canım 5. denemenin hepsimi negatifle sonuçlandı..
aşılamada varmı yoksa hepsi tüp bebekmi..
ALLAHım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah hepimiz hemileyiz diye yazarız bu topiğe inaşallah..
Rabbim ins, bu sefere gonlune gore verir arkadasim, cok maddi manevi mesaketli bir yol rabbim bu sefer yuzunu guldurur ins. Benimde 4 deneme olcak arkadasim... allah hepimizin yardimcisi olsun
bende hasta olunca iğnelere başlıyıcam belki aynı günlere denk geliriz canım..
yüreğinde evlat hasretiyle yaşayanlara dua etmeden kendime hiç etmedim önce sizler için istedim rabbimden hayırlı sağlıklı evlat sonrada kendim için..
kuran hocamız birbirinize dua edin dedi birbirimizin dualarına çok ihtiyacımız var arkadaşlar..
ALLAH emaklerimizi boşa çıkarmasın kucaklarımızı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah..
Merhaba Arkadaslar, hepinizin tedavisi simdiden hayirli olsun, bende subat adeteimle basliycam ins. Gecen ay 17 sinde olmustuk bakalimmm bu ay beklemedeyiz, benim'de dorduncu denemem olcak dondurlmuslar'la tedavim yanii daha az stressiz, ignesiz LOL Yurtdisinda yasiyorum , BUTUN YARISMACI ARKADASLARA BASARILAR....
canım 5. denemenin hepsimi negatifle sonuçlandı..
aşılamada varmı yoksa hepsi tüp bebekmi..
ALLAHım emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah hepimiz hemileyiz diye yazarız bu topiğe inaşallah..
amin inşallah canım.ben de uzun protokolle 9 Şubatta başlıyrum inşallah.adetim de ayın 18'i gibi inşallah.rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
amminn inşallah hepimiz meleklerimize kavuşuruz hayırlısıyla..
evet yolumuz meşakatli maddi olarak giden geliyoda manevi olarak daha geç kapanıyo boşluklar ALLAH hepimizin yardımcısı olsun sennde son olur inşallah kavuşursun yavruna..
aynı zamanda başlıyoruz harhalde.rabbim yaardımcımız olsun inşallah.
Herkese merhaba bu iğne öncesi olan ilaçlar yani doğum kontrol , elevit, corasprin beni mahvediyor miğdem bulanıyor.
bugün 6 gün oldu inş. bu şekilde devam etmez Allah'tan iştah gitti ama gelirmi bilmiyorum akşam yemek yemiyorum artık yiyecek olursamda az yiyorum yani dikkat ediyorum. tedavi öncesi biraz kilo vermeye uğraşıyorum. Allah'ım mucizelerimizi tez gönder yarabbim.
Herkese merhaba bu iğne öncesi olan ilaçlar yani doğum kontrol , elevit, corasprin beni mahvediyor miğdem bulanıyor.
bugün 6 gün oldu inş. bu şekilde devam etmez Allah'tan iştah gitti ama gelirmi bilmiyorum akşam yemek yemiyorum artık yiyecek olursamda az yiyorum yani dikkat ediyorum. tedavi öncesi biraz kilo vermeye uğraşıyorum. Allah'ım mucizelerimizi tez gönder yarabbim.
ay bende uzun protokolle başladım geçen ay 12 sinde adet olmuştum ama bu iğneler geciktirebilirmiş, beklemek çok zorrrr bi de aklımdan çıkmıyo ne olacak ne bitecek diye, stresli değilim hiç bişeyden korkmuyorum(ah bide kendim yapabilsem şu iğneleri kendime) amaaaa olsun hemennnn sonuç olumlu olsunn hepbirlikte inşallah:78:
bende yapamadım hiç kendi iğnelerimi çok şükür ki bu sefer ki tedavim dondurulmuşlarımla olucak o yüzden iğne derdim yok Allahım çabalarının karşılığını boş çıkarmaz inşallah canım bu arada mayada başlamışsın tedaviye eğer Medicana olmasaydı bizde mayada başlayacaktık ama nasip işte canım Maya yı bende beğendim Osman bey güven verici konuşuyor bide macs yöntemi hiçbi yerde yok ya ona güvendik benim eşimde sorun olduğu için bakalım iki dondurulmuşlarlar deneme şansım daha var eğer olmazsa (ki inşallah olur inşallah) bende mayaya gitmeyi düşünüyorum
evet ne yazık ki hepsi negatifti.hepsi tüp bebek.ben çok strse giriyorum ya ondan olmuyor ya da şimdiye kadar gittiğimiz merkezler doğru değildi.ya da rabbim bizi biraz daha sınamak istiyor.hayırlısı.inşallah rabbim bu sefer yüzümüzü gülgdürür.
inşallah olur seninde canım medicana yı da övüyolar ilk önce orasını düşündüm ama dediğin gibi bu macs olayını duyunca oraya gittik spermlerimizde sorun olduğu için. ilk tüp bebek denemem o yüzden heyecanlıyım bakalım allahın dediği olur
istanbuldamısın ankaradamısın sen
ben daha iğnelerime başlayamadım mart ayında başlayacağım ama nasıl olucak bilemiyorum cesaret yok fazla bende inş. yapmayı başarırım.
Halev canım bu iğneler 10 gün günde 2 adetmi vuruluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?