- Konu Sahibi efsun_zeren
- #1.761
günaydın tatlım, geçmiş olsun. toparlar onu çabucak üzülme annesi.çekmece delisi he
birde canı acısada yinede yaparlar onlar
benimkide geri geri gidiyor oturuyor. birde asker gibi sürünerek gidiyor
ne olacak bende bilmiyorum valla
bizde kilo kaybettik galiba yemiyor doğru düzgün bişey. hele ilk zamanlar sadece biberon maması yedi. eskiden 210cc içerdi kuzum şimdi en fazla 90 yada 120 içiyor. onuda zorla. bu gün doktora gideceğiz. şu vucuttaki kızarıklar için. eşim hala seyehatte. benimle azeri bir adam gelecek. bakalım çat pat anlatıcam bende doktora derdimi. normal insanla konuşurken anlıyorsun anlatabiliyorsun ama doktorla öyle olmuyor. tıp terimleri falan kullanıyor kendi dilinde anlamıyorsun haliyle. sadece ağzın acık bakmakla yetiniyorsuntürkçe gibi dil türk gibi insan varmı ya...
dua edin kızlar iyi bişi çıksın. gerçi bu gün azaldı. kafasındakiler kahverengi oldu..
canım çok geçmş olsun inşallah önemli birşey değildir.
allah yardımcın olsun biz ailelerimizle aynı şehirde olmamanın sıkıntılarınından dert yanıyoruz sen başka ülkedesin
GÜNAYDIIINNN
dün yazıcam yazıcam bi türlü fırsat vermedi kuzum bugün ananedeyiz rahatım
haftasonu bi istanbul turu yapıp geldik eltimin kızı oldu onu görmeye gittik
kuzum artık durduğu yerde duramıyo çok sıkıldı arabada hiç koltugunda oturmadı sıpa
ebush geçmiş olsun inş önemli bişey değildir
papatyam maşallah kızına yerim onun tontiş bacaklarını
deniz senin delikanlıda çok tatlı maşallah ayrıca hiç de zayıf görünmüyo boşuna üzme kendini bence yemediği için değil hareketten öyledir o
benimkide öyle 3 aydır doğru düzgün kilo almıyo ama maşallahı var ben peşind ekoşmaktan eridim bittim
kilo almak istiyorum beeeennn![]()
düşün daha erenin yemeğini yapamadım bulaşık makinesi boşaltılacak kaldı yaptırmıyor hiçbir şey sallıyorum şimdi ayağımda uyusun işler beni bekler.
bu arada kayınvalidem geliyor bugün çok mutluyum az rahat ederiz eşimle. camlarım mutfak dolaplarım silinecek yaparım artık rahat rahat.
sen kaç kilosun da kilo almak istiyorsun ben vereyim benimkileri ben de satacak yer arıyorum yapıştılar inatla