2011 Temmuz Anneleri Fotoları ve Bebişlerine Yapılan Doğum Hazırlıkları

koca oğlan yatıyo ıcerde aslanım benımmmmmmm

cok guzelsınız yahu masallah sıze

o senin güzelliğin yavrucum....

kız sende nerde göbiş var yahu maşallah sana....

ya çok güzelmiş aldıkların çok begendim hele şu ponponlu süetermiydi hırkamıydı onda gözüm kaldı sökülebilir....annenin ellerine sağlık.....

keramos iyi günlerinde giysin hepsi çok güzel anneannesi maş. neler neler yapmış,bizde aldık bişeyler ama anneannemizde herşey doğuma ordayım

ya benim göbeğim var aslında resimlerde çıkmıyo
eşime sorsan baya büyüdü göbeğim

KERAMOS
allahim hersey cok seker allah bizede nasip etsin hayirli ugurlu olsun bakalim ben neler alip eklicem su cinsiyet kesinlessin once gerisi gelir allahin izniyle:)

Son düzenleme:

oyy minik göbişş, çok tatlı maşallah

Keramos, hepsi çok cici aldıklarının ve el emeği olanların, güle güle kullanın..

keramos iyi günlerinde giysin hepsi çok güzel anneannesi maş. neler neler yapmış,bizde aldık bişeyler ama anneannemizde herşey doğuma ordayım

faya maşallah göbüşüne fit bir anne adayı daha

keramos ,hepsi birbirinden güzel,sağlıkla giymek nasip olsun inşallah özellikle annenin el emeklerine ve morlu tuluma bayıldım çok çok güzellere

KERAMOS
allahim hersey cok seker allah bizede nasip etsin hayirli ugurlu olsun bakalim ben neler alip eklicem su cinsiyet kesinlessin once gerisi gelir allahin izniyle:)

sağolun kızlarrr...
daha da güzelleri sizlerin olsun...
bende annemin yanına gelince alışverişe başladım yoksa beklerdim bi kaç ay daha...
yeni fotolar ekleyeyim...

fotoları dünden beri karışık ekledim.
napim annemin evindeyim poşetlerden çıkarıp çıkarıp çekiyorum.
bide kojam görüp dalga geçmesin diye gizli yapıyorum.
ilk olarak don-atlet aldım tabikideee

annem pazen kumaştan iki tane battaniye yaptı.
bide salya bezlerini yaptı.
canım annem

ilk kıyafetleri bebemin
mother&care ve albümini
babamız ilk olarak renkli çizgili takımı giysin dedi.
bende tmm dedim...

ilk önlükümüz... babamızın aldığı çoraplar... ve annannemizin aldığı ilk nevresim takımı

dunyayı almıssın keramos emınım gormedıklerımız vardır hala

dunyayı almıssın keramos emınım gormedıklerımız vardır hala

çok gzl cnm cicişer i gnlerde gysin oğlun

olmazmı gem cim:)
saol naz cım:)
dedim ya gizli gizli foto çekip yüklüyorum. kojam yakalamasın dalga gecmesin diye

fırsat bulunca dierlerini de çekip eklicem

zaten kıyafet olyı bitti...

şimdi biberon emzik portbebe anakucağı bakıyorum...
ne alacağıma karar vereyim dedim!!!:26:

Son düzenleme:
keramos, süper ciciler eklemişsin. iyi günlerde giysin paşa.

benimde içim gidiyor alışveriş için, şimdiye kadar aldığımız tek şey lcw'dan ayakkabı. bu pazar biraz gezmeyi düşünüyoruz bakalım alırmıyız bişiler

selam ben size birşey soracağım bu topik kasım hamilelerine ait sanırım ama başlığı temmuz anneleri olarak yazmışsınız bence kasım hamileleri ağustos annesi olacak

Çok tatlılar güle güle giysin bebişin

sağolun kıssllaarrr
keske hava daha ii olsaydı gezesim vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…