2011 Temmuz Anneleri Fotoları ve Bebişlerine Yapılan Doğum Hazırlıkları

ben cok guzel yeşil bı gecelık sabahlık takım aldım onden 4 dugmesı var gayet kullanışlı gorunuyor nıye ıkı katı para vereyımkı gereksız yere ya ıkı üç gun gıyerım zaten en fazla sıkılırım ben gecelıkten pijama takımımda onden dugmeli aldım spor pembe

iyi günlerde olsun,güle güle kullan canım. bende yazda olsa gecelik sevmem ama doğum sonrası dikiş felan olacağı için rahatlık açısından bir süre giyerim sonra şort,kapri atlet takılırm.

güle güle eskitin cicilerinizi...
bebeler doğsunda bunları giydirip fotolarını paylaşırıs...
ama topike yeni bi alt topik acarak...

güle güle eskitin cicilerinizi...
bebeler doğsunda bunları giydirip fotolarını paylaşırıs...
ama topike yeni bi alt topik acarak...

amın canım hepımız ınsalllahh

guzel fıkır umarım yapıcak vaktı ve gucu bulurusda paylasırıs fotolrı

gemcim hepsi cok guzel gule gule kullanin pijilerinde cok guzel bende turkiyeden 3 tane aldim ama alt ust simdi burdan 2 tane gecelik alicam

Güle güle kullan(ın) canım

Pijamada da epey indirim yaptırdın dediydik

ee etıketın uzerınden yaptı adam bayaa anlamadım bende kazıkmı yemıs oldum sımdı

ama nettekı fıyatın ustune sutyenı ustune kargoyu ekleyınce yıne benmkı ucuza gelıyo

ee etıketın uzerınden yaptı adam bayaa anlamadım bende kazıkmı yemıs oldum sımdı

ama nettekı fıyatın ustune sutyenı ustune kargoyu ekleyınce yıne benmkı ucuza gelıyo

nerden aldın canım etiketıne guvenme ındırım yapılacagını bıldıklerı ıcın abartıyorlar etıketı bu arada joker baktım sızın cantanızı bulamadım yaa son olarakda ben teleferıkte oturuyom obur topıkte baya oncekı sayfalarda sormuşun

kızılayın arkasında otoparklar var bebeler sarayının fılan olduggu yerde arabayı oraya bıraktım kafayı bı kaldırdım Pıerre cardın ,dagi fılan yazıo kocaman bı magaza genelde ceyızlık urunler satıyorlarmııs tesadufen gordun gırdım aldım:)

cantada Beaba markası 169 tl carrefourdakı jokerden aldım

canım çok güzeller..geceliği ve o bakım çantası nekadarmış? annene bi sorsan merak ettim

hayirli olsun gemcim cok guzeller
tesekkurler canım annen neler getırmıs ekle hadı beklıyoruz :92::92:
canım çok güzeller..geceliği ve o bakım çantası nekadarmış? annene bi sorsan merak ettim

daha guzelllerı sızın olsun canım

canta Beaba markası Bursa da sadece jokerde satılıyor ..169 tl

pıjama takımı 3lu Artis markasi toptancı bı yer buldum 145 tl den 85 e ındırdıler..ınternettede 89 cıvarı ARTI 3'L HAMLE PJAMA,SABAHLIK TAKIM Pijama Dnyas

vallaha gem bir kac sey ordurmus ama hicde hos degil
ve bir kac camasir..eklerim eklemesinede gobegimi biliyorsun
cok buyuk zor is guc yapamiyorum ekleye bilirsem eklerim cnm

vallaha gem bir kac sey ordurmus ama hicde hos degil
ve bir kac camasir..eklerim eklemesinede gobegimi biliyorsun
cok buyuk zor is guc yapamiyorum ekleye bilirsem eklerim cnm
annene soledınmı begenmedıgını
zorlama kendını foto eklemek ıcın sakın

annene soledınmı begenmedıgını
zorlama kendını foto eklemek ıcın sakın

soyledim yazik ya ama yelekleri oren akraba para almamis annemden
dedim mutlaka o yuzden guzel ormemis kiz yeleklerine benziyor
olurda 3,cu kiz ona giydirirm hic birsey istedigim gibi yurumuyor
ekleyemicem gem ya ben istemezmiydim

slm kıslar bi şey sorcam arkadaşım hediye biberon ısıtıcı almış ben buna cam bıberonmu alayım şimdi ben dr brownun antıkolık bıberonu nu alcaktım normalde şimdi ısıtıcı gırdı işin içine polıkarbonlarda kullanılabılıyormu bu ısıtıcılarda

Polikarbonlarda da biberon ısıtıcı güvenle kullanılıyormuş..

kızlar bebişlerin bütün hazırlıkları bitti mi,biz 33.haftadayız ama bazen halen erken diyorum yatağı,bezi ve bikaç ufak tefek şeyler kaldı alacağımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…