2011 şubatında tüpbebekle anne olacak hanımlar buraya

Nazim83

rabbim sana emanet
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2009
1.768
9
156
Konya
SELAM kızlar aslında sitede 2011 şubatında anneler diye bir topik var ama ben tüpbebek anneleriyle paylaşımlarımız olsun istedim
haydi buyrun sohbete.....a.s.

SELAM kızlar aslında sitede 2011 şubatında anneler diye bir topik var ama ben tüpbebek anneleriyle paylaşımlarımız olsun istedim
haydi buyrun sohbete.....a.s.

canım hayırlı olsun topiğin
bende senin gibi düşündüğüm için 2010 aralık 2011 ocak anneleri topiğini açmıştım
çünkü bizler farklı ve özel anneleriz
yaşadıklarımız kaygılarımız hepsi daha farklı

tekrar hayırlı olsun inşallah bu topik bol bol hamişlerle dolar :teytey:

Topiğimiz hayırlı uğurlu olsun ben de nasipse şubat 2011 de anne olacağım ama henüz çok yeni hamileliğim keseyi felan daha görmedik heyecanla bekliyoruz insanın içinde hep bir endişe oluyo nedense forumda olumsuz gebelikleri düşükleri duyunca. İnşallah herşey hakkımızda hayırlısı olur ve allah yardımcımız olur inşallah.

bende senin gibi düşündüğüm için 2010 aralık 2011 ocak anneleri topiğini açmıştım

Maşallah bebişine büyüyor bizlerde bugünleri görürüz inşallah.

Canım topiğin hayırlı olsun... ınş. benim değerler de düzene girerse ben de buraya yazarım... bilmiyorumkismile

Arkadaşlar selam,

Başlığı görünce sevindim valla gerçi gizemlinin topiğininde takipçisiyim ama orası aralık-ocak hepside benden doğal olarak çok öndeler ve acayip kaynaşmışlar maşallah:)

Bende Allah kısmet ederse şubat 2011.de anne olacağım ama bende hala çok yeniyim ne keseyi ne de kalp atışını henüz duymadım,

yeni topiğimiz hayırlı olsun cnm...

hayırlı uğurlu olsun.. cuma günü hayrıyla gelsin... inşallah bizim ki gibi sıkı dostluklar kurar hep güzel haberlerinizi paylaşırsınız.. Allah hepimize bebeklerimizi almayı nasip etsin inşallah...

selam kızlar şubat anneleri topiği hayırlı olsun kısmetse bende şubat başı gibi anne olacağım şu an 8+1 'im

Maşallah bebişine büyüyor bizlerde bugünleri görürüz inşallah.
amin canım inşallah
Arkadaşlar selam,

Başlığı görünce sevindim valla gerçi gizemlinin topiğininde takipçisiyim ama orası aralık-ocak hepside benden doğal olarak çok öndeler ve acayip kaynaşmışlar maşallah:)

Bende Allah kısmet ederse şubat 2011.de anne olacağım ama bende hala çok yeniyim ne keseyi ne de kalp atışını henüz duymadım,

sen bizide ihmal etme cicim
hayırlı uğurlu olsun.. cuma günü hayrıyla gelsin... inşallah bizim ki gibi sıkı dostluklar kurar hep güzel haberlerinizi paylaşırsınız.. Allah hepimize bebeklerimizi almayı nasip etsin inşallah...

sevgim canım benim allah muhabbetimizi bozmasın

teşekkürler canım inşallah keyifli bir topik olur

inşallaaaahhhhhhhhhh canımmm

Topiğimiz hayırlı uğurlu olsun ben de nasipse şubat 2011 de anne olacağım ama henüz çok yeni hamileliğim keseyi felan daha görmedik heyecanla bekliyoruz insanın içinde hep bir endişe oluyo nedense forumda olumsuz gebelikleri düşükleri duyunca. İnşallah herşey hakkımızda hayırlısı olur ve allah yardımcımız olur inşallah.

inşallah keseyi görürsün canım henüz bende görmedim inş perşembeye görebiliriz

Canım topiğin hayırlı olsun... İnş. benim değerler de düzene girerse ben de buraya yazarım... bilmiyorumkismile

canım ne oldu senn sonuç değerin kaç çıktı

Arkadaşlar selam,

selam kızlar şubat anneleri topiği hayırlı olsun kısmetse bende şubat başı gibi anne olacağım şu an 8+1 'im

hepimize hayırlı olsun canım güzel muhabbetlerimiz arkadaşlıklarımız olur inşallah

kızlar liste hazırlayalım son sat na zmandı beklenen doğum şu an kaçıncı hafta beklenen durumu yazarsanız listeye ekleyelim sizleride bide düşündüğümüz isimleri yazalım hıııı ne dersiniz

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

İSİM........KAÇ HAFTALIK......TAHMİNİ DOĞUM .......BEKLENEN DURUM.......İSİMLER

nazim83......5+5....................20 şubat.......................keseyi görecek.............henüz yok

Arkadaşlar merhaba biz de temmuz ayında ilk tedavimizi olacağız.Buradaki arkadaşlardan ricam listenizde sorunun ne olduğunu ve nerede tedavi olduğunuzu da yazarsanız yeni tedavi olacak arkadaşlara da umut olursunuz...Sevgiler...

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

nazim83......5+5....................20 şubat.......................keseyi görecek.............henüz yok

Canım, benim 4+6 hafta............ 27 şubat tahmini doğum........ keseyi görcez inşallah.......... isim yok henüz eklersen sevinirim. Bu tarihler keseyi görmeye gittiğimizde değişebilir sanırım.. Acelemi ediyoruz ne:))

Arkadaşlar merhaba biz de temmuz ayında ilk tedavimizi olacağız.Buradaki arkadaşlardan ricam listenizde sorunun ne olduğunu ve nerede tedavi olduğunuzu da yazarsanız yeni tedavi olacak arkadaşlara da umut olursunuz...Sevgiler...

Tedaviniz şimdiden hayırlı olsun benim eşimde sayı ve morfoloji sorunu vardı brüksel merkezinde tedavi olduk ımsı tekniği ve 5. gün blast tranferi ile ilk denememizde şuan da allahın izniyle hamileyim inşallah sonuna kadar da güzel gider..Darısı başınıza inşallah.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

blueğren.....4+6.....................27şubat.......................keseyi görecek............henüz yok

hadi 2011 subat anneleri nerdesinz hanımlar
geln konuşalım sohbetb edelşim :gitme::gitme:

Herkese iyi bir hafta sonu diliyorum kızlarolumunekankayizsmile

Benimki 5+5, kese ve kalp atışını duymayı bekliyoruz ortalama doğum tarihimiz ise 21.02.2011 Allahın izni ile, başka soru var mıydı?kaydirigubbakcemile3

selam kızlar ben şuan 8+2 yim 03.02.10 tahmini doğum tarihim(en erken ben doğurucam galiba burda )
kalp atışlarını çok şükür 5+4 de gördük çarş. kontrolüm var bakalım bebiş ne kadarlık olmuş ben bahçecide tedavi gördüm çok şükür ilk denememde hamile kaldım allah herkese nasip etsin

Nazim83 cnm benim bence hangi hastanede tedavi gördüğümüzüde eklesek iyi olabilir, benim memorial,siz ne dersiniz?

Back
X