selam kızlar nete giremedim pek yazamadım o yüzden. doktora gideceğimizi söylemiştim ama gidemedik. çünkü giydirmek için üzerini çıkardığımda hiç bişi kalmadığını gördüm. iyileşmiş hemen bu arada jeli vermiyorum. ondan mı bilmiyorum. büyük ihtimalle yüksek ateş yüzünden oldu.
bende bu arada kızımın alanını genişlettim. salonun artık 3 te 2 si ona ait

bol bol yuvarlansın. zavallı sıkılıyor canı. tabi hemen televizyon dolabına gitmiş. kutuları ellemiş

bunu bildiğim için önlemimi almıştım.
yanlız bu gün yataktan düştü kızım

mamasını yapmaya mutfağa gitmiştim. etrafınada yaztıklar yordanlarla kapattım düşmesin diye. ama küçücük bir ara bulmuş düştü ordan. yüzünde çizikler falan var. ayy çok kötü ağlamıştı hiç unutmayacağım o ses. aklıma gelmişti işte normalde bırakmam orda beşiğine koyarım ama olacağı varmış demekki
ay şu atvdeki yeniden başlayalım programı ne kadar basit olmuş atvden böyle bişey beklemezdim

bu gün dışarı çıkacaktık dün hava açmıştı güzeldi. sabah bir baktım yine tipi var. hayallerimiz suya düştü kızımla boynu bükük baktık camdan

bi açsa çıkacağız dışarıya -1 sıcaklığı çok iyi ama şu tipi yok mu... herkes geziyor türkiyede özendim valla. bende kapıda piknik yapıcam