hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar
gerçekten çok kötüyüz durduk yere burnum kanıyor sıkıntıdan..pamuk var burnumda..geceleri uyuyamıyorum kızımla yatıyorum onu kokluyorum sabaha kadar..
baryumlu kolon grafisi p.tesi çekilecek..teşhis konursa ameliyat olcak..zor zahmetli riskli bir ameliyat..
amcamın oğlu gatada sağlık subayı orayada götürcem ameliyat derlersede orda yaptırcam..
ben kabızlığın kitabını yazarım..zaten o hastalık hakkında bilgim vardı..profösör söylediğinde ama hocam dedim kızım 12. saatte mekonyumu yapmıştı simsiyah dedim...olsun belki hepsini bitirememiştir dedi...ama hocam kusmasıda yok dedim olabilir dedi..kilosunu sordu asistana persentilin neresinde olduğuu sordu oda baktım öyle bakıyo ben söyledim kilo olarakda persentilin en alt sınırında sayılır dedim..bu hastalık gelişme geriliği yapabilirmiş ilerde...profösör ne iş yapıyorsunuz diye sordu bana bende söyledim..çok güzel bilgi sahibisiniz dedi..profösöre bile tartışacak kadar kabızlığı biliyorum artık...eşim ordan gelince vaybe ben kimle evlenmişim diyo,çatır çatır profösörle tıp dilinde konuştu onuda anladı diyo..
böyle işte biliyorum ama bişey yapamıyorum nolcak bilmiyorum kendimizi onlara bırakcaz artık..