2011 Şubat Bebekleri Geliyor

CaglayanCicek

Sevil Hümasını bekliyor
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
6.265
1
156
Yalova
Bu seneki minişler biraz erkenci olmaya başladılar ve bizimde ilk minişimiz geldi

| Annenin Nicki | Doğum Haftası | Doğum Tarihi | Bebeğin Boyu-Kilosu | Cinsiyeti | İsmi | Doğum Şekli | Durumu | BuSeMmMm | 30 | 10.12.10 | 40 cm- 1.400 gr | Erkek | Altuğ | Sezeryan | Küvezde | Moonsun82 | 34 | 21.12.10 | 45 cm - 2.070gr | Erkek | Yiğit | Sezeryan | İyi / Evde | Pnrgl | | | | Erkek | Kağan | Sezeryan |
| ilknurgk | 32+5 | | | Kız | Naz | Sezeryan | Hastanede Küvezde |

| Buket111 | 35 | 07.01.11 | 48cm - 2.660gr | Erkek | | Normal | İyi / Evde
| Evridiki | 38+1 | 20.01.2011 | 48cm-3000kg | Kız | Asya Dila | Sezeryan | İyi / Evde | Sevim_li | | | | Erkek | | | | Selomex | | 09.01.11 | 4.100gr | Erkek | Ersel | Sezeryan | İyi / Evde
| Mimix | | 24.01.11 | 50cm - 3.460gr | Kız | Miyasem | Normal Doğum | Evde / İyi |

| Yesimpk35 | | 24.01.11 | 52cm - 3.730gr | Erkek | | Sezeryan | İyi / Evde | Zug | | 27.01.11 | 3.080gr | Erkek | | | Evde / İyi | Red_cake | | 27.01.11 | 3.300gr | Erkek | Umut | Sezeryan | İyi / Evde
| Too_be | | 29.01.10 | 48cm-3000gr | Kız | | Sezeryan | Evde / İyi |

Son düzenleme:
aaa hakikaten çok acele etmiş minikk.. hoşgelmiş inşallah sağlıklı büyütmeyi nasip eder Allah annesine babasına..

aa ilk minişimiz gelmiş.Rabbim sağlıklı ömürler versin.heyecanım daha da arttı bu haberle bak şimdi:18:

inanmıyorummm .................. zaten busemmm iyi değildi sonunda oldu demekki maşallahhh Allah analı babalı büyütsün sağlıklı olsun inşallah

Aaaaa inanamıyorum ya . Hem sevindim hem de merak ettim. İnşallah saglık durumları iyidir.

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

allah sağlıklı uzun ömürler versin minik oğlumuza inş bir an evvel toparlanır evine annesinin kucağına döner

Allahım nazarlardan saklısın sağlıkla gelişsin inşallah ya gözlerim doldu topiği görünce
Rabbim sen busemi ve meleğini koru sağlıkla evlerine dönsünler inşş
darısı bizim bebişlerimize bakalım sabırsız minişler bunlarrr

Canim bende tam liste ile konuyu aciyordum sen benden önce davrandin listeyi yollayimda ekle sayfanin ilk mesajina

umarım herşey yolundadır.. ALTUĞ bebeğe allahım sağlıklı, mutlu , huzurlu, analı- babalı büyümeyi nasip etsin inşallahh ..

Son düzenleme:
Busecim tebrik ederim canim.. Allah anali babali büyütsüüünn
Ilk bebi$imiz senin oglu$ oldu bakalim 2. kimin olacak

Gercekten cok erken gelmis ya, insallah sagligi yerindedir. Tebrik ediyorum annemizi.

Insallah cabucak toparlanip evlerine giderler, hayirli olsun tekrardan

hoşgeldin bebek....topiğimizin ilk gözağrısııı olduu...busecimm geçmiş olsun...Allah analı babalı büyütsün canım...umarım herşey güzel olurr

görüyor musunuz Altuğ bebeği uyanıklık yaptı bizim bebişlerden 1 yaş büyük oldu şimdi.o 2010 doğumlu bizimkiler 2011 olacakk.abi oldu bizimkilere

inanmıyoruuuummm demek ılk melegımız geldı hosgeldın ALTUG bebek..
hep aacaba ılk acılısı kım yapıcak derdım demek busem oldu zaten sınyallerı vermıstı. bakalım kapanıs kımden gelıcek.
Rabbım ıkısınede saglık sıhhat versın de bı an once saglıcakla aramıza donsunler.
dogum nasıl oldu acaba sezeryanmı normal mı? cok sevındım ve coook heycanlandım bendee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…