- Konu Sahibi efsun_zeren
- #2.461
ben bebelac devam sütü veriyorum ama akşamları içmiyo sürekli emmek istiyo buralar 2 gündür hasta elam kusuyor sürekli viral enfeksiyon dedi aile hekimi hiç bişey yemek istemiyo sofrayı görünce mamamamam diyen kız yamaği görünce kaçmaya başladıPazartesi olmazsa bi uzmana götüreyim diyorum
geçmiş olsun canım
bi uzmana gidip içini rahatlatmak en iyisi galiba
sıcaklar da soğuklar da mahvediyo çocukları
en güzeli bahar ayları galiba
mrb hanımlar
çook sıcaakkkk
kışın soğuk yazın sıcaktan bıkıyoruz
yazacak çok şeyim var aklıma geldikçe yazayım
duru iyi çok şükür geçen çarşamba perşembe 2 gün ateşi 39 oldu şurup verdim 3-4 defa banyo falan düşürdük iyi şimdi şükür kakamızda memleketteki kadar çok olmasada günde bir yapıyor şükür diyorum..sizinkiler günde kaç kere yapıyo...(geldiğim belli yine başladı b.k mevzusu)
hiç dişimiz yok..dişi çıkmadı çocuğun ya..normal değil biliyorum ama drada götürmicem ne zaman çıkarsa..13 aylık dişi yok...
herşeyi anlıyor artık..dün beraber banyo yapıyoruz çnce ben saçımı yıkıyodum benim köpüklerimi almış saçına sürüyo tatlı tatlı...bide bi saçını düzelt kızım deyince eliyle saçını geri attırması yokmu ölüyorum o hareketine..birsürü şey yapıyor artık..babasından banada 7-8 adım atıyor ama o kadar yürüme yok..cesaretlendi ama eskiden elini hiç bırakmazdı..
birsürü kelime söylüyor..nesneleri eşyaları tanıyor..çok hoşuma gidiyor ya ne zaman bu kadar büyüdü..
işe başlayacağım için çok üzgünüm..bakıcıya bırakacaz..nasıl yedirecek bilmiyorum.daldırmadan yediremiyorum çünkü..açmıyor ağzını..çok zayıf..9 kilo hala benimki..en zayıf biziz heralde...bakıcıya bırakınca daha beter düşecek..kimse yemek yediremiyor çünkü...
hoşgeldin papatyam
duruya geçmiş olsun
kakası da düene girmiş, günde bir kere yapıyor olması çok iyi bence
enes bazen günde1, bazen 2 kez yapıyor
nadiren hiç kaka yapmadığı da oluyor
kilo konusunu da çok kafana takma bence biz de hala 9 kiloyuz
ayda 100-300 gr ala ala 9 kiloyu gördük şükür
sağlıklı olsunlar da varsın zayıf olsunlar