• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

Dew77 simdiden hyrli olsunndeyim umarim degrin gtgide yukselirrr cnmmm:78:

Kizlar saka gibi ama degerim yukselmis oyle asiri bir yukselme yok 12den 17ye ama dusus olmadigi surece sorun yok dedi doktorum....ama hala sevinmek icin erken onu biliyorum ama uzulemiyorumda ya inanamiyorum ama reglim hala bitmedi buna ragmen degerim dusmek yerine yukseliyor kizlar diger topiklerde hic benim gibi olan birini okudunuz mu?ariyorum tariyorum bulamiyorum....cok heyecnaliyim cumaya tekrar kan testim var kizlar dualarinizi eksik etmeyin....

Kizlar saka gibi ama degerim yukselmis oyle asiri bir yukselme yok 12den 17ye ama dusus olmadigi surece sorun yok dedi doktorum....ama hala sevinmek icin erken onu biliyorum ama uzulemiyorumda ya inanamiyorum ama reglim hala bitmedi buna ragmen degerim dusmek yerine yukseliyor kizlar diger topiklerde hic benim gibi olan birini okudunuz mu?ariyorum tariyorum bulamiyorum....cok heyecnaliyim cumaya tekrar kan testim var kizlar dualarinizi eksik etmeyin....

rabbimin işinden sual olunmaz derler..sabır ve dua ile bekle..inşaallah yavaş olan değerin birden artar ve sağıklı bir gebelik olur,,,hiiçç belli olmaz..bizler herşeyle imtihan oluyoruz işte napıcaksınn:61:tüpbebek te böyle olabiliyo herşey yaşanabi,liyor..rabbim kadirdir...dikkat etkendine,dünden beri merak ediyordum seni..bizi beklettin:40:

Canım inş. Cuma günü test değerin yükselir Rabbimin izniyle. niyetini bozma.

canım benim dualarım seninle ..inşallah yükselir ve hamilesindir...Allahım yar ve yardımcın olsun...

Kizlar saka gibi ama degerim yukselmis oyle asiri bir yukselme yok 12den 17ye ama dusus olmadigi surece sorun yok dedi doktorum....ama hala sevinmek icin erken onu biliyorum ama uzulemiyorumda ya inanamiyorum ama reglim hala bitmedi buna ragmen degerim dusmek yerine yukseliyor kizlar diger topiklerde hic benim gibi olan birini okudunuz mu?ariyorum tariyorum bulamiyorum....cok heyecnaliyim cumaya tekrar kan testim var kizlar dualarinizi eksik etmeyin.... [/Qkızlar bende bugün kan verdim sonuç öğleden sonra belli olacakmış baya heyecanlıyım canım inş seninde sonucun yükselir güzel haberler alırsın tüm isteyenlere nasip etsin Allahım inşallah.....

Son düzenleme:
Kizlar saka gibi ama degerim yukselmis oyle asiri bir yukselme yok 12den 17ye ama dusus olmadigi surece sorun yok dedi doktorum....ama hala sevinmek icin erken onu biliyorum ama uzulemiyorumda ya inanamiyorum ama reglim hala bitmedi buna ragmen degerim dusmek yerine yukseliyor kizlar diger topiklerde hic benim gibi olan birini okudunuz mu?ariyorum tariyorum bulamiyorum....cok heyecnaliyim cumaya tekrar kan testim var kizlar dualarinizi eksik etmeyin.... [/Qkızlar bende bugün kan verdim sonuç öğleden sonra belli olacakmış baya heyecanlıyım canım inş seninde sonucun yükselir güzel haberler alırsın tüm isteyenlere nasip etsin Allahım inşallah.....

amin inş arkadaşım allah hiç kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın amin:93:

benim ilk denemem canım 1 transfer yapıldı bende dün dayanamayıp evde idrarda baktım aynen dediğin gibi 2. çizgi silik çıktı ama ne kadar güvenmemiz gerek bilmiyorum neys eyarın güzel haberler alırız inş bugün de yaptın mı tekrar test sözde çok merak etmeyecektim ama gün yaklaştıkça merak ediyomuş insan bide ilk denemendede test yaptın mı onda nasıldı

onda test yapmadım cesaret edememiştim çok şükür pozitif çıktı çok mutluyum darısı diyer bekleyenlerin başına 117.3 çıktı sonuç salı tekrar gidicem kısmet olursa

sonucum çıktı 28.5 2 gün sonra tekrar yapılacak sizce bu sonuç nasıl

çoook güzel bence:)))sevin bence ve dikkat etkendine inşaallah 2gün sonra 2yede katlar değerin..hamilesinnn yaa negüzellllll:emir_bebek::emir_bebek:hele şükür biraz pozitifleri duyuyoruz burda artıkk bizden sonraaa:66:

:46:
onda test yapmadım cesaret edememiştim çok şükür pozitif çıktı çok mutluyum darısı diyer bekleyenlerin başına 117.3 çıktı sonuç salı tekrar gidicem kısmet olursa

2.denenmiş canım maaşallah değerin çok güzellll :46::46:inşallah bende 2.de alırım böyle güzel sonuçları,rabbim tamamına erdirsin sağlık içinde bebeğinşide kucağına alırsın inşaallah...bebğini yada bebekleriniii sev okşa bizlerede arkdaşlarınrından kuzucuklar,melekler göndersinler,nazlanmasınlar artık..çokzormuş böylesi brihasret beklemekkk....:43::43:onları hasretle bekliyoruz allahımmmmm sen bizede nasip et..sen oldedikten sonra oluverir herşeyyyy...

:46:

2.denenmiş canım maaşallah değerin çok güzellll :46::46:inşallah bende 2.de alırım böyle güzel sonuçları,rabbim tamamına erdirsin sağlık içinde bebeğinşide kucağına alırsın inşaallah...bebğini yada bebekleriniii sev okşa bizlerede arkdaşlarınrından kuzucuklar,melekler göndersinler,nazlanmasınlar artık..çokzormuş böylesi brihasret beklemekkk....:43::43:onları hasretle bekliyoruz allahımmmmm sen bizede nasip et..sen oldedikten sonra oluverir herşeyyyy...

s.a arkadaşım yoktan var eden rabbim inş birgün o tadı annelik tadını hepimize versin sabrımız tükenmeden inş bazen öle noktaya geliyomki tam sabrımın bitim anında allah karşıma sokakta hemen sakat hasta çocuklar çıkarıyor sonra kendime geliyom inş rabbim imtihanımızı zorlaştırmaz ol demesi yeterli yoktan var eder hepimize rabbi bebişlerimizi verir amin...:7:

çoook güzel bence:)))sevin bence ve dikkat etkendine inşaallah 2gün sonra 2yede katlar değerin..hamilesinnn yaa negüzellllll:emir_bebek::emir_bebek:hele şükür biraz pozitifleri duyuyoruz burda artıkk bizden sonraaa:66:

inş dediğin gibidir kdr ama bana sevinmede üzülmede kimyasal gebelikte olabilir düşebilir dediler hayırılısı artık inş darısı sana seninde güzel haberlerini alırız

Son düzenleme:
kizlar topigimiz epey asagilara kaymis herkes nerelerde?ben bugunde kan verdim bakalim bugun sonucumuz ne olacak?! haber veririm
umairm herlesin keyfi yerindedir...

kizlar topigimiz epey asagilara kaymis herkes nerelerde?ben bugunde kan verdim bakalim bugun sonucumuz ne olacak?! haber veririm
umairm herlesin keyfi yerindedir...

evet baya aşağılara kaymış kimse uğramıyor artık pek bende dün sonucumu aldım benimde düşük yarın yine yaptıracağım ben yazıyorum ama pek kimsenin sesi çıkmıyo.inşallah seninde değerin daha da yükselmiştir bugün sevinirsin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kizlar selam benim degerim 36ya cikti ama sevinemiyorum 3 olasiliktan bahsetti hemsire evet gebelik olabilir ama kalp atisini duymadan emin olamayiz sonogram yapacaklar diger olasilik plesenta buyurmus hamile sanarmis vucut,digeride dis gebelik bu ucuncu olasilik benim moralimi cok bozdu kizlar...sizce nedir durum?

Kizlar selam benim degerim 36ya cikti ama sevinemiyorum 3 olasiliktan bahsetti hemsire evet gebelik olabilir ama kalp atisini duymadan emin olamayiz sonogram yapacaklar diger olasilik plesenta buyurmus hamile sanarmis vucut,digeride dis gebelik bu ucuncu olasilik benim moralimi cok bozdu kizlar...sizce nedir durum?[/QUO

selam canım..üzüldüm ya seni çok merak etmiştim:44:tedavilerde olabiliyor ahhh cANIM bende 1.aşılamamda 84 çıktı düşün ya hamileyim dedim ama 2gün sonrası önemliydi sadece 94 oldu tabi hevesim kursağımda kaldı ve dışgeblik korkusu sardı beni sonrada 80e düştü ama şükür adet oldum1hafta gecikmeli dedim rabbim sağlık olsunda napalım..sende öyle düşün içini ferah tut biliyorum çoook zor neyaşıyacağını bilmiyosun inş..sonu güzel olur :21:olmasada canınız sağolsun dışgebelik faln olmasında allah korusunn..sonogram ney anlamadım:44:rabbime sığın bakalım gün doğmadan neler doğar..inşaallah güzel haberler alırsın..birdaha test yaptır bence sen çokta denileni takma kafana hemen konuşmaları iyi belki alış diye ama yine temkinli oalbilrlerdi morali,ni yüksekkk tut tamammıı:58:

buarada merak ettim sonogramı araştıryorumm..neler var daha bilemdiğimiz rabbim sen görüyosun halimizi,sen yardım ett başımıza daha fazala olaylar gelmesinnnn:43:

evet baya aşağılara kaymış kimse uğramıyor artık pek bende dün sonucumu aldım benimde düşük yarın yine yaptıracağım ben yazıyorum ama pek kimsenin sesi çıkmıyo.inşallah seninde değerin daha da yükselmiştir bugün sevinirsin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kardelen inşallah değerin yükselir canım dualarımız seninle inşallah çabaların boşa gitmez

Kizlar selam benim degerim 36ya cikti ama sevinemiyorum 3 olasiliktan bahsetti hemsire evet gebelik olabilir ama kalp atisini duymadan emin olamayiz sonogram yapacaklar diger olasilik plesenta buyurmus hamile sanarmis vucut,digeride dis gebelik bu ucuncu olasilik benim moralimi cok bozdu kizlar...sizce nedir durum?

inşallah dış gebelik değildir canım belkide normal bir gebeliğe dönüşür allah yardımcın olsun ama tabiki en iyisi kendini her türlü olasılığa hazırlamaya çalışmak eğer hamileysen çok sevinirsen ama başka türlü olursa daha az üzülürsün inşallah gönlüne göre olur üzülme...

Back
X