gemcim çok güzeller,iyi günlerde kullanın canın.
bu hamiş gecelikleri bana pahalı geliyor. hamiş geceliği normal geceliklerin 2 katı neredeyse.
yarın biraz bakınıcam. uygun fiyat bulamazsam büyük beden gecelik alıp 1-2 düğme payı daha açtırırım anneme
ben cok guzel yeşil bı gecelık sabahlık takım aldım onden 4 dugmesı var gayet kullanışlı gorunuyor nıye ıkı katı para vereyımkı gereksız yere ya ıkı üç gun gıyerım zaten en fazla sıkılırım ben gecelıkten pijama takımımda onden dugmeli aldım spor pembe
Eki Görüntüle 196536 Eki Görüntüle 196535 Eki Görüntüle 196534 Eki Görüntüle 196532 Eki Görüntüle 196541 Eki Görüntüle 196531 Eki Görüntüle 196530
annemın aldıgı bakım cantamıs...ıcınde termos canta,kırlı torbası ve alt acma pedı cıktı..
mınık kurbaama body aldım kurbaaalı
bu ıkı altı 5 tl ye aldım
pıjamamısda bunun beyazı
güle güle eskitin cicilerinizi...
bebeler doğsunda bunları giydirip fotolarını paylaşırıs...
ama topike yeni bi alt topik acarak...
Eki Görüntüle 196536 Eki Görüntüle 196535 Eki Görüntüle 196534 Eki Görüntüle 196532 Eki Görüntüle 196541 Eki Görüntüle 196531 Eki Görüntüle 196530
annemın aldıgı bakım cantamıs...ıcınde termos canta,kırlı torbası ve alt acma pedı cıktı..
pıjamamısda bunun beyazı
pıjamamısda bunun beyazı
çok güzeller canım Allah sağlıkla kullanmak nasip etsin..
amın ınsallah , tesekkur ederıs kıslargemcim hepsi cok guzel gule gule kullanin pijilerinde cok guzel bende turkiyeden 3 tane aldim ama alt ust simdi burdan 2 tane gecelik alicam
Güle güle kullan(ın) canım
Pijamada da epey indirim yaptırdın dediydik
ee etıketın uzerınden yaptı adam bayaa anlamadım bende kazıkmı yemıs oldum sımdı
ama nettekı fıyatın ustune sutyenı ustune kargoyu ekleyınce yıne benmkı ucuza gelıyo
nerden aldın canım etiketıne guvenme ındırım yapılacagını bıldıklerı ıcın abartıyorlar etıketı bu arada joker baktım sızın cantanızı bulamadım yaa son olarakda ben teleferıkte oturuyom obur topıkte baya oncekı sayfalarda sormuşun
pıjamamısda bunun beyazı
pıjamamısda bunun beyazı
tesekkurler canım annen neler getırmıs ekle hadı beklıyoruz :92::92:hayirli olsun gemcim cok guzeller
canım çok güzeller..geceliği ve o bakım çantası nekadarmış? annene bi sorsan merak ettim
tesekkurler canım annen neler getırmıs ekle hadı beklıyoruz :92::92:
daha guzelllerı sızın olsun canım
canta Beaba markası Bursa da sadece jokerde satılıyor ..169 tl
pıjama takımı 3lu Artis markasi toptancı bı yer buldum 145 tl den 85 e ındırdıler..ınternettede 89 cıvarı ARTI 3'L HAMLE PJAMA,SABAHLIK TAKIM Pijama Dnyas
vallaha gem bir kac sey ordurmus ama hicde hos degil
ve bir kac camasir..eklerim eklemesinede gobegimi biliyorsun
cok buyuk zor is guc yapamiyorum ekleye bilirsem eklerim cnm
annene soledınmı begenmedıgını
zorlama kendını foto eklemek ıcın sakın
slm kıslar bi şey sorcam arkadaşım hediye biberon ısıtıcı almış ben buna cam bıberonmu alayım şimdi ben dr brownun antıkolık bıberonu nu alcaktım normalde şimdi ısıtıcı gırdı işin içine polıkarbonlarda kullanılabılıyormu bu ısıtıcılarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?