valla benimde çok yoktu ama 3-4 gündür bulantı çok fenaa benm bebğin aklı sonra başına geldi heralde
ama sen baya ilerledin 3 aylık oldu mu senin bebiş bundan sonra anneyi üzmesin benceee böyle devam etsin tembihleee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla benimde çok yoktu ama 3-4 gündür bulantı çok fenaa benm bebğin aklı sonra başına geldi heralde
ama sen baya ilerledin 3 aylık oldu mu senin bebiş bundan sonra anneyi üzmesin benceee böyle devam etsin tembihleeelmaz:
saol canım yatıtyorum zaten evde dolanıyorum sadece selçukluda nile başladım ama aynı zamanda tedaviyi yapan dr. da devam etcem çolakoğluna sıkıntı olduğumda ona her saatde ulaşabiliyorum gece 3-4 farketmiyor özel hstanelerin dr. özel tlf vermiyorlamış sen nere gidiyorsun
canım komşum geldi sonra görüşürz
canım gecmıs olsun allahım bıdaha gostermesın sag saglım al bebegını kucagına ıns kendıne dıkkat et tatlım
baya karnın falan belli oldu mu canımmm
Kızlarrr selamm,
İlk zamanlar çok su içiyordum ama son zamanlarda su bile fena bulantı yapıyo bende
Napıcam bilme...
ayva göbek oldum dahaaa
bir an önce büyüsün istiyorum inşallah bayrama hamiş kıyafetlerinden alıırız