2011 şubatında tüpbebekle anne olacak hanımlar buraya

saol canım yatıtyorum zaten evde dolanıyorum sadece selçukluda nile başladım ama aynı zamanda tedaviyi yapan dr. da devam etcem çolakoğluna sıkıntı olduğumda ona her saatde ulaşabiliyorum gece 3-4 farketmiyor özel hstanelerin dr. özel tlf vermiyorlamış sen nere gidiyorsun

bende eurofertıel da muayene ücrete tabi oldu o yüzden kalp atışlarını duyduk ve başka bi drla devam edecem büyük ihtimalle farabi hastanesinde bi dr gidecemmm cnmmm daha gitmedimm inşallah orucun 2.haftası alacam randevuyu

Kızlarrr selamm,

İlk zamanlar çok su içiyordum ama son zamanlarda su bile fena bulantı yapıyo bende:(

Napıcam bilme...

slm kızlar nasılsınız bebısler nasıl ne zamandır gozukmuyor kımse sıcaklardan herhalde bende bebegımde ıyız sıcaklarla bogusuyoruz mıde bulantım benımde sabahları oluyor sonra gecıyor fazla sıkıayetım yok asırı bazende cok basım donuyor

Kızlarrr selamm,

İlk zamanlar çok su içiyordum ama son zamanlarda su bile fena bulantı yapıyo bende:(

Napıcam bilme...

canım zorlada oosa içmeye çalış bebek susuz kalırsa içerde bundan sonra hareket edeceği için kanamalara neden olabiliyormuşşş

ayva göbek oldum dahaaa
bir an önce büyüsün istiyorum inşallah bayrama hamiş kıyafetlerinden alıırız

ay bende istiyom koca göbüşlü olmayııııı bayramda göbüşlü göbüşlü dolaşayımmm görümcem nisbet yapar gibi açıyor karnını bana gösteriyooooo oda evlendi 6aylık hamile şuandaa allahın işi ben onun hamile olduğunu bilmeden tüp bebek yaptırdım rabbim beni üzmedi hiç hemen verdi evlatlarımııı

http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/368459-2011-subat-anneleri-nerdeeee-487.html

Değerli annelerim,yukardaki linkten devam etmenizi rica ediyorum.Her tüp bebek annesi kendi ayı için paylaşım konusu açarsa önüne geçemeyiz.
Konunuzu açtığınız tarihte yetkili editör olmadığından şimdi müdahale etmek durumundayım.Anlayışla karşılayacağınızı umuyor,bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza Almanızı diliyorum Rabbimden,darısı anne olmak isteyen herkese inşallah:Saruboceq:

Back
X