2011 Temmuz Anneleri Fotoları ve Bebişlerine Yapılan Doğum Hazırlıkları

göbüüş pamidordanmı aldın cnmm bnde beyaz tulumun aynısınan aldım:))

ii gnlerde giysin işlhh yawrun

şeymacım
çok teşekkür ederim.Amin o günleri de görürüz inşallah. dün fotoğrafladıktan sonra bir süre kaldırmadım eşimle baktık durduk

nazcım
çok teşekkür ederim. evet pamidordan aldım,çok güzel ciciler var fiyatları da uygun geldi. son eklediğim resimdeki 2 tane pembeli morlu badyleri ,çorap ve patikleri başka yerden aldım diğerleri hep pamidor.
10 lu hastane çıkışı beğendik, battaniyesi içindeydi 43 tl di kasada vazgeçtim ona o kadar para vereceğime daha fazla çeşit alırım hastane çıkışı olarak ta 5li düşünüyorum

10luya gerek yok bncede 5li yeter
ewet pamidor çok gzl bn haftasonu bi babet patik aldım 12 liraya çok gzl beyaz

teşekkür ederim şeyma, evet bende giyime süse püse düşkünümdür. ama bir süredir gözüm knedi grubumuz olan vitrinlere hiç takılmıyor desem yeridir. hamiş kıyafetlerine bakınıyorum ara sıra onun dışında tüm bebe mağazaları ilgi alanımda

göbüş iyi günlerde giysin miniğin hepsi çok güzel insanın aldıkça alası geliyor:81::81:

toprak rengi ve kırmısılar çok tatlılar yaaa

güle güle giysin inş. cnm

Eki Görüntüle 158779

yeleğimi bitirdim kızlar... nasıl olmuş???:26:

Hayirli vede ugurlu olsun cok guzel bunlar ya yakinda bende eklerim artik..

göbüşcüm ve fayacım yeni cicilerinizi güzel günlerde kullanın...

bunlara baktıkca bebelerimiz hemen gelsin diyorum...

kızlar bu çift taraflı ince yazlık tek kişilik yatak örtüsü idi.
evde fazla duruyordu...
annemde kanguru istedim. kalan parçalarla da annem çanta ve kirli torbası gibi bi torba yaptı.
kanguru: üst 4 cep: tırnak makası-tarak-termometre-diş fırçası vb.
ikinci ve üçüncü kat 3 cep : salya bezi - ter bezi- eldiven- çorap-şapka vb.
son kat 2 cep: bikaç bez- ıslak mendil- pişik kremi vb.
diye düşündüm. bebek şifonyerleri küçük- ben kendi yatak odamın şifonyerinden bi tane daha alcam. bu minik şeyler arada kaybolmasın istedim.

çanta: arabanın arkasında yedekleri taşımak için uygun. çünkü gezerken sırt cantası kullanmayı düşünüyoruz. çanta içine 2 cep yaptık. biberon vb. koymak için...

torbada kirli torbasımı olur. peluş oyuncak torbasımı olur bilemiyoruz daha:)

faya ,çok teşekkür ederim. sizin de cicileriniz çok güzel.Allah sağlıkla kullandırmayı nasip etsin.

keramos,çok teşekkür ederim. evet insan doymuyor,hepsinden alası geliyor. anneciğinin ellerine sağlık çok kullanışlı çok pratik olmuşlar bende anneme göstereyim çok beğendim yaptırayım

Keramos maşallah annene ve sonsuz hürmetler
Çok güzel olmuş, ne yetenekli kadın yahu, derya baykal halt yisin valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…