2011 Temmuz Anneleri Fotoları ve Bebişlerine Yapılan Doğum Hazırlıkları

hepsini güle güle kullanmak nasip etsin rabbim inş....
ozench cim o ördek su torbasımı ve nerden aldın....bornoz setide çok güzel nerden aldın.....birde düz olan mavi alt açmayı nerden aldın.....

canim bursada carsi var oda bebeler sarayi var su torbasiyla alt acma ordan bornozda ozdilekten

ozencch:) hersey cok seker hayirli vede ugurlu olsun darisi olmayanlara..

Son düzenleme:
öznech,oğluşunun cicilerinin hepsi birbirinden güzel. Allah sağlıkla huzurla kullandığınız günleride göstersin.

annemın aldıgı bakım cantamıs...ıcınde termos canta,kırlı torbası ve alt acma pedı cıktı..
mınık kurbaama body aldım kurbaaalı
bu ıkı altı 5 tl ye aldım
pıjamamısda bunun beyazı

Son düzenleme:

hepsi çok güzelll çantada ayrı bi güzellll hepsinden ebnde istiyorum :90:

iyi günlerde kullan gem teysemmm

buarada pıjamanın etıket fıyatı 145 mı 155 mıydı neyı ben sutyenle bırlıkte ıkısını 100 e aldım dıye ooo dedım nekadar ucuza geldı ınternette pıjama 89,50 tl sımdı gordum

çarşısı bizim burdaymmışşş :86: gidecem görecem daha iyi bişi bulursam hemen döncem sana :87:

o pıjama takımının aynı desenınden gecelıkte vaaaarrrrrr onuda al burdakınde beden kalmamıs getırınce arıcak adam muhtemelen onu alıcam

gemcim çok güzeller,iyi günlerde kullanın canın.

bu hamiş gecelikleri bana pahalı geliyor. hamiş geceliği normal geceliklerin 2 katı neredeyse.
yarın biraz bakınıcam. uygun fiyat bulamazsam büyük beden gecelik alıp 1-2 düğme payı daha açtırırım anneme

sagol canım

dogru dıyosun zaten basına hamıle eklenen hersey cok pahalı oluyor...
dugmelı gecelıklerı satıyorlar genelde her satıcı ole soyledı..ama ben ne bılıım cekınıyorum galıba dugmelıde memıs lööp dıye meydana cıkıyo ya o yusden bole kapaklı aldım ınsanlar varken yanımda gıyerım..kımse yokkken salarım zaten meydana evde gıyıceklerım genelde erkek pıjaması seklınde onden boyluboyunca dugmelı,gecelıklerımde oyle

kapaklı modeller çok kullanışlı alırsam bende öyle bir çeşit alabilirim,gecelik olayını da normal bedenimden 1-2 büyük beden alıp düğmesi yetersiz gelirse memeyi açmaya biraz keseriz olur biter.

tekrar iyi günlerde olsun canım. şevket paşa cuk cuk emsin,sütün bol olsun yarasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…