2011 Şubat Bebekleri Geliyor

Çok şaşırdım ve heyecanlandım biz daha eşyalarını tam alamadık bu hafta alıcaz çoğunu.İnşallah o kadar aceleci olmaz bizimki... Bu arada Altuğ inş. bir an önce toparlanır ve annesi ve babasıyla evine döner.Dualarımız sizinle buseeemmm.

ben aceleci bebeklerin hep bir mucize olduğunu düşünürüm.hayata sımsıkı tutunurlar erken gelmiş olsalar bile...altuğ bebek de güçlü bir bebek olacak buna inan annesi...
yazdıklarını okudum busemm,çok geçmiş olsun ve emin ol geçecek zor olan herşey..
Allah sağlıkla kucağına alıp,bir ömür koklamayı nasip etsin inşallah...

Allah Sağlık Sıhatle Büyümeyi Nasip Etsn Maşallah Aceleci Bebeğimize.. Ne Acelen Vardı Be Kuzum İçerisi Daha Güzeldir Eminim ;}

busecim ins bebeğini sağlıklı bir sekılde evinize götürürsün en kısa zamanda allahım sana bagıslasın oglunu ıns dualarımız senınle ve bebegınle ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN INS

Busecim dualarım seninle ve minik Altuğ ile, ben kendimde 30 haftalık doğmuşum bunun hep mucize olduğuna inanır annem şimdi 30 yaşına geldim inşallah senin oğluşununda 30 yaşında olduğunu gösterir Allah sana

2011 ocak annelerindenim bizimkiler erken geliyor derken sizdende haber görmek çok daha fazla heyecanlandırdı açıkçası.. altuğ bebeğe acil şifalar diliyorum en kısa zamanda iyi olacak güçlenecek inş ve inş annesinin kollarında olacak sağlıkla sıhatle dualarım sizinle..

Busem Allah yardımcın olsun, dualarımız seninle... İyi düşün, iyi olsun! Altuğ bebek sağlıklı uzun bir ömür sürsün.

busecimm gözün aydın canım..hayırlı olsun..tatlı bebeğin biraz erkenci çıktı..bakalım bizimkiler ne zaman doğacak..inşallah bir sıkıntı olmadan büyümeye devam eder ve kucağına alırsın..
çok güçlü bir bebek olacak inşallah..Allah yardımcınız olsun canım benim..Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın:)))
senin adına çok sevindim..

busem 2. bebişte bizden yiğit bebekte dünyaya geldi
çok üzüldüm erken doğum olduğu için ama şimdi oğlumla evdeyiz şükürler olsun
küveze alınmadı yanıma verildi ama miniminnacık kıyamıyorum mis kokuluma sürekli ağlıyorum ona birşeyolacak diye canım çok yandı kızlar anlatamam oğlum için
ama dünyanın en güzelşeyiymiş sürekli onu izliyorum özlüyorum acılarımı bile unuttururuyor bana

şoktayım maşallah yiğitimize topiğin abileri onlar...

fotğrafını bekliyoruz

aaa cnm ya sen de doğum yapmışsın.ay nasıl sevindim bebişinin de iyi olmasına.inşallah böyle devam eder.bi sorun çıkmadan büyütürsün oğluşunu.Allah uzun ömür versin cnm..

topiğimizin ikinci erke hoşgeldin YİĞİT bebek
Rabbim sana sağlıklı hayırlı ömürler versin annene babana bağışlasın seni
cnm onu kokla bnm yerime

maşallahhhh adı gibi yiğit olcak oğluşumuz merak etme annesii sen üzülme mis kokusunu çek boll boliçineee

maşallah yiğit bebeğe hemen toparlansın da koca yiğit adam olsun inş gözün aydın canım alllah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…