- Konu Sahibi CaglayanCicek
-
hERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLERR.. KAÇAK OLARAK HASTANEDEN 2 DK LIĞINA NETE GİRDİM :)
BİZ İİZZ.. BEBEĞİMİZ YOĞUN BAKIMDA. BEN HALA GÖZLEM ALTINDAYIM. 30 HAFTADA DOĞDU OĞLUM.. 30 HAFTADA TAKILI KALMIŞIZ:)) ŞİMDİLİK BU KADAR.. SAKINNN TEKK DOKTORA BAĞLI KALMAYIN... HEPİNİZİ ÖPTMMM.
acaba sıradaki kim? :)
Tekrar saolun arkadaşlar..
Oğlum el kadar hayata tutunmaya çalışıyor, içim acıyor.. Tek istediğim bol bol oğluma dua etmeniz..
Solunum sıkıntımız çok fazla hala makinaya bağlı. BuGün antibiyotiğe başlandı daha ii olmasını bekliyoruz 2-3 gün içinde.
Bu arada Çağlayancım 32 haftada doğmadı benim miniğim. 30 haftalık oldu. Çünkü 30 haftadan sonra tansiyondan dolayı hiç büyümemiş.. Doğum tarihimiz 10 aralık 2010 adımız Altuğ.
Oğlum el kadar hayata tutunmaya çalışıyor, içim acıyor.. Tek istediğim bol bol oğluma dua etmeniz..
Solunum sıkıntımız çok fazla hala makinaya bağlı. BuGün antibiyotiğe başlandı daha ii olmasını bekliyoruz 2-3 gün içinde.
Bu arada Çağlayancım 32 haftada doğmadı benim miniğim. 30 haftalık oldu. Çünkü 30 haftadan sonra tansiyondan dolayı hiç büyümemiş.. Doğum tarihimiz 10 aralık 2010 adımız Altuğ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?