2011 Şubat Bebeklerinin Kilo-Boy Takip Çizelgesi

çok geçmiş olsun...inşallah düzelir canım ya...15. haftada bebeğimin karnında kist olduğunu söylemişlerdi ama geçen hafta çapada kontrolümüz vardı ve hiç bişey çıkmadı...umarım sizinde böyle olur...gerçi bizim sıkıntımız yine bitmedi...lateral ventriküler atriyal bölge denen bi odacık varmış beyinde ve büyük olması bazı arazlar yaratabiliyomuş çocukta...bizimki sınırda çıktı...çarşamba çapada nöroloji konseyi bakıcak...artık doktora gitmek istemiyorum...her gidişimde yeni bi problem çıkıyo...bu korkulardan dolayı daha bi çorap bile alamadım kızıma...

Allah bütün çocukları korusun,bizimkileri de sağ sağlim kucağımıza almayı nasib etsin...

bizimki de küçük olcak sanırım..25+1 722gr..inşallah ilerde eksiğini tamamlar..

1100-1200 gr arasiyiz bizde :)

Son düzenleme:
bizde sata göre 26 haftalığız ama drda 28+2 haftalık çıktık oğluşum iki hafta önden gidiyor kilosuda 871 gr olmuş

anaaaa kızzlarrr benim kız topaç gibi o zaman maşallah....okudukça sizinkileri bi tuhaf hissettim kendimi.27 haftalığız bugün doktora gittik 1200 civarı dedi doktorumuz ve boyumuz da bacak boyumuz da uzun olacakmış....

çarşamba giittik bizde 27+3 tük 1200 gr 37 cm dedii kuzumaa maşallahhhhhhhhhh diyeyimde nazar değdirmeyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…