Kizlar selam benim degerim 36ya cikti ama sevinemiyorum 3 olasiliktan bahsetti hemsire evet gebelik olabilir ama kalp atisini duymadan emin olamayiz sonogram yapacaklar diger olasilik plesenta buyurmus hamile sanarmis vucut,digeride dis gebelik bu ucuncu olasilik benim moralimi cok bozdu kizlar...sizce nedir durum?[/QUO
selam canım..üzüldüm ya seni çok merak etmiştim:44:tedavilerde olabiliyor ahhh cANIM bende 1.aşılamamda 84 çıktı düşün ya hamileyim dedim ama 2gün sonrası önemliydi sadece 94 oldu tabi hevesim kursağımda kaldı ve dışgeblik korkusu sardı beni sonrada 80e düştü ama şükür adet oldum1hafta gecikmeli dedim rabbim sağlık olsunda napalım..sende öyle düşün içini ferah tut biliyorum çoook zor neyaşıyacağını bilmiyosun inş..sonu güzel olur

olmasada canınız sağolsun dışgebelik faln olmasında allah korusunn..sonogram ney anlamadım:44:rabbime sığın bakalım gün doğmadan neler doğar..inşaallah güzel haberler alırsın..birdaha test yaptır bence sen çokta denileni takma kafana hemen konuşmaları iyi belki alış diye ama yine temkinli oalbilrlerdi morali,ni yüksekkk tut tamammıı