2011 Şubat Bebekleri Geliyor

Hoşgeldin Aramıza Minik Altuğ

Busemm gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün
başlığı görünce şok oldumm
umarım ikinizde iyisinizdir.Haberlerini bekliyoruz

hERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLERR.. KAÇAK OLARAK HASTANEDEN 2 DK LIĞINA NETE GİRDİM :)
BİZ İİZZ.. BEBEĞİMİZ YOĞUN BAKIMDA. BEN HALA GÖZLEM ALTINDAYIM. 30 HAFTADA DOĞDU OĞLUM.. 30 HAFTADA TAKILI KALMIŞIZ:)) ŞİMDİLİK BU KADAR.. SAKINNN TEKK DOKTORA BAĞLI KALMAYIN... HEPİNİZİ ÖPTMMM.

kızlar topiği görünce gözlerime inanamadım nasıl yani dedim resmen bize daha çok var ama
busem geçmiş olsun Allahım oğluna ve sana güç sağlık versin biraz erkenci ama daha dayanamadı demekki senin hasretine umarım ikinizde çok çok iyisinizdir
bende bir garip hissettim yaaa kızlar artık hızlıca sona yaklaşıyoruz sanırım
bebişlerimiz hızlı gelmek isteselerde inşallah sağlıkla gelirler önemli olan o
valla bu yazıyı okuyunca oğlum hareketlendi sakin sakin duruyordu normalde oda heyecan yaptı :18::18::18:

hayırlı olsunn buseeemm
sağlıkla evinize kavuşup oğluşunla anlatırsın maceranı hepimiz merakla bekliyoruz bak
ayyy kızlar daha da heyecanlandım yavaş yavaş geliyo minişlerimiz

Ay ay masallah.. Allah sana ve kuzucuguna saglik sihat versin tez zamanda insallah.. Cok erken gelmis ilk bebisimiz ama olsun saglikli olsunda gerisi pekte muhim degil. BuSeeMMM en kisa zamanda bebisine kavusmani diliyorum.. Cok heyecan yaptim bi an..

Allah nazarlardan saklasin..

ayy bende şimdi gördğm busemm arkadaşımıza ve minik prensimize hayırlı uzun ömürler nasip etsin Allah.

Çok sevindim ve heyecan yaptım bende biz ne zaman yazıcaz acaba buraya

halaa şoktayımm aceleci paşamız start verdiii.sağ sağlim evinize ulaşın canımm.sonrada ilk fotomuzu bekliyoruz inşallahh.

Busecim tebrik ederim canim.. Geçmiş olsun...
Allah anali babali büyütsüüünn inşallah
Binik oğluşumuz hemencik büyüyüp annesinin mis kokusuna kavuşsun inşallah

busemmm ç.içisin şimdi gördüm.sen ve oğluş nasıl?merak ediyoruz hepimiz sizi.inşalah ikinizinde sağlığı iyidir.Rabbim biran önce sağlıcakla evinize dönmeyi nasip etsin.

Tekrar saolun arkadaşlar..
Oğlum el kadar hayata tutunmaya çalışıyor, içim acıyor.. Tek istediğim bol bol oğluma dua etmeniz..
Solunum sıkıntımız çok fazla hala makinaya bağlı. BuGün antibiyotiğe başlandı daha ii olmasını bekliyoruz 2-3 gün içinde.
Bu arada Çağlayancım 32 haftada doğmadı benim miniğim. 30 haftalık oldu. Çünkü 30 haftadan sonra tansiyondan dolayı hiç büyümemiş.. Doğum tarihimiz 10 aralık 2010 adımız Altuğ.

Busecim Allah Analı Babalı büyütsün.İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur küçük Altuğ.Canım içimizde en aceleci sendin odasını ve eşyalarını ilk önce sen tamamalamıştın oğlunda sana çekmiş aceleci biraz sanırım :)))) İnşallah en kısa zamanda iyileşsin ve güzel odasına ve ailenize kavuşsun.....

Tamam canım düzelttim.Güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız minik oğlumuz altuğla birlikte

maşallah oğluna cnm sana da geçmiş olsun. inşallah hergün çok daha iyiye gider ve hemencecik toplar gör bak. bütün dualarım sizinle umarım en kısa sürede evinize yuvanıza sağlıkla dönersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…