2011 Temmuz Anneleri Fotoları ve Bebişlerine Yapılan Doğum Hazırlıkları

Eki Görüntüle 190813
kıslar bunu teyzem almıs oğluma ..baby2 go markası ...hıc ınceleyen oldumu bunu

pur

Güle güle kullanın canım

Bu benetton modeli galiba, kraftta da var, ben almayı düşünüyordum onu ama yakından görünce renkleri çok cırtlak geldi vazgeçtim Bu biraz daha mat duruyor sanki..
Park yatağı bence çok incelemeye gerek yok,
ben oda takımı almayacağım için güzel renkleri olsun, kumaşı iyi olsun vs diye bakıyorum bu kadar..
Sen oda aldığın için koyacağın odanın ölçülerine göre boyutları incelenebilir,
zaten çocuk odasına geçecek kısa bir süre sonra
Ama her halukarda önemli olan içine alınacak yatak..

KERAMOS ÖZENCH GEM göbişler çok şirin olmuş artıkın maş. maş..

gem park yatagın cok sırın renklerı cıvıl cıvıl gule gule yatsın yavrun bende haftay mobılyalrını sıteyecegım inşallah ama once odayı mavıye boyatcam anneannesı bı seyler almış yollamış saolsun amacası falanda alıyor yerleştırıp tek resım koyacagım komşumda sepet besık varmış odam kucuk oldugu ıcın ılk 6 ayı gecırmek uzere aldım sepet besıgı sonra kısmetse odasında yatırmayı planlıyorum vakıt azalıyor şafak 63 acele etmem lasımmmmm

evet cnm haklısın önemli olan yatacağı yatak,bende o yüzden bebişime viskon yayat aldım nasıl yatarsa öyle şekil alacak,inş rahat ve sağlıkla yatar kuzumm

gule gule kullansin cnm..
sagol canım
amın ınsallah hepsı mısıl mısıl uyusun yataklarında..
bızım mobılyalarda gelıcek 10 gune kadar 1 ay havalansın sonra yıka utule yerlestır yetısemıcem gıbı gelıo bana bıle :18:
cnm hayırlı olsun inş,benim beşiğimin aynısı cnm ama rengi farklı ve müzkli inş sağlıkla yatar yavrularımız..
amın canım ınsallaahh..sızde ıyı gunlerde kullanın..bunun nasıl aparatları var bılmıorum muzık fılan yok sanırım ıncelemedı dogrudusgun :26:

bunlarda anneler gununde oğlusuma aldıgım hedıyeler hepsı C&A dan..fıyatlar cok uygun ılk defa gıttım bebek katına bıde coook cesıt var tavsıye ederım ..hamıle kıyafetlerıde oyle

canim cok tatli hepsi gule gule kullansin sevket pasa hee bu arada o mikcy mauselu tshirt un aynisindan bende almistim ogluma c&a dan

Güle güle kullansın oğluşun canım, çok güzeller

evet cnm haklısın önemli olan yatacağı yatak,bende o yüzden bebişime viskon yayat aldım nasıl yatarsa öyle şekil alacak,inş rahat ve sağlıkla yatar kuzumm

ama satıcılar bana dediki... yeni doğana viskon olmas... kemik gelişimi tamamlanmadığı için yumuşak yatak önermiyor doktorlar. bizde yeni doğana satmıyoruz. isterseniz side doktorunuza sorun ona göre yatak secin dediler...

pek güzeller... güzel günlerde giyinin inşallahhh

ben de süperman tişörtü bakmıştım oğluma ama çok boyalıydı almadım

Sanırım bende Temmuz annesi olacağım bir aksilik olmazsa. Normal doğum tarihi 11 Temmuz görünüyor.Fakat sezeryanla daha erken doğar muhtemelen. Forumu yeni farkettim. Çok şey kaçırmışım. şu anda 30+6 günlük hamileyim. Doğum için Antalya ya gideceğim. Doğum için medical park ı ve Sanem Hanım ı düşünüyorum. 1 Haziran da gidince görüşeceğim. Bu konuda tavsiyelerinizi alabilirsem sevinirim.

canim cok tatli hepsi gule gule kullansin sevket pasa hee bu arada o mikcy mauselu tshirt un aynisindan bende almistim ogluma c&a dan
ay bayıldım ben ona benımde bı suru seyım mıckey lıdır bı ornek olcas oglumla .sızlede pıstı olduk desene
Güle güle kullansın oğluşun canım, çok güzeller

gemcim çok güzeller,paşamız sağlıkla huzurla giysin inşallah

tesekkur ederıs teyzecıkler kızlarınız begensın dıye ugrasıyoruz ıste

gobusum guzel gunlerde kullanın cok cıcıkler hepsı...
kundak myceyın dımı nasıl ıncemı nette gormustum ınceleyemedım ..

gobusum guzel gunlerde kullanın cok cıcıkler hepsı...
kundak myceyın dımı nasıl ıncemı nette gormustum ınceleyemedım ..

teşekkür ederim canım sağol.

ne ince ne kalın canım, güzel yumuşak bi penyesi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…