Merhaba ilk tüp bebek tedavim bu buradan sohbet edelim canlarım. dün ilk muayenemi oldum.
eşimde sperm düşüklüğü var. benim ise bütün herşey normal çok şükür.
Tüm bu yolda tedaviye başlayanların Rabbim yüzlerini göldürsün. Hepimize mucizelerimizi biran önce göndersin inş.
hepimiz inş. yakında teker teker böyle oluruzz.
mrb arkadaşlar bende subat sonu ikinciyi deniycem inşallah bu kez olacak umarım hepimiz mutlu sonla bitiririz bu serüveni şimdiden kolay gelsin hepimize
Merhaba ilk tüp bebek tedavim bu buradan sohbet edelim canlarım. dün ilk muayenemi oldum.
eşimde sperm düşüklüğü var. benim ise bütün herşey normal çok şükür.
Tüm bu yolda tedaviye başlayanların Rabbim yüzlerini göldürsün. Hepimize mucizelerimizi biran önce göndersin inş.
hepimiz inş. yakında teker teker böyle oluruzz.
mrb arkadaşlar bende kısmet olursa şubat sonu mart başı başlıyorum 2. denemem olucak..sizin ilkmi 2.mi..ALLAH yardımcımız olsun inşallah.
merhaba kızlar, bende bu ayın sonu gibi adet olunca tedaviye başlıyorum Allah kısmet ederse. bu topic uğur getirir inşallah bize. bol şanslar..
Merhaba arkadaşlar,
Ben de ha bugün ha yarın derken galiba nihayet Şubat sonu başlıyorum 2. denememe.. (yeni aksilikler çıkmazsa tabi..)
İnşallah en geç Aralıkta hepimiz minik mucizelerimize kavuşuruz..
mrb arkadaşlar bende kısmet olursa şubat sonu mart başı başlıyorum 2. denemem olucak..sizin ilkmi 2.mi..ALLAH yardımcımız olsun inşallah.
merhaba ben de 15 gün sonra başlayacağım inşallah.benim 5.denemem.rabbim yardımcımız olsun inşallah.
Canlarım inşallah yavrularımıza hepbirlikte kavuşuruz
kan tahlilleri istemişti tüp bebek merkezi onları yaptırdım hepsini kolum çok ağrıyor. Nolursun bebeğim anneni fazla bekletme diye dua ediyorum. inşallah dinler beni.
benim ilk denemem hiç bilgim yok bu siteden arkadaşlarım yardımcı oluyor sağolsunlar çok destek oldular. özellikle haleve çok teşekkür ediyorum canım benim.
merhaba ben de 15 gün sonra başlayacağım inşallah.benim 5.denemem.rabbim yardımcımız olsun inşallah.
hayırlı olsun canım inşallah beeğine kavuşursun
inşallah Ayşecim aksilik çıkmazda bian önce tedavine başlarsın canım
canım hemen hemen aynı zamanda başlıyoruz sanıım benim 2. denemem olucak ama dondurulmuşlarımla olacak Allahım izin verirse inşallah
hayırlı olsun canım inşallah bu 5. denemen son olur canım ve bebeğine kavuşursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?