- Konu Sahibi efsun_zeren
gel bende seni öpim huysuz kuş..o inat bendede var koç burcuyum yükselenimde aslan..bilmem anlatabildimmi...bazen böyle inat damarım vardır bişeye hayır dersem kimse ikna edemez beni annem de huysuz kuşum der ozaman ondan huysuz adım:)
gel seni bi öpim ne güzel şeler yazmışın öyle
korkma ya az yapınca bıızımkıde bazen az yapıyo baktım çok ıkınıyo kızarıyo ozaman kayısı kurusu haşlıoyurm yedirip üstüne su içiriyorum kolay çıkarıyo sıpa:)
huysuz ben balık denedim ömerde çok sükür sevdi hatta daha vermiyorum diye ağladı ilk sefer diye abartmk istemedim 1 tatlı kaşığı dolusu yemiştr
sarıpapatya çok geçmiş olsun canım Allah yardım etsin bebek bi düzene girene kadar anneyi baya yoruyo iyi biliyorum ben ailelemden çok uzağım tek başıma bakıyrm ilk bebek tecrübe yok
onlar hep sağlıklı olsun huzurlu olsunlarda inş hersy girer düzene:26:
tşkler arkadaşım öyle böyle derken bak 7 aylık oldular nerdeyse..bende tek başımayım kimsem yok..yetişemiyorum herşeye..duruyla yterince ilgilenemiyormuyum diye bazen vicdan azabı duyuyorum..
bende geçen hafta balık tattırmıştım ama sadece tadımlık minicik..bu haftada vereyim..bizim burda dil balığı ne gezer olsada versem..hamsiyi zor buluyoruz..oda çarşamba günleri yani bugün buranın pazarı..ordan alabiliyoruz..aahhhh medeniyet aaaahhh...
bu arad DURU 7,400 kilo 69 cm olmuşş...son 2 ayda 950 gr almış..daha önce ayda 200 civarı almaya başlamıştı ek gıdaya geçmiştik yaramış demmkki çok şükür..zaten 2700 doğmuştu..yeter..kabız olacak diye 2 haftadır herşeyi yediremiyorum yedirsem alıcak kilo aslında..bakalım umudum şu şuruplarda..