2011 Şubat Bebeklerinin Fotoğrafları

şimdi tek tek hepinizin miniklerine baktım da maşallah bu kuzulara şubat bebişlerinin hepsi birbirinden güzel

gözdeeeee

41 kere maşallahh yaaaa.o nasıl güzellik öylee.
boşuna anasına bak kızını al dememişlerrrrrr
maşallahh size çok güzelsinizzz

Kızlar Allah bağoşlasın hepinizin de yavruları çok tatlı çok güzeller MAŞALLAH hepsine... Ben de güzel kızım Doğa mızın resmini koyayım Maşallah kızıma...

yerim ben seni yaaa maşallah çok tatlı cnm...

gözdeeeee

41 kere maşallahh yaaaa.o nasıl güzellik öylee.
boşuna anasına bak kızını al dememişlerrrrrr
maşallahh size çok güzelsinizzz

hayyy maşallahhhh pekte güzelmiş umay hanımımız ayy inanamıyorum yaa ne ara doğurdunuz bide kocaman olmuşlar bunlar öp bizim için gıdışlarındann annesii

Gözdecim süpersiniz anne-kız, maşallah ikinize de

hepinize çok teşekkür ederiz teyzoşlarrr

Güzel kızımız Doğa 4 günlükkenEki Görüntüle 144335

allahım nasıl bi güzelliktir bu... 41 kere maşşallah...melek mübarek..kaderi güzel olur inş
Çok tşkr ederim canım amin inşallah hepimizin çocuklarının kaderi güzel olur inşallah

hepinize çok teşekkür ederiz teyzoşlarrr

yaa bu şubat minişlerinin hepsi süpeeerrrrr

Evet gerçekten de bütün şubat minişlerine maşallah çok şirinler.Çok tşkr ederiz hepinize teyzeleri

Gözde ,Ela maşallah kızlarınıza Gözdecim kızını sana çok benzettim.Elacım senin kızında babasını andırdı bana ne dersin?

Gözde ,Ela maşallah kızlarınıza Gözdecim kızını sana çok benzettim.Elacım senin kızında babasını andırdı bana ne dersin?

saol canım
bende bana benzetiyorum:)) ama kayınpederime benzetenler var :))

Kızlar bebeklerinizin hepsine birden 41 kere maaşallah
Rabbim hayırlı, sağlıklı uzun ömürler versin inşaallah.
Yeni doğmuş bebekler ne kadar da güzel duruyorlar yaa.
Benim kızım 4 aylık oldu bile
Her halleri çok güzel ama dünyaya geldikleri ilk günler bir başka

kızlar hepinizin bebişlerini allah esirgesin 41 kere maşallah hepsi birbirinden güzel.allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…