelikten tüplerimi bağlatsam ne…yüzüstü yatmayı
beğenmediğim kotları dahi giymeyi
34 beden beyaz gömleğimi
lenslerimi
topuklu ayakkabılarımı
mini eteklerimi
şeker çıkarmı diye düşünmediğim yediğim tatlıları hamur işlerini
yorulmadan yürüdüğüm yolları
eşimi
oje sürmeyi
tırnaklarımı uzatmayı
zırt pırt tuvalete gitmemeyi
sıcak duş almayı
özleeediiimmmmmmmmmmmmmm
ama enn çok ennn çokk oğlumu özlediimmm.hepsine razıyımmm oğlum sağlıkla gelsinn yeterkii
kızlar benim bildiğim kadarı şı:görümcem sağlık ocağı ebesiydi ordan biliyorum
28.haftayı doldurduğumuzdan itibaren beleş 12 litre süt hakkımız var o kuponları alıp anlaşmalı marketten de gidip sütleri alıyoruz sütaş oluyormuş genelde.
yarın gidip görüşeyim kuponlarımı alayım detaylarını da yazarım size
gözdecim yaa hala kızımın ismine karar veremedik:) her gün deişiyo, azra yada berra hangisi sence?
aa fatmacım demek geldi hadi gözün aydın.bende aynı kapı süsünden istemiştim.ama o zaman yoktu şimdi geldiğine göre kardeşmi en kıksa zamanda yollayayım bari :)
CNM aynı şey benm de başıma gelmişti ki daha 25. haftadaydık silinme var servikste dedi ama abdominal ultrasondan bakmıştı sonra ben bi panik bi ağlama cırlama vs başka bi dr a daha göründüm o abdominal bkmak pek doğru sonuç vermio vajinal bakalım ddi ve 4,7 cm çıktı ilk dr 3 den az ölçmüştü.. snra araştrdm gerçktn vajinal muayene en doğru sonucu veriomş. ama bi kere korktm tabi o zamandn beri daha dikkatliyim. bebeğine de maşallahcanınnı skma inşallah herşey yolunda gider
gunaydın kızlar bıraz konu dısı olucak belkı ama bugun kayınvalidem nodül ameliyatı olucak bilgisi olan var mı aranızda bu ameliyat ve sonrası hakkında??:18:
sen antreman yaoıyorsun uykusuz gecelere seda biz gece uyumaya alıştık bakalım ne yapacağızahhh ahhh 3ten aşağı uyuyamıyorumki zaten. bu saatlerde giriyorum yatağa bi debeleniyoruz oğlumla yok olmuyo kalkıyoruz 3 e kadar otur ancaaaa
günaydın sürmeli..makyajlarına baktım senin gözlerin güzel şekerim makyajsız da güzzelllGunaydin $ekerlemelerr
ooooo...süper bugün gideceğim ben de aylık 12kutu süper yaaaaaben 27. haftadamı ne aldım,sütaşın sütü günde 2 bardak olcak şekilde 1aylık 12 kutu beleş süt..6ay boyunca verecekler sanırsam...gidin alın sağlık ocağından![]()
gunaydın kızlar bıraz konu dısı olucak belkı ama bugun kayınvalidem nodül ameliyatı olucak bilgisi olan var mı aranızda bu ameliyat ve sonrası hakkında??:18: