nerde benim yol arkadaşların neden birseyler yazmıyorsunuz nerelerdesiniz kızlar nasıl gidiyo hamişlik[/QUOT
Merhaba canım çok şükür herşey normal devam ediyor benim perşembe günü kontrolum var ikili testte yapılacak belki cinsiyetti hakkında bir fikir verir doktorumuz. Bu arada midem çok kötü kusmalarım arttı ve reflü gibi sürekli boğazım yanıyor onun dışında bir sıkıntım yok çok şükür sen kaçıncı haftadasın canım.
hayırlı olsun arkadaşım benimde bulantı ve kusmalarım vardı artarak devam etti ve ediyor sabahları evden çıkıp işe gelmekte zorlanıyorum umut ediyorum ki 3 ayımızla birlikte bulantı ve kusmaları geride bırakırız bırakamazsakta yapıcak birşey yok buna şükür bebişlerimiz bizimle
nerde benim yol arkadaşların neden birseyler yazmıyorsunuz nerelerdesiniz kızlar nasıl gidiyo hamişlik[/QUOT
Merhaba canım çok şükür herşey normal devam ediyor benim perşembe günü kontrolum var ikili testte yapılacak belki cinsiyetti hakkında bir fikir verir doktorumuz. Bu arada midem çok kötü kusmalarım arttı ve reflü gibi sürekli boğazım yanıyor onun dışında bir sıkıntım yok çok şükür sen kaçıncı haftadasın canım.
canım ben 8. haftadayım yarın benimde kontrolum var bulantıları sorma cok kötü ne yemek yiyebiliyorum ne yapabiliyorum durum kötü sen kc haftalıksın şeker.......
canım ben 8. haftadayım yarın benimde kontrolum var bulantıları sorma cok kötü ne yemek yiyebiliyorum ne yapabiliyorum durum kötü sen kc haftalıksın şeker.......
canım benim ya varya bu topiği açtım birkaç arkadaş geldi başka gelen olmadı
heralde temmuz ağustos anneleri olarak azınlıktayız diye düşünmeye başladım baktımki topik 3. sayfalara düşmüş bende bidaha girmedim ama şimdi yazan arkadaşlar olmul çooook sevindim
canım hayırlı olsun bebişin inşallah en kısa zamanda mide bulantıların azalıcak canım.
canım hayırlı olsun maaşallah bende 14+1 15. haftanın içine girdim yani
kızlar sizin gebelik takip cetvelleriniz yok sizede yapalım kim kaç haftalık takip etmek çok kolay oluyor.
biz ikili testimizi yaptırdık genel olarak iyi çıkıyor sonuçlar endişelenmeyin sakın
çok nadir insana aminosentez öneriyorlar çok şükür benim negatif çıktı inşallah sizinkilerde negatif çıkıcak.
cinsiyete gelinde 2 li test zamanında cinsiyet söylemek için çok erken doktor bana erkek olabilir dedi ama kesin değil tabiki dedi yani 12. haftalarda yanılma payı yüksek olabiliyor.