2011 Şubat Bebeklerinin Fotoğrafları

violina

oğluşum canımsın
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
288
0
96
Samsun
hadi kızlar madem bizim aceleci minikler gelmeye başladılar fotoğraflarını buraya ekleyelim de doya doya bakalım onlara

kocaman bi maşallahhh ASYA DİLA YA Rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin.hayırlı evlat olsun inşallah.darısı bizim başımıza.bizde böyle fotomuzu ekleyeceğimiz günleri sabırsızlıkla bekliyoruz.

Evridiki maşallah canım bebişine yeni doğan bebişler illaki çirkin olucak diye bişey yok demekki şunun güzelliğine baksanaaa kırkbir kere maşallah Asya Dila'ya canım benim

Son düzenleme:
maaşallah çok tatlı kızın ALLAHIM ANALI BABALI BÜYÜTSÜN ömrü uzun olsun sansı bahtı acık olsun ıns yüzü hep gülsün

Ayyy Aman Allahım Çok Güzel Bi Bebek Maşallah. Çok Duygulandım Biz de Kucağımıza Böyle Şirin Bişey Alıcaz Düşününce İnanasım Gelmiyor..

MAŞALLAH Bebeğine Evridiki.. Ne Mutlu Sana..

maşallah sana tü tü tü 41 kere Asya Dila ne kadar güzel bir bebeksin sen öyle çok tatlı , böyle gördükçe daha da sabırsızlanıyorum hadi Allhım bu güzel anı hepimize nasip et

Son düzenleme:
oyy oyy oyyy ben bu topiği görmemişim

maşallahh süphanallahhh bu ne güzellikkk

öfff valla iyice sabırsızlandımm benn

41,5 kere maşallah Asya Dila ya sana da çok geçmiş olsun arkadaşım bebeğini hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde büyütürsün inşallah

mash cok guzel bı bebek ble gordukce heyanım bı kat daha artıyo ufff hayırlısıyla bızde bebıslerımıze kavussak bıran once

maşallah asya dilaya. Annesi ne tatlı bu bebiş ya. benim bebeğim daha çok küçük biraz büyüsün bende eklerim resmini

maaşallah barekallah cnm çok tatlı yaa
darısı bizim başımıza inşallah sağlıkla büyüsün asya dilamız

maşallahmaşallahmaşallah
Allah analı babalı büyütsün böyle gördükçe kendi bebişimi daha çok merakediyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…