2011 Şubat Bebeklerinin Kilo-Boy Takip Çizelgesi

benim kızımda 26+6 da 1.300 gr olmuştu ama önde gidiyoruz dedi dr amcamız

benim böcek 26+4 te 1000gr kadardı. günde ortalama 25 gr alıo çözdük biz

Benim oğlum da 27+6'da 1300 gram doktorumuz 1 hafta kadar önden gittiğini söyledi:)

TAM 24.HAFTADA GİTMİŞTİM DOKTORA 700GR.DEDİ NORMALMİŞ ÖYLE SÖYLEDİ ŞİMDİ 27. HAFTADAYIM İÇİMDE DAHA DA BÜYÜDÜĞÜNÜ HAREKETLERİNDEN HİSSEDEBİLİYORUM :) ALLAH HEPİMİZE SAĞLIKLI BEBEKLER NASİP ETSİN İNŞ.

dün gittim doktora 29+2 haftadayım paşam 1719 kg prensesim ise 1644 gr. doktor tombul bebek olacak galiba dedi. tosuncuklarım benim ultrasonda haftası 30+2 çıktı bir hafta önde gidiyolar.

aranıza yeni katıldım adım zuhal , kızım olacak inşallah , 29+4 te doktora gittiğimde 1588 gr ağırlığındaydı ...

28+4 1300 gr 40 cm kılo haftasıyla uyumluymus boyu uzun olucakmıs bakalım kısmet.

bugün yani 30+6da gittim gelisimi bi hafta ilerde kilo cok degil ama normal rahat bi dogum yxapcaksin dedi, biricik kizim 1700 gr ve 40 cm

maşallah bebişlere kızlar bedne kilosunu çok merak ediyorum bu haftadoğum hastanesine sırf kilosunu öğrenemek için gitmeyi düşnüyoyrum:) özele daha 2 hafta varrr

28+0 da yani bugün gittim doktora 1050gr dedi biraz ufak bir bebek olacakmış oğlum. çok üzüldüm yediklerimede dikkat ediyorum niye zayıf benim oğlum

28+2 de gittim ve kafa ve karin olculerine gore 1190 gram cikiyor. Benim prensesimde biraz ufak sanirim, ama doktor pek ustunde durmadi, kendi cizelgesini takip ediyor dedi

maşallah mimixcimmm

saol cnmmmm

28+0 da yani bugün gittim doktora 1050gr dedi biraz ufak bir bebek olacakmış oğlum. çok üzüldüm yediklerimede dikkat ediyorum niye zayıf benim oğlum

süt yogurt ceviz ve yumurta yemeye calis özellikle son ayda gece uyaninca süt icin diyolar, bebisim asiri zayif olmazsa abartmiycam normal dogum istiyorum zorlamasin beni bebem =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…