2011 Temmuz Anneleri Fotoları ve Bebişlerine Yapılan Doğum Hazırlıkları

gem cim göbüş de bebiş de büyümüş maşallah
son 3 ayda zaten alınan kilolar nere gidiyor bu göbükler nası büyüyor ben bile çözemedim.
aniden büyücesss büyücessss sora bommmmmm!!!
bebekler gelcek

göbüşcüm ve togicim aldıklarınızı güle güle kullanın sıpalarınız en mutlu günlerinde giysin inşallah
hep kusmuk yapsın cicileriniziiii

teşekkür ederim canım.Amin inşallah

togicim,hepsi birbirniden güzel.Allah sağlıkla kullandığı günleride göstersin.

26.hafta ıtıbarı ıle sıstım bı anda sonundan korkuorum

vaktıyle gelsın hepsııııı

togı eksık kalmadı heralde artık
hepsı hayırlı olsun guzel gunlerde kullanın..

buarada bu sevibebenın bızlere hedıye bısıler vermesı lasım almadıgımız ne kaldı

Çoookk güsell
Güle güle tepinsin, şımarsın Şevket Paşa bu odada

gercekten begendınmııııııııı

avızemızı takalım yatagımızı susleyelım stıckerlerıda yapıstıralım bakalım ozaman nası olcak yaaa :97:

gercekten begendınmııııııııı

avızemızı takalım yatagımızı susleyelım stıckerlerıda yapıstıralım bakalım ozaman nası olcak yaaa :97:

Ha yalancıyım yani ben :86:
Gerçekten çok hoşuma gitti Mavi rengi hiç sevmem ama özellikle halıya bayıldım.. Hepsi bir bütün olarak çok başarılı..
Kullanıma hazır halini merakla bekliyorum

Son düzenleme:
Vallahi Gem harika son halinide merakla bekliyoruzz.. gerçekten bayıldım hele halının rengi şahhhhhhaaaaneeeeeeeee:79::79:

Ha yalancıyım yani ben :86:
Gerçekten çok hoşuma gitti Mavi rengi hiç sevmem ama özellikle halıya bayıldım.. Hepsi bir bütün olarak çok başarılı..
Kullanıma hazır halini merakla bekliyorum

ne bılıım mor dııl ya begenmessın dıdım

ya halısı bu degıl aslında takımın ama bende rengıne bayıldım..dolabın ıcındekı tutlude aynı renk yaptılar..bakalım uygun bıse bulursam perdesıne aynı renkten fon yaptırıcam ..su an duz keten tul var sadece

cook guzel canim gule gule kullanin rengide super asil cok begendim

OYYY CANIM sağlıklı günler de kullansın oğluşun çok beğendim bennnn allah bizede nasip eder inşallahh:81::81:

Vallahi Gem harika son halinide merakla bekliyoruzz.. gerçekten bayıldım hele halının rengi şahhhhhhaaaaneeeeeeeee:79::79:

tesekkurlerımızı tekmelerele ıletıyoruz teyselerı

daha guzellerı sızın olsun kıslar

yatak hiçte büyük görünmüyor tam tersi küçük bile geldi bana...
çok güzel bi mobilya beğenmişsin canım rabbim hayırlısıyla kullanmak nasip etsin inş......
beyazın asaleti başka yawww....benimki de beyaz.......

Perdeyi bence o renk yapma, halının güzelliğini böler aynı renk, yiter o kadar mavi, bence tabi.. :44:

ordan ole gozukuo demekkı
90*190 bole soleyıncede kucuk ama cıddı buyukmus..ıcıne benım oyuncak bebegı koydum su 8 aylık bebek olculerınde olan kayboldu ıcınde :86:

sagoll turkuas teyse berkay arkadasımı getır mahvedelım bu odayı beraber

Perdeyi bence o renk yapma, halının güzelliğini böler aynı renk, yiter o kadar mavi, bence tabi.. :44:

bı kenarı dolaba gelıo perdenın zaten tek fon olcak olursa ...o da olmas belkım fıkırlerı degerlendırıcem ıste

GEMCİM şevket ağamın eşyaları çok güzel. güle güle sağlıkla kullansın inş.

geeeem göbüşün e maşallahnasılda büyümüş erkek öle:)
mobilyalarda çook gzl sade en gzli bnce allah ii gnerde kullanmayı nasip etsin işlh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…