Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy fatmacım ne güzelll,yerli malı haftasını çok severdim eski günlere gittim vallaafiyet olsn sanada sana değil prensesine lop lop et olsun...
ya kızlar canım dünden beri ıslak kek istiyodu valla kalktım yaptım az önce ammannn şeker şeker neerey kadar dimi ama
ya kıztlar canım dünden beri ıslak kek istiyodu valla kalktım yaptım az önce ammannn şeker şeker neerey kadar dimi ama
slm kızlar bende dün doktora gittim kızım maşallah 2289 gr olmuş şubat annesi olarak geldim ama bebeğimi 20 ocakta alcakmış doktorum:az kaldı şükürler olsun çok sabırsızlanıyorum hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağımıza alsak inş.
![]()
yüzüstü yatmayı
beğenmediğim kotları dahi giymeyi
34 beden beyaz gömleğimi
lenslerimi
topuklu ayakkabılarımı
mini eteklerimi
şeker çıkarmı diye düşünmediğim yediğim tatlıları hamur işlerini
yorulmadan yürüdüğüm yolları
eşimi
oje sürmeyi
tırnaklarımı uzatmayı
zırt pırt tuvalete gitmemeyi
sıcak duş almayı
özleeediiimmmmmmmmmmmmmm
ama enn çok ennn çokk oğlumu özlediimmm.hepsine razıyımmm oğlum sağlıkla gelsinn yeterkii
kızlar dun emzık aldım ogluma nuk kaucuk uclu nuby sılıkon uclu artık hangısını alırsa dedım
bırtanede bıberon almak ıstedım ama okadar cok cesıt varkı secemedım anne gogsune en yakın olan uclulardan almak lazımmıs bırde dıkkatımı bısey cektı bıberonlar hep plastıktı cam hıc yoktu sızce cam olmayan bıberonlar saglıklmıdır?![]()
slm kızlar geçmişi okuyup hemen geldim nasılsınız bakalım? :92:
ben dr.umdan geliyorum tahlil göstercektim maşallah herşey ii çıktı bi de 1 haftadır geceleri dişim ağrıyo 4 e kdar uyutmuyo onu söyledim dişçiye gönderdi ve son karar pazartesi çekilcek ama ben çoooook korkuyorum yaa :18:
merhaba kızlar
hastaneden grldim siteyi açtım ve yemeğe gittim
geri eldiğimdede geçmişe şöyle bir bakayım dedim
ancak yazıyorum nstye bağladılar
şükürki çok güzel çıktı kalp atışı sancı yok 10 gün sonra kontrole gideceğim
kızlarrrrrrrrrr benim boğazım açıldıııııııı gözümün önünden herşey geçiyooo.
akşama da balık varsıkıldım yemek istemiyorumm onuu.ben şımarmak istiyorum başka başka şeyler istiyorummm.başlıcam şimdi şekerinedeeee diyetine deeee
ya kızlar canım dünden beri ıslak kek istiyodu valla kalktım yaptım az önce ammannn şeker şeker neerey kadar dimi ama
heheeh biz lisede bile yapıyoruz hala:81:
akşama kötü oluyor ama çok fazla karıştırınca vede çok kaçırınca
kızlarrrrrr biz hediyemizi kargoya verdik bugün en geç 2 gün sonra elinde inşallah arkadaşımızın
umarım beğenir yolladıklarımızı![]()
afiyet olsun gözdecim bak yakın olsaydık gelirdim kekini yemeye eşimde geç gelecek bugün ooffffffffff
vakit geçmiyorrr birde ikindin çayla bişeyler hazırladım kendime fazla kaçırmışım daralıyorum şimdiii zor nefes alıyorum vallaa
ah gözde az önce sevinç yazmış şimdi de sen, şeker şeker son 2 ay sabredelim gene de. çok abartma tadına bak bir dilim (kalanı da yarın yersin- bu son cümle bilinçaltıma ait yeme diyorum ama benm bile yiyesim var)
boş ver canım afiyet şeker olsun.
ben de yolladım hediyemi, 2 gün sonra gidiyormuş. ne güzel hafta sonu hediye topiği şenleniyor gene desene
aa valla canım gelseydin berbaer yerdik.taşınsaydın sen şu kardelene bak kapar gelirdim kekimi:)şimdi nerdeydin sen
mrb kızlar nasılsınız?
sabahtan girdim ama yine her zamanki gibi bakım vardı sitede....
dışarı çıktık kocabeyoğlu pasajına gittik bi gecelik alayım diye düşündüydüm ama istedğim gibi bişi bulamadım bende almaktan vazcaydım....
kızımızın çantasını aldıkk...baya uyguna geldi çantamızı hazırlayınca fotosunu ekleriz inş....
kapı süs yapmak için malzemelere baktım önce cesaret edemedim ama eve glince kendim yapmaya karar verdim yapan arkadaşlardan lazım olan malzemeleri yazarsa çook sevinirim...
sakaryada oturuyorum şimdi uzağız malesef canım yaza ev almayı düşünüyoruz inşlllh tayin felan olmazsak gelicem o tarafa annemde sana yakın çünkü şükrüye onsun ilkokul var biliyormusun karşısında oturuyor hayırlısı bakalm
biliyorum canım çok yakın bana hatta bizim sitenin bütün çocukları orda :)gel valla yazın beraber yürüyüş yapıp doğum kilolarını veririz:))
inşlhhhh canım valla bu yemeyle benim kilolor zor verilir heralde gerçi şimdilik 10 kilo aldım ama daha 7 haftamız var bakalım kaç kilo daha gelecek
bende 7 kilo aldım 10 kiloyla bitirmeyi planlıyorum ama bakalım nolcak.gerçi emzirince verilir diyo herkes ama ksımet.
neyse kızlar ben kaçtım.dün ali efendiyle çok sinirlendim şimdi gidip haluğu izleyim neşem yerine gelsin :)
Selam kizlar besikler konusuna odamizi ekledim
Bakmak istersenizz
Bugun tum evi supurdum. Annemgilin ev 3 katli off çok yoruldum daha sonra kizimin odasinin utulenecegi seyleri vardi onlari hallettim.
Simdi yerimden kalkamiyorum![]()
canım ben içine denizde yüzdüğümüz sosislerden aldım üstüne organze doladık fırfırlar için duvak tülü süsler içinde kafana göre takıl ben keçeden ayıcık aldım bebek kelebek bir de evde olan incileri kullandım başka bişey yoktu sanırım
çok güzel olmuş canım o kenarlarına duvak tülünden yaptığın süsleri nasıl yaptın anlatırmısın?bide organze demişsin ya organze kurdele ile yoksa ayrıca kumaş mı aldın?köpüğün üstünü ilk olarak kalın kurdele ile kaplasak olmaz mı?bide bişi daha sorcam silikon tabancası nerlerde satılır?benim bi tane kumaş yapıştırıcım var ama sanırım silikon daha sağlam olurr demi...işte bizim kapı süsümüz
ohh canım afiyet olsun bende dün şeytana uyup mozaik pasta yaptımmya kızlar canım dünden beri ıslak kek istiyodu valla kalktım yaptım az önce ammannn şeker şeker neerey kadar dimi ama
canım ankaradasın galiba kocabeyoğlu deyince ben de bugun aldım süs malzemelerini çok güzel şeyler var ve hepsi 8.5 tuttu orda söylerler ne lazım kafana göre takılırsın izmir caddesinde meşhur peynircinin yanında bi yer var düğme-yün satıyo bide alemdar pasajı mı ne orda var tek süs malzemesi satıyo ama belki bildiğin yer varsa daha ucuza getirbilirsin
oda çok güzel olmuş canım, sepetler filan çok özenmişsin besbelli ellerine sağlık iyi günlerde kullansın yazel.
ayrıca sabah gördüm ama yazamadım makyaj konusunda süpermişsin, ben hiç anlamam öylesine yapıyorum birşeyler. sen bir ara ders ver bize azcık geliştirelim kendimizi